ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet canım görümcem biliyor kötü niyetli olmadığımı onun kötü niyetli olduğunu amaaaan neyse ben çıkıyorum canım kayınbabama ve kendi babama bir şeyler alayım da kargoya vereyim babalar günü için öpüyorum kendine cici bak zeynoşum

görüşürüz canımm hade bende öptm gelince hediyelerini dersin artık

sağol cnm ..ben negtıfe hazırladıgım ıcın kendımı pek üzülmedim açıkçası..ewt bi süre bu bebek düşüncesinden gerçekten uzaklaşmak istiyorum cnm

hiç olmazsa 1 ay ara versen iyi olur bence de kafan dağılır böyle çok üstüne düşünce de olmuyo zaten..nasıl olsa sen ne yaparsan yap o olacağı zamanda olacak kendini rahatlat öyle..ben kafamı dağıtmak için sürekli kocamla gezmeye gidiyodum kendi ailemle görüşüyodum bana bebek soracak insanların yanında çok takılmıyodum iyi gelmişti bana canım sende dene bence..hem bu arada vucüdün rahatladığı için daha kolay olur belki inşallah canım..

gunum gectı folık asıt kullanmıstım cok umıtlıyım bu ayyyyyy kızlar mıde bulantılarım ve halsızlıgım var ruyamda da bebek falan gordum ins pısıkolojık degıldır allahım inş bu ayyyy nasip eder de terste 2 cızgıyı gorurum aminnnnn yarıpbım

hello grils goog morning
where are grils
KIZLAR ÇAT PAT İNGİLİ,ZCEM VARDA ÇOK AYIPTIR SÖYLEMESİ ONU KULLANIYORUMMMMM
nerdesinizzzzzzzzz 2 dedikodu yapmaya geldimmmmmmmm

bi ingilizce öğrtmeni olarak benim öğrencilerden iyi biliyorsun canım :)

hadi inşallah hayırlı haberler canım ..

canım sivasda hangi doktora gidiyorsun özelde bildiğin iyi dr var mı?tatile geleceğim 2 hafta sonra ailemin yanına ordada dr gitmek istiyorum bildiğim dr yok hiç

canım ben anadoluya ömür beye gidiyorum daha ilk gidişim ama ilgilendi epey arkadaşlarım tavsiye etti bakalım ilk denemem iyi olur inş

bi ingilizce öğrtmeni olarak benim öğrencilerden iyi biliyorsun canım :)

canım teşekkürler bi kaç dilden bi keç kelime biliyorum sanırım en çokta ingilizce biliyorum kendimce öğrenmiştim bazen konuştuğumda abim dalga geçerdi sen beğüendiysen yola dewammm my teacher konuşayım biraz have are you I DONT SPEAK ENGILISH I LOVE YOU ENGLISH VERY DONT SPEAK KNOW
my teacher oldumu

hellooo evde kalmışşşş grils(evde kalmış ne demek acaba )
nerdesiniz yoksunuz diye very soryy oldum burda
ZATEN TEDAVİ YOK SIKILIYORUM GÜNLERİDE SAYMIYORUM KIRMIZI KARTTA GÖRMÜYORUMMM

insallah cnm hayrlı haberlerini bekliyz

sağol canım.bende ona gideyim,senin tüm tahlillerin yapıldı mı rahim filmi falan

rica ederim canım sen ilk kez mi doktora gidiceksin? benim ilkti diyebilirim başka doktora gitmiştim yine aynı hastanede bu doktor oraya yeni geçince ona git dediler.Daha önceki sadece kan ve idarara bakmıştı ama bu doktora ben bilerek adetin 3.günü gittim daha önce hiç muayene olmamıştım benden smear,vajinal ultrason istedi bunlar yapıldı iğne verdi işte beklemedeyim şuan. 3 ay içinde hamile kalmazsan rahim filmi çekerim dedi umarım gerek kalmaz çok şükür bi sorun çıkmadı.

beğendim tabii canım :) ehh pek doğru cümleler olmasa da ben anladım ne demek istediğini sorun yok yani yola devam :)))

yok canım ben şubatta gittim 1 sene dolunca sol tüp tıkalı çıktı lap.demişti dr beklemedeyim olmadım henüz.başka sorun yok;bence rahim filmini en başta istemesi lazım inşallah bi sorun yoktur ama varsa hem boşuna hormon alacaksın hemde her ay ümitleeceksin bence sen rahim filmini iste doktordan

hmm sen de onu yaptır bence canım benim bi tanıdığım onu yaptırdıktan sonra hamile kaldı o kadar uğraşmıştı yıllarca yaptırmamıştı.bilmiyorum istemedi ama zaten tatil girecek araya burda olmayacağım kısmet bakalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…