Yok ne özürü canım nerden bileceksin ismimi :) senin ismin de yağmur mu?
Bende Dün gece geç saatlere kadar temizlik koli vs uğraştım durdumçok iyi anlıyorum. Canım bir topicde görmüştüm orda diyor ki sadece doktorun söylediği saatlerde çalışma olsun diğer zamanda çocuk varsa bile ilişkiyle düşük nedeni olabiliyormus bakalım ben bu ay deneyeceğim istersen sende devam etme söylediği saatlerdeki çalışmalar bittiyse bir bayana doktoru böyle yapın demiş belki çocuk oluşuyor ama bu yüzden düşebilir demiş. Ama adetin son 10 günü için söylemiş
hadiii bak bu da olabilir canım ayy ne zor şeymiş kafam bi dünya oldu ayol :)
Evet canım bir kaç kişiye daha sordum ben onlar da öyle söylediler biz sadece doktorun verdiği saatlerde yaptık suan dinlenmedeyizçok heyecanliyım yarın sabah test yapacağım :)
geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100
şimdi gelin bakayım hepinizi sıra dayagına cekıcem..umutlandırdınız benii
kızlar ben genelde doktor sonuçlarımı tutarım da 2 kere vajinal ultrasonla bakıldı hiç sormak aklıma gelmemiş doktora bunları bize evrak olarak verebiliyorlar mı smear testim var hatta almadım daha 15günde belli oluyormş
Kızlar Günaydın, şimdi idrar testi yaptım negatif çıktıbiz de aynen sizin gibi yaptık ama benim solda iki yumurta vardı 19 ve 16 mm bunların ikisi de çatlıyor mu ki 16lık çatladıysa onun için bi kaç gün daha yapmak mantıklı olmaz mı ki ..yap bakalım inş güzel haberlerini alırız canım
Yağmur sen yeni misin canım seni tanımak isterim eğer kendini anlatmak istersenevet canm adm yağmur bnde tansmak isterm tabiki
Kızlar Günaydın, şimdi idrar testi yaptım negatif çıktısizce idrar testi doğru mu erkenden çıkmama durumu var mı?
Bende elif 23 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim 7.5-8 aydır bebek istiyoruz ama olmadı malesefevet canm adm yağmur bnde tansmak isterm tabiki
İnşallah canım yaagünaydın canm idrar testinde belli olmuyo bildiğim kadaryla idrar testi adet günün 4 gün falan gecince belli oluyo bnm ikisndede adet günüm gectkten sonra öğrenmstm kan testinde cıkıyo
Bende elif 23 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim 7.5-8 aydır bebek istiyoruz ama olmadı malesef2.5 aydır da doktor tedavisi görüyorum
İnşallah canım yaasalı günü randevum var kan testi için ama suan çok moralim bozuldu ağlayacagım
Kızlar Günaydın, şimdi idrar testi yaptım negatif çıktısizce idrar testi doğru mu erkenden çıkmama durumu var mı?
yapma böyle canm moralini yüksek tut herseyn vardr bi sebebi bak bn iki kez bebeğimi kaybettm hmde kalp atısını dymustm ne kadr kötü oldm ama rabbimim bi bildiği vardr
Allah sabır versin canım senin durumunda zormuş inş tez vakitte sağlıklı bi bebeğin olur..
amn canm cok istiyorm hemde rabbim herkese nasip etsn insallah
amin canım.Bu arada kayserili misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?