meraba arkadaşlar bugün ovitrelli çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm idrarda gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı?
amin canım amin o iki çizgiyi görmek tarifsiz bi mutluluk olurdu benim için inş. görürüz....benimde bir sene oldu çok zor seni anlıyorum Allah kucağımızı boş bırakmasın bunca yaşadığımız sıkıntıyı unutturak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
ovitrelle vücuttan 10 günde atılıyor..ama hamile olsanda bunun bu sürede hemde idrarda anaşılması pek mümkün değil.
inşallah hamilesindir
Ayşegül hiç bahsetmiyorsun hamilelik nasıl gidiyor bulantı felan devam ediyormu ?
aaaa ne güzel peki ilk öğrendiğindedemi bulantı olmamıştı ?canım benım hiç bulantım falan olmadı çok şükür sadece iştahsızlık vardı evde bışey yıyemıyordum ondada annemde kayınvalıdemde dışardan idare ettık gectı çok şükür
1 ay hiç olmadığın yada 40 gün olmadığın olmuşmuydu ?ben hala adet olmadım kızlar 25. gün ilişki olmuştu acaba geç döllenme olmuşmudur diyorum bugün 40 gün oldu idrar testi yaptım negatif
ben hala adet olmadım kızlar 25. Gün ilişki olmuştu acaba geç döllenme olmuşmudur diyorum bugün 40 gün oldu idrar testi yaptım negatif
1 ay hiç olmadığın yada 40 gün olmadığın olmuşmuydu ?
bence bir doktora git 40 gün çok gecikmiş sanki
ümitlenmekte haklısın canım adet olana kadar ümit bitmiyor39 gün olmadığım olmuştu bende 40 gün olunca test yaptım negatif başka sayfada bir hamile belki geç döllenmedir 45. güne kadar bekle dedi. hani diyorum 25 veya 26. gün dölleme olsa 14 gün oluyo çıkmayabilirmi acaba negatifi görmeme rağmen ümitleniyorum hala
ümitlenmekte haklısın canım adet olana kadar ümit bitmiyor
2.günü geride bırakıyorum pazar günü pikniğe gidicem o güne kadar olmazsam o günün sabahı yapmayı planlıyorum eğer bebişim varsa fazla atlayıp, zıplamayım :)biraz daha bekliyeyim artık olmazsa doktora gidicem inşallah kötü birşeyim daha yoktur. sen ne zaman yapıcaksın test
bence 45 den sonra doktora git inş. bir kaç kişi biliyorum idrarda görünmüyormuş seninde öyledir umut dünyası canım umut ediyoruz herşeyi....biraz daha bekliyeyim artık olmazsa doktora gidicem inşallah kötü birşeyim daha yoktur. sen ne zaman yapıcaksın test
bence 45 den sonra doktora git inş. bir kaç kişi biliyorum idrarda görünmüyormuş seninde öyledir umut dünyası canım umut ediyoruz herşeyi....
pazartesi sonuçları söyleriz o halde :)ablamların sünnet düğünü var izmite gidicem cumadan sonra evde olamayacağım doktorada gidemem yanımda test götüreyim artık diyorum
pazartesi sonuçları söyleriz o halde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?