ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

burdayım canım nasılsın abla denk gelemiyoruz
Neden he

iyiyim canım sen nasılsın evet ya deng gelemiyoz ben kaynanayı gönderdim ya kendimi dışarı attım resmen neredeyse hergün geziyom kızz bütün senenin acısını çıkartıyom.

iyiyim canım sen nasılsın evet ya deng gelemiyoz ben kaynanayı gönderdim ya kendimi dışarı attım resmen neredeyse hergün geziyom kızz bütün senenin acısını çıkartıyom.

şu kaynanoşuna nasıl ulaşabilirim bunları okusam kadına kalpten gider kötüüüü gelinnnnn
kız nereleri geziyon öyle he

şu kaynanoşuna nasıl ulaşabilirim bunları okusam kadına kalpten gider kötüüüü gelinnnnn
kız nereleri geziyon öyle he

hehe ben götü gelin olaydım o burda 8ay nasıl kalırdı kuzu neyse ben adres verim bi ara memleketine gidersen geçerken uğrarsın..geçen boğaz tur yaptım harikaydı eyüp sultana gittim arkadaşlarla geziyom hep piknikler öyle işte..gel yavrumm beraber gezelim..

kötü gelin olduğun her halinden belli işte hem kötü glin hemde kötü arkadaş burda ben varken başkalarıyla geziyorsun gülmekmi eğlenmekmi istiyorsun beni götür başkasını değil
mangala götür mangalını ben yelliyim abla sofranı ben kurayım abla
çayını ben yapyım abla
daha ne yapayım abla götürmüyorsun benii

gel kuzum sen nereyi istiyorsan gidelim beraber mangalı sen yap gerisi ben hallederim..kıyarmıyım sana okadar yorim seni

ayşegülloşşşşşş geldinmi ayol bacı nerelerdesin seni burda gören nefesi hacı hocalarda alır hortlak dönmüşe uğruyor insan

ayşegülloşşşşşş geldinmi ayol bacı nerelerdesin seni burda gören nefesi hacı hocalarda alır hortlak dönmüşe uğruyor insan

geldım bırazdan cıkıcam ama canım annem vardı o yuzden gıremedım dun vardım ama sen yoktun bacım ya

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız ben geldimi okudum net kesildi bağlantı koptu bir geldin burda depremi yaşadım ayolll hoş geldin
gel kuzum sen nereyi istiyorsan gidelim beraber mangalı sen yap gerisi ben hallederim..kıyarmıyım sana okadar yorim seni

kötü değilmisin kıyarsın işte şahit bile bulurum
kız sende uzaksaın bana zaten yol bilmem ki ben sen gel burda istediğin yere götürim

hayy allah uzuldum valla tatlım yaa..neden boyle oluyrkı yaa..antepe gıdınce hemen ıyı bı doktora gıt gozuk..olmuyor boyle..tarlutal dıye bı sokturucu ıyymıs cnm hmıleysen bebegı beslıyormus degılsen adet oluyormussun...

hadii yaa..ne olacak bu halımız koyunlar bı yandan sıvrıler bı yandan..bu gecede beklerım gece sohbetıne balım hayırlısı tatlım ya mevlam ne yazdıysa o olsun..hee kızz senle beyzoş bana her turlu ulasıyor oda whatsapptan buluyor benı sağılsun sızden kaçmak yok

terbıyesız ınsan burda hamıle bırı vr ınsan yapar getırır al yaptım ye der dunden berı soyleyıp dururum hıc bırınız demedı su kıza edemde getırem napalım senın facen yok kuzum çatla patla arkandan konusup duruyoruz rahat degıl aslında eşim tatlım ben stres oldum uykum kactı dıye yapmayalım dıyor dedım yok ogrenelım bıtsın bu çilee

teyzeleri buda bebişimin falda çıkmış hali hanuz ultrasyon goruntusu yok bunu gösterem dedım

tamam kızz geliyorum ben korkmam sora sora bağdat bulunur demişler..nereye götürücen beni seni nasıl tanicam yakana kırmızı kurdelamı taksan

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnn

hoşbuldumm kızkardeşlerimmm kız sakın ol relax bu kdar heycan yapma gelmeme

ben gördüm bu fotoyu dönüp dönüp baktım bakalım ne olacak sonuç..

birsoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşsenin bu konuşmalarına bayılıyorum nerdeyse imzalı birşey istiycem senden
kız be ben bile gördüm bebeği ayol ultrason görüntüsünden net çıkmış valaa ahanda bebek aynı anne karnında gibi görünüyyyy

tamam kızz geliyorum ben korkmam sora sora bağdat bulunur demişler..nereye götürücen beni seni nasıl tanicam yakana kırmızı kurdelamı taksan
bakkk geçiyyy dalgasınıııı kız yakama ne çiçek ne kurdela taksam taksam koca bi ağaç dalı takarım sırf üzerinde etki yaratim diye

değil işte onu yapmaaaa yaz ben okurummmm hasta etme bi biliyorum birazdanda çıkacan kesin annen evde tahminim genelde doğru çıkar hiç yanılmamm

bilemedın canım annem gıttı esım gelır bırızdan kaynanam yemege cagırmış oraya gıtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…