doktor beni iğne verdikten 2 gün sonrayada çağırıyordu evet çatlamış diyordu o gün itibariye 14.günde kırmızıları gördüm ve bütün ovitrella vurulanlarda aynısını söylüyorlarbu çatlamayı iğneden sonraki 36.saatimi baz alayım yani canım..inş çıkar yaaa.
İnşallah canım inşallahRabbim bize de nasip etsin o duyguyu, beraber hamilelik Günlerimizi sayariz ne güzel olur
İnşallah canım dualarını bekliyorum, ahh ahh canım hiç dikkat edemedim kendime ama bundan sonra edeceğim artık
yok genel olarak gecikmeden bahsetmiyorum hep düzenlidirde bir kaç ay gecikir o zaman için rahim kendini hazırlıyor derler ...bu ay gecen aylar gıbı olmaz ins hıc bırımız ıcın benımde zaman zaman cok gecıkmelerım oldu hatta 35 gun sonra geldıgını bıle bılırım ama bende polikıstık yumurta hastalıgı var yumurtalıklarimda kıst var yanı dr hamile kalamassın demıyo ama su zamanda dıyemıyo adetımız duzensız oldugu ıcın gebe kalmamız zorlasıyomus her dr da baska bısey soyluyo benım dr da gecıkmesı ıyı degıl dedı ama ins oyle yada boyle bızım ıcın hayırlısı
Ben senin o zamanki yazılarını hep okumuştum canım ilk hamilelik haberini verdiğin zamanı, sanki roman okuyor gibi okudum bugün şu sayfayı okudum yarın şu sayfadan devam ede ede o yüzden yakın gördüm kendime seni ilk olarakbenım bıle adetım 2 gun gecınce sılık çıkmıştı buraya koymuştum bakmak istersen 11 marttı tarıhı
Tutacagim canım olmadı annemi çağırırım memlekettendualarım sizinle inşallah Allah herkese nasip eder tez zamanda..et artık tabii bi bayan tut o yapsın olmadı işleri..
benimde kasım gibiydi bi 10 gün geçti çok heveslenmiştim sonrasında aralık gibi 1 hafta geçmişti yine öyle olurmu diyorum çünkü 2 ay klomen kullandım klomen düzene sokuyor diyorlar bide gecikmeside iyiymiş rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diyor doktorlar.
Amin canım inşallah hamişizdirins cnm hep beraber gun sayarız 3 asagı 5 yukarı deyıp de ama inş bebısımız bizımledır allah yardımcımız olsun cnm
yok genel olarak gecikmeden bahsetmiyorum hep düzenlidirde bir kaç ay gecikir o zaman için rahim kendini hazırlıyor derler ...
Amin canım inşallah hamişizdirşu sıralar dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Ben senin o zamanki yazılarını hep okumuştum canım ilk hamilelik haberini verdiğin zamanı, sanki roman okuyor gibi okudum bugün şu sayfayı okudum yarın şu sayfadan devam ede ede o yüzden yakın gördüm kendime seni ilk olarak
Tutacagim canım olmadı annemi çağırırım memleketten
doktor beni iğne verdikten 2 gün sonrayada çağırıyordu evet çatlamış diyordu o gün itibariye 14.günde kırmızıları gördüm ve bütün ovitrella vurulanlarda aynısını söylüyorlar
iğne vuruldunmu canım iğne yapar ağrı benimde ilk iğnemde kasık bel ağrısı çok şiddetli olmuştubirde benm kaıklarm belim agrıyo ve göğüslerm sızlıyor hastalanacakms gibi ama daha 10 gn var hastalanmama
kızlar brsey sorcam bnm daha ilk tedevim ilkinde tutma ihtimali düsükmü
iğne vuruldunmu canım iğne yapar ağrı benimde ilk iğnemde kasık bel ağrısı çok şiddetli olmuştu
ağrıyı birşeye yorma o iğne ve klomenin etkisi gün aşırı çalışmaya devam et iğneden sonraki 16. günü bekle bir haftası geçmiş bile hadi inş.evet canm carsamba vuruldum
ilk tedavıde tutturanda var canım bızım gıbı uzun sure tadavı olup tutturanda var
ağrıyı birşeye yorma o iğne ve klomenin etkisi gün aşırı çalışmaya devam et iğneden sonraki 16. günü bekle bir haftası geçmiş bile hadi inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?