- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
burdayım canım nasılsın abla denk gelemiyoruz
Neden he
iyiyim canım sen nasılsın evet ya deng gelemiyoz ben kaynanayı gönderdim ya kendimi dışarı attım resmen neredeyse hergün geziyom kızz bütün senenin acısını çıkartıyom.
şu kaynanoşuna nasıl ulaşabilirim bunları okusam kadına kalpten gider kötüüüü gelinnnnn
kız nereleri geziyon öyle he
hehe ben götü gelin olaydım o burda 8ay nasıl kalırdı kuzuneyse ben adres verim bi ara memleketine gidersen geçerken uğrarsın..geçen boğaz tur yaptım harikaydı eyüp sultana gittim arkadaşlarla geziyom hep piknikler öyle işte..gel yavrumm beraber gezelim..
kötü gelin olduğun her halinden belli işte hem kötü glin hemde kötü arkadaş burda ben varken başkalarıyla geziyorsun gülmekmi eğlenmekmi istiyorsun beni götür başkasını değil
mangala götür mangalını ben yelliyim abla sofranı ben kurayım abla
çayını ben yapyım abla
daha ne yapayım abla götürmüyorsun benii
ayşegülloşşşşşş geldinmi ayol bacı nerelerdesin seni burda gören nefesi hacı hocalarda alır hortlak dönmüşe uğruyor insan
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız ben geldimi okudum net kesildi bağlantı koptu bir geldin burda depremi yaşadım ayolll hoş geldinben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel kuzum sen nereyi istiyorsan gidelim beraber mangalı sen yap gerisi ben hallederim..kıyarmıyım sana okadar yorim seni
şeker denkmi gelemiyoruz ne yazmıyosun insan buraya bi selam yollar demi hadi oda birşey değil bari süslüyü kendine benzetmegeldım bırazdan cıkıcam ama canım annem vardı o yuzden gıremedım dun vardım ama sen yoktun bacım ya
bebişler tabiki kocaman bir tek çizgiyle başbaşa kaldım dün
ama korktuğum kadar moralim bozulmadı ya boşuna germişim kendimi ama sanırım ya adet söktürücü içmem gerek yada doktora görünmem gerek adet olmuyorum ...
ne yatması yavrum ya aynı şekilde koyunları sayıp durdum bende..canım ya hakkında hayırlısı artık inşallah yarın hep beraber sevinicez burda..tahlilden sonra hemen haber ver kuzum meraklandırma bizi gerçi ben sana hertürlü ulaşırım
kız benimde canım un helvası çekti sayendeeee sen daha yiyemedinmi helvayı bekle bekle ancak benim helşvamı yersin galiba
ne mesajı karanfilloşla birşey çeviriyorsunuz hemide bensizzzz
KIZ BİRSOŞŞŞŞ senin eşinde ne rahatmış öyle birde adetini bekleyelim diyor iöçinden kopan fırtılardan haberi yok enişteninnn
inşallah 9 ay gecikir adetinnnn amin allahım bu kızdan kurtulayımmmmm
AMİN AMİN AMİNN
kız ben geldimi okudum net kesildi bağlantı koptu bir geldin burda depremi yaşadım ayolll hoş geldin
kötü değilmisin kıyarsın işte şahit bile bulurum
kız sende uzaksaın bana zaten yol bilmem ki ben sen gel burda istediğin yere götürim
hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnn
kız ben geldimi okudum net kesildi bağlantı koptu bir geldin burda depremi yaşadım ayolll hoş geldin
kötü değilmisin kıyarsın işte şahit bile bulurum
kız sende uzaksaın bana zaten yol bilmem ki ben sen gel burda istediğin yere götürim
şeker denkmi gelemiyoruz ne yazmıyosun insan buraya bi selam yollar demi hadi oda birşey değil bari süslüyü kendine benzetme
hayy allah uzuldum valla tatlım yaa..neden boyle oluyrkı yaa..antepe gıdınce hemen ıyı bı doktora gıt gozuk..olmuyor boyle..tarlutal dıye bı sokturucu ıyymıs cnm hmıleysen bebegı beslıyormus degılsen adet oluyormussun...
hadii yaa..ne olacak bu halımız koyunlar bı yandan sıvrıler bı yandan..bu gecede beklerım gece sohbetıne balımhayırlısı tatlım ya mevlam ne yazdıysa o olsun..hee kızz senle beyzoş bana her turlu ulasıyor oda whatsapptan buluyor benı sağılsun sızden kaçmak yok
terbıyesız ınsan burda hamıle bırı vr ınsan yapar getırır al yaptım ye der dunden berı soyleyıp dururum hıc bırınız demedı su kıza edemde getıremnapalım senın facen yok kuzum çatla patla arkandan konusup duruyoruz rahat degıl aslında eşim tatlım ben stres oldum uykum kactı dıye yapmayalım dıyor dedım yok ogrenelım bıtsın bu çilee
bilmiyom ya ne olacak bu halimiz..tamam yavrum ben telimi şarj edim ozaman senin gibi yataktan yazarımwhatsapptanda yazışırız kuzu oda uyar bana..
Eki Görüntüle 735256
teyzeleri buda bebişimin falda çıkmış halihanuz ultrasyon goruntusu yok bunu gösterem dedım
hayy allah uzuldum valla tatlım yaa..neden boyle oluyrkı yaa..antepe gıdınce hemen ıyı bı doktora gıt gozuk..olmuyor boyle..tarlutal dıye bı sokturucu ıyymıs cnm hmıleysen bebegı beslıyormus degılsen adet oluyormussun...
hadii yaa..ne olacak bu halımız koyunlar bı yandan sıvrıler bı yandan..bu gecede beklerım gece sohbetıne balımhayırlısı tatlım ya mevlam ne yazdıysa o olsun..hee kızz senle beyzoş bana her turlu ulasıyor oda whatsapptan buluyor benı sağılsun sızden kaçmak yok
terbıyesız ınsan burda hamıle bırı vr ınsan yapar getırır al yaptım ye der dunden berı soyleyıp dururum hıc bırınız demedı su kıza edemde getıremnapalım senın facen yok kuzum çatla patla arkandan konusup duruyoruz rahat degıl aslında eşim tatlım ben stres oldum uykum kactı dıye yapmayalım dıyor dedım yok ogrenelım bıtsın bu çilee
Eki Görüntüle 735256
teyzeleri buda bebişimin falda çıkmış halihanuz ultrasyon goruntusu yok bunu gösterem dedım
bakkk geçiyyy dalgasınıııı kız yakama ne çiçek ne kurdela taksam taksam koca bi ağaç dalı takarım sırf üzerinde etki yaratim diyetamam kızz geliyorum ben korkmam sora sora bağdat bulunur demişler..nereye götürücen beni seni nasıl tanicam yakana kırmızı kurdelamı taksan
genelde kımse olmuyo canım bende yazmıyorum
değil işte onu yapmaaaa yaz ben okurummmm hasta etme bi biliyorum birazdanda çıkacan kesin annen evde tahminim genelde doğru çıkar hiç yanılmamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?