birsoşşşşş inş. bu bebiş fıncanda oldugu gıbı karnındadırrr
ben gördüm bu fotoyu dönüp dönüp baktım bakalım ne olacak sonuç..
birsoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşsenin bu konuşmalarına bayılıyorum nerdeyse imzalı birşey istiycem senden
kız be ben bile gördüm bebeği ayol ultrason görüntüsünden net çıkmış valaa ahanda bebek aynı anne karnında gibi görünüyyyy
beyzoşşşşşşşşşş kardeşim bizim ufaklık cami avlusuna bırakılan kasrdeşim hoşgeldinnn
benide okul çöplüğünün oraya atmışlar her böcekle yaşamışım birseni zaten hamamın herhangi bi odasına bırakmışlar kara fatmalarla bi gece yaşamış zaten karanfiloşuda gezi parkının çöplüğünün yanına atmışlarrrrrrr sineklerle yaşamış
mataranicim bende sendenim en son 23 nisanda oldum benimki de vahim bakalım dk hapı kullanıcam ama türkiyeye geldiğimde belki bi umut hamile kalırım diye burdayken kullanmıyorum
birsooooşşşş yarını iple çekiyorum ben bu aşılamanın başında dedim farklı hissediyorum diye ayşegüldede böyle hissetmiştim oldu sende güzel haberler vericeksin gör bak inşAllah
beyzoşum benim aminnn hepimizievet canım yaa yoğun günler geçiriyorum onda ama sizleri merak ediyorum okuyorum hep enişte daha iyi hastanede hala evet bu kadar benzerlik olur zaten bende oğlak burcuyum
bozar canım iftardan sonra vur hergün aynı saatte vurmaya başla ben gece saat 1 gibi vuruyodum olmaz mı öyle
zeynoşum yaaa sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün inşAllah en kısa zamanda bebiş müjdeni duyalım inşAllah geçmişi okumaktan geç cevap verdim kusura bakma okurkende gülüyodum görümcemiz kızı yanımda oda bana bakıyo neye gülüyorum diyesizi tanımayı daha doğrusu görmeyi çok isterdim
ayyy inşallahh ayşegülkuşyaa çok heycanlı b u bekleyıs..pek umudum yoktu ama gunler yaklastıkca ınsan bıraz umut ediyorr :18::18:
hee koy şarja telını sekerım konusuruk uyku tutmassaolur whatsapptan daha ıyı olur walla
ne istiycen kız imzalı..pek müstehcen konuştunndoğru dedın kız ultrasyondan net cıktı valla..kız bız boyle heveslı heveslı beklıyoruz yarın koskoca negatıfı alınca sorcam sıze kızz yorumlayın bakayım falımda başka neler var
:82::82::82: yawrucum sizi çöplüğe beni hamama layik gördüğün için çok thank..afferım çöplükte oldgunun farkındasınn :81::81::76::76:
yawrum senın hislerini yerim ben bak benı umutlandırıyosunuz..yarın negatıf cıkınca sonuç hepinizi sıra dayagına cekıcem ona göree
eyloşşş nerdesın bende sana msj cekıcektim..hamiş kaldın unuttun bızı..nasıl gıdıyor kalp atıslarını duydunmu ne yaptınn
beyzoşum benim aminnn hepimizi
ayol bende çok istiyorum kız hepimiz ayrı yerdeyz şansa yengemin vidaları gevşek demiştr kesin görümce kızın
faldan pek anlamam ama yvrunu gördümmmm canım kız snde birşey var yarın büyük günnnn tuttuuuuu bebeğin geldi kesin
ayol biz çöplükte sen kara fatmalarla aman allahım düşünemiyorum düşün hamamda ne olur genelde hamam böceğiiii
çöplüğü tercih ederim
küstüm size kızlar kaç gündür yokum kimse merak etmemiş beni
baktırırkende günaha girmiştin ama şimdimi jeton düştü kızaman kız falada inanılmaz he..günaha gırıyorum durduk yere..bu arada adet olacak gıbı karnım agrıyor ve ilk defa sağ kasıgımda batma var..bence bu yumurta kist oldu bak söyluyorum size..söylemişti dersiniz...hamam bocegı çöplük böcegınden ıyıdır kızz
küsüm ama yine de yazayımteyzecikleri dün gittik kalp atışlarını dinlemeye doktor herşey iyi dedi kalp atışlarını dinledik bide 6+2 günlük dedi öyle işte..nisa hastanesine gittim yoğun istek üzerine ama iyiydi bakalım sanırım oraya devam edicem..bende bulantılarım falan var kayınvalidemdeyim sürekli orda duruyorum o yüzden giremiyorum ama merak eden de yok zatiii
baktırırkende günaha girmiştin ama şimdimi jeton düştü kız
yurta kisti öyle yapmaz şeker he he oda güüzel belirti kız oldumu dersin hamilewlrde kasık ağrısı hep olur sende hamile olduğuna göre
ben çöplüğü trercih ederişm
şeker valla benim aklıma dün geldin yazmadı hamile kaldı unuttuk diye köt
ü birşey yoktr umarım iyimisin
baktırırkende günaha girmiştin ama şimdimi jeton düştü kızaman kız falada inanılmaz he..günaha gırıyorum durduk yere..bu arada adet olacak gıbı karnım agrıyor ve ilk defa sağ kasıgımda batma var..bence bu yumurta kist oldu bak söyluyorum size..söylemişti dersiniz...hamam bocegı çöplük böcegınden ıyıdır kızz
kızz unutmadık aşk olsun aaa..bende sen bızı unuttun dıdımhee nısayamı başladın vazmıgectın benım tohtordan..hangı doktora gıttın cnm ınısada..ohh mınısın kalp atıslaıda duyulmus aman maşallah...ayy bulantı zor kuzum ya gecen bı doktor bulantı ıcın bı kur anlatıyordu ama neydı unuttum..
yok yaa bende bı kere daha yumurta kıstı olmustu hemde 6 cm oda boyle batmıstı..yine öylemi oldu acaba yaa..adet belırtılerım var zeynoş oldum olacak gbiyimm :18:
birsoşşşş allah korusun ya inşallah öyle olmaz ayakta sertçe öksürsene bak karnın ağrıyormu ne öyle kötü kötü düşünüyorsunkızz unutmadık aşk olsun aaa..bende sen bızı unuttun dıdımhee nısayamı başladın vazmıgectın benım tohtordan..hangı doktora gıttın cnm ınısada..ohh mınısın kalp atıslaıda duyulmus aman maşallah...ayy bulantı zor kuzum ya gecen bı doktor bulantı ıcın bı kur anlatıyordu ama neydı unuttum..
yok yaa bende bı kere daha yumurta kıstı olmustu hemde 6 cm oda boyle batmıstı..yine öylemi oldu acaba yaa..adet belırtılerım var zeynoş oldum olacak gbiyimm :18:
iyiyim canım da bulantılarım var yatıyorum sürekli kalkamıyorum kayınvalidemin başına kaldım kadıncağız bu yaştan sonra gelin bakıyo
aile orayı istedi canım bende bişey demedim başka doktora giderim bişey olur kendi bildiğini yaptın derler dedim..mürvet hanıma gittim iyi bi doktora benziyo yaşı da var tecrübeli bakalım hayırlısı olsun yaa..zor canım ya doğru düzgün bişey yiyemiyorum neydi ki o kür belki de iyi gelirdi..
canım senin sonucunu da dört gözle bekliyorum bu ay ben senden en başından beri umutluydum inşallah dediğimiz gibi olur yine..Rabbim hayırlısını nasip etsin bakalım..
birsoşşşş allah korusun ya inşallah öyle olmaz ayakta sertçe öksürsene bak karnın ağrıyormu ne öyle kötü kötü düşünüyorsun
kız neden kalkamıyorsun ki normaldir ayol hami,leleik beşlirtisi işte yaşlımı kaynanan kız torunu için allah razı olsun ondan
​zeynoşum yarın bellı olucak işte ne olucagı..ama ben kendımı hamıle gıbı hıssetmıyrm hıc nedense..
kız neden kalkamıyorsun ki normaldir ayol hami,leleik beşlirtisi işte yaşlımı kaynanan kız torunu için allah razı olsun ondan
canım inş.hamilesin
hislere takılma daha önce hissttilkte olmadı hissetmedikte olmadı
inş.allahım bu sefer nasip etmiştr sana
anlaıdım cnm ıyı yapmışsın..hayırlısı olsun bakalım..kız kalp atıslarını duyunca ne hıssettın hissettın agldınmıcnm dun strarda melek programına bı kadın gelmıstı yasemınmıydı neydı adı unuttum valla o vermıstı..bıse sabah yataktan heemen kalkmayın dedı ve yatagınızın basında cubuk kraker bulundurun ondan yıyın sonra kalın dedı..
sağol cnm bu ay benden başka herkes umutluymuş benden​amin cnm hepımız ıcın ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?