ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

meraba arkadaşlar bugün ovitrelli çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm idrarda gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı?

ovitrelle vücuttan 10 günde atılıyor..ama hamile olsanda bunun bu sürede hemde idrarda anaşılması pek mümkün değil.
inşallah hamilesindir

ovitrelle vücuttan 10 günde atılıyor..ama hamile olsanda bunun bu sürede hemde idrarda anaşılması pek mümkün değil.
inşallah hamilesindir

inşaallah idrar testini çok erken yapmışımdır çünkü neğatif çıktı sürekli kendime söz veriyorum test yapmıcam diye ama olmuyor işte yine hüsrana uğradım malesef... belki bir mucize olur üç gün sonra pozitife dönüşür...

ben hala adet olmadım kızlar 25. gün ilişki olmuştu acaba geç döllenme olmuşmudur diyorum bugün 40 gün oldu idrar testi yaptım negatif

Ayşegül hiç bahsetmiyorsun hamilelik nasıl gidiyor bulantı felan devam ediyormu ?

canım benım hiç bulantım falan olmadı çok şükür sadece iştahsızlık vardı evde bışey yıyemıyordum ondada annemde kayınvalıdemde dışardan idare ettık gectı çok şükür

1 ay hiç olmadığın yada 40 gün olmadığın olmuşmuydu ?

bence bir doktora git 40 gün çok gecikmiş sanki

39 gün olmadığım olmuştu bende 40 gün olunca test yaptım negatif başka sayfada bir hamile belki geç döllenmedir 45. güne kadar bekle dedi. hani diyorum 25 veya 26. gün dölleme olsa 14 gün oluyo çıkmayabilirmi acaba negatifi görmeme rağmen ümitleniyorum hala

ümitlenmekte haklısın canım adet olana kadar ümit bitmiyor

biraz daha bekliyeyim artık olmazsa doktora gidicem inşallah kötü birşeyim daha yoktur. sen ne zaman yapıcaksın test
2.günü geride bırakıyorum pazar günü pikniğe gidicem o güne kadar olmazsam o günün sabahı yapmayı planlıyorum eğer bebişim varsa fazla atlayıp, zıplamayım :)

bence 45 den sonra doktora git inş. bir kaç kişi biliyorum idrarda görünmüyormuş seninde öyledir umut dünyası canım umut ediyoruz herşeyi....

ablamların sünnet düğünü var izmite gidicem cumadan sonra evde olamayacağım doktorada gidemem yanımda test götüreyim artık diyorum

Son düzenleme:
sSELAMMM KIZLAR NASILSINIZ BAKAYIMMMM BEN GELDİM KİMSE YOK AMA

elifcim şekerim hayırlı olsun şimdiden geç döllenme olmuş olabilir ondan değerin az çıkmış yarın yine kandan baktır kız tam değerin yükselsin sana dehşet bi halay çekecem canım kendine dikkat yorma kendini

hamiş kızlar siz neden o kadar yoksunuz burda he ne aşeriyor ne seviyor ne sevmiyorsanız yazın buraya bende cinsiyet tahmininde bulanayım hatta ult.görüntülerinizide koyun buraya butrayı bırakmayınn hasta etmeyin beni evde kalmış kızlarrrr

VEEEEEEEE BENİM GİBİ GARİBAN ARKADAŞLARIM sizler nasılsınız aynı yerde sayıyoruz inş.rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürür canlarım benim bizde birgün burda hamileyim haberini verecez inşallah allahım bbizimde yüzümüzü güldür

bu arada yeni kızlr gelmi,ş hoşgeldiniz kızlar tedavide olanlara hayırllı haberler burda paylaşmalarını temmenni ederimmmm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…