Kizlar yarin ise basliyorum bi magazanin resepsiyonunda calisacagim bu isi iki ay evel buldum ve imzalari attik iste yarin baslayacagima dair ve biliyorsunuzki gecen ay hamileligimi ogrendim!! Ise baslayacagim ama adama hamile oldugumu soylemem gerekiyo ya deneme surecinde beni cikarirsa?? Hamileyken calisan varmi surec cokmu zor akil verin sizce cokmu yorulurum tehlike olurmu?? Doktor calis dedi ama korkuyorum ne yapayim??calismak iyi gelcek maddi yonden bebegime iyi imkan saglayabilecegim ama korkuyorum iste…
tşklr canım bir kaç arkadaşım farklı söyleyince kafama takıldı ama bu işleri en iyi benm topikteki arkadaşlarım bilir dedim sordum aydınlandım sağol...canım ben tam kırmızı gelince sayıyıyorum doktor da öyle söylemişti
arkadaşlar benim geçen ay 15 inden itibaren kahverengi leke olarak gelmeye başladı amA KIRMIZILAR 18 İ GİBİ geldi ben hangi tarihi baz alıyım bilen varmı ?
evet haklısın son birkaç aydır nerdeyse 3 gün kahverengi geliyor sonraında başlıyor o yüzden kararsız kaldım önceden birgn kahverengi gelip ertesi güne tamamen kırmızılar gelirdi o halde bugün bat tarihim ...Canım benim ilk gün 1 damla geldiği için ben o günü saymıyorum tam kırmızı ne zaman geldiyse o zamanı baz al
Canım Şubat ve Mart aylarında da ben öyle olmuştum ama doktora söyledim o da normal değil dedi ve bana bir ilaç yazdı her gün kullan bunu dedi bitince adet olacaksın dedi nisan ayında onu kullandım düzeldi artık öyle olmuyorumevet haklısın son birkaç aydır nerdeyse 3 gün kahverengi geliyor sonraında başlıyor o yüzden kararsız kaldım önceden birgn kahverengi gelip ertesi güne tamamen kırmızılar gelirdi o halde bugün bat tarihim ...
senin gidişat şuan nedir hatırladığım kadarıyla çatlatma iğnesini vurulmuştun ?Canım Şubat ve Mart aylarında da ben öyle olmuştum ama doktora söyledim o da normal değil dedi ve bana bir ilaç yazdı her gün kullan bunu dedi bitince adet olacaksın dedi nisan ayında onu kullandım düzeldi artık öyle olmuyorum
senin gidişat şuan nedir hatırladığım kadarıyla çatlatma iğnesini vurulmuştun ?
4 haziranda vuruldum iğneyi, Yarın test için doktora gidiyorum canım ama karnımın alt kısımları sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerim dedün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ; (
İnşallah canım benim, dualarınızı bekliyorum, ama içimden hiç hamleyim diye gelmiyorcanım hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin bekliyorumm..
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız? of bızım de mısafırler vardı yenı gtııler esımle bıraz temızlık yaptık:) bana yaptırmıyor ama benım de ıcıme sınmıyor yavas yavas yapmak ııstıyorum. mısafırler gıdınce bıraz rahatlatım bu donem boyle olması daha ıyı. bır de temızlkle ugrasıyorum sımdı.
Teşekkürler canım iyiyiz, sende iyisindir umarım, yorma kendini dikkat et, kolay gelsin iyi geceler
iğneden 2 gün sonra ortalama çatlıyor yumurta zaten çatladığından 14 gün en az geçmesi lazım idrar testi için erken davranmışsın bence bende test yapmamak için direniyorum tek çizgiyi görmek istemiyorum..4 haziranda vuruldum iğneyi, Yarın test için doktora gidiyorum canım ama karnımın alt kısımları sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerim dedün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ; (
günaydınlar taze hamilem ....canım hatırlıyormusun hvc sen ben aynı zamanlarda iğne vurulup bekliyorduk en sabırsızımız sendin ikiniz hamile siniz ne güzel sıra bende :) canım siz bana umut oldunuz ....gunaydınnnn kımse yok muuu kızlarrr
günaydınlar taze hamilem ....canım hatırlıyormusun hvc sen ben aynı zamanlarda iğne vurulup bekliyorduk en sabırsızımız sendin ikiniz hamile siniz ne güzel sıra bende :) canım siz bana umut oldunuz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?