ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bu çatlamayı iğneden sonraki 36.saatimi baz alayım yani canım..inş çıkar yaaa.
doktor beni iğne verdikten 2 gün sonrayada çağırıyordu evet çatlamış diyordu o gün itibariye 14.günde kırmızıları gördüm ve bütün ovitrella vurulanlarda aynısını söylüyorlar

ins cnm hep beraber gun sayarız 3 asagı 5 yukarı deyıp de ama inş bebısımız bizımledır allah yardımcımız olsun cnm

yok genel olarak gecikmeden bahsetmiyorum hep düzenlidirde bir kaç ay gecikir o zaman için rahim kendini hazırlıyor derler ...

benım bıle adetım 2 gun gecınce sılık çıkmıştı buraya koymuştum bakmak istersen 11 marttı tarıhı
Ben senin o zamanki yazılarını hep okumuştum canım ilk hamilelik haberini verdiğin zamanı, sanki roman okuyor gibi okudum bugün şu sayfayı okudum yarın şu sayfadan devam ede ede o yüzden yakın gördüm kendime seni ilk olarak
dualarım sizinle inşallah Allah herkese nasip eder tez zamanda..et artık tabii bi bayan tut o yapsın olmadı işleri..
Tutacagim canım olmadı annemi çağırırım memleketten

kızlar cıkıyorum ben alişverise gıtmem lazım eve gelınce gorusuruz gene hepimızın gonlundekı olsun işn kızlarrrrrrrrr

gercekten mı canım inş. sizlerde guzel haberlerle gelırsınız

doktor beni iğne verdikten 2 gün sonrayada çağırıyordu evet çatlamış diyordu o gün itibariye 14.günde kırmızıları gördüm ve bütün ovitrella vurulanlarda aynısını söylüyorlar

hmm öyle mi olur o zaman ben regl tarhimden öncede olabilirim yani Allahım inş olmaz da hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…