senin sorunun neydi canım bu kızlar oramız batıyo buramız batıyo derlerdibende kendime bakardım sen gibi hiç bişey olmuyo bana diye üzülüyodum kendime benzettim seni
7 haziran canım.. forumu okudukça ümitsizliğe kapılıyorum sanki belirti hissetmeyince off hayırlısı ya..
günaydın hanımlar ...
Sana da Günaydın canım ama benden ve senden başka kimse yok gibi
bilmiyorum canım test günüm yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyor heyecandan gece yarısı bile uyanıyorum aceba sonuçlar ne olacak diye :26::18:uyuyolar galiba seni neden uyku tutmadı...
ayyy canım ya bende bilnmiyorum ne olacak
kız kadın hiç boş durmamış öyleyse doğurmayı alışkanlık yapmış galiba ben 4 tane yapacam 5.de hani kazayla olsun onu planlıyorum mi,llet genelde kazayla oldu diyor ya bende öyle diyecem
inş.bizde birgün hayırlısıyla anne olacaz
zeynepciğim görmedim dün yazını sağol canım benimallah korusun geçmiş olsun
sana da hayırlı cumalar canım, aaaa üstüme iyilik sağlıkgünaydın yavrular canlar şekerler herkese hayırlı cumalar
ELİFCİMMMM canım geçmiş olsun dikkat et artık kullanmasını bilmiyorsan kullanmasını bilene ver(mesela ben)
şeker korkudan düşmez 3 aylık falan olsan herneyse inşallah hamile olursunda senden kurtulurum
sana da hayırlı cumalar birsenimhayırlı cumalarr tatlılarımm kaymaklılarımm şekerlilermm ahh un helvası olaydı ıyıydıı
canım stresten de olmaz :26:yine de içme bekle istersen canım :26:bebişler tabiki kocaman bir tek çizgiyle başbaşa kaldım dün
ama korktuğum kadar moralim bozulmadı ya boşuna germişim kendimi ama sanırım ya adet söktürücü içmem gerek yada doktora görünmem gerek adet olmuyorum ...
bebişler tabiki kocaman bir tek çizgiyle başbaşa kaldım dün
ama korktuğum kadar moralim bozulmadı ya boşuna germişim kendimi ama sanırım ya adet söktürücü içmem gerek yada doktora görünmem gerek adet olmuyorum ...
demek ki benle kocan çok zekiyiz doğruyu diyoruz ya zaten erkekler bayanların araba kullanmasını pek sevmez ben olsam sürmezdimmmm sürme yahu çıkma trafiğezeynepciğim görmedim dün yazını sağol canım benim
sana da hayırlı cumalar canım, aaaa üstüme iyilik sağlıkbu sözleri duyunca sanki kocamı gördüm karşımda :18: o da aynısını söylüyor ama banane bende süreceğim işte dün yorgundum baya canım ev topladım yine kafam dalgındı o yüzden ahhh ahh keşke canım hepimiz hamile kalsak da hepimiz kurtulsak
bebişler tabiki kocaman bir tek çizgiyle başbaşa kaldım dün
hayırlı cumalarr tatlılarımm kaymaklılarımm şekerlilermm ahh un helvası olaydı ıyıydıı
karanfiltoşş ne yaptın kaçta yattınn son msjlrın sabah geldı..ben senden sonra ne koyunlar saydımm ahhh ahhhyok cnm yaa havaya girmembılıyorsun benı umutlanmaktan korkuyorum zaten..hem bugunde baya adet belırtılerım var oldu olacak gibiyim..ateş gibi kızlarızz ateşş ykımışızdır ılla bı yerde bırılerını
zeynoooooooooo eşim yarın test yapmayalım adetını beklıyelım dıyor..dedım sen manyadınmı ben kacgundur uykusuz geceler cekıyorum burda bu esartten hemen kurtulmalıyımm
mataroşşş & alimeeeeeeeee hadiiiiiiii haberr verınn artık bı halay cekesimm varrrr
hayırlı cumalarr tatlılarımm kaymaklılarımm şekerlilermm ahh un helvası olaydı ıyıydıı
karanfiltoşş ne yaptın kaçta yattınn son msjlrın sabah geldı..ben senden sonra ne koyunlar saydımm ahhh ahhhyok cnm yaa havaya girmembılıyorsun benı umutlanmaktan korkuyorum zaten..hem bugunde baya adet belırtılerım var oldu olacak gibiyim..ateş gibi kızlarızz ateşş ykımışızdır ılla bı yerde bırılerını
zeynoooooooooo eşim yarın test yapmayalım adetını beklıyelım dıyor..dedım sen manyadınmı ben kacgundur uykusuz geceler cekıyorum burda bu esartten hemen kurtulmalıyımm
mataroşşş & alimeeeeeeeee hadiiiiiiii haberr verınn artık bı halay cekesimm varrrr
zeynoooooo nabersin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?