hipo troidmi hipertroidmi var canım sende bendede hipotrid var ama ilaçla düzene girer kuzumkızzz birsoşşş sen yokmuşsun şu laptopunu tamir et bi zahmet yaw iyimisin aramı verdin ne yapıyorsun
kız ya şansa sağda çıkıyor seninde yumurtalar artık hayırlısı inş.hapimiz güzel haberlerimizi variriz benim günler yaklaştı gibi umutlumuyum değilim
inş.rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını veriri
sen o adet söktürücülerini kullanma sonra vucut ona alışıyor bitki ilacı iç o söker hayır cıvan perçemi falan 2 gün iç yetr
canım ya haklısın valla beş altı kişiden bi hamiş çıktı artık nasip kısmet bekliycez artık
bu arada az kaldı ama ama benim tiroit tahlilim yüksek çıktı moralim bozuldu buna
hipo troidmi hipertroidmi var canım sende bendede hipotrid var ama ilaçla düzene girer kuzum
selam kızçeler ev topluyorum giremiyorum herşeyler yolundadır umarımmmmm
KIZ BENİMKİ SENİNKİNDEN DAHA YÜKSEK TSH 4,56 CIKTI SİMDİ euthyrox 25mg ilaç verdi doktor onu kullanyom bi ay sonra gene gidicem kontrole ondan korkma ilaçlara normal düzeye düsürülüyorcanım ben daha önce yani 6 yıl önce guatr ameliyatı olmuştum t3 tahlilim 3.38 çıktı tiroit hormonum yüksk çıktısence çokmu yüksek
KIZ BENİMKİ SENİNKİNDEN DAHA YÜKSEK TSH 4,56 CIKTI SİMDİ euthyrox 25mg ilaç verdi doktor onu kullanyom bi ay sonra gene gidicem kontrole ondan korkma ilaçlara normal düzeye düsürülüyor
as canım bende yolunda diğerleride yolunda gbi bizim birsoşun laptopunun ekranı kırık onun biraz yolunda değil kız artıkın gidiyormsn sen nasılsınn
canım 3ay öncesine kadar bile yoktu bu arada temmuz 18de tüp bebek iğnelerime başlıycam ayıptır söylemsei korktummm kızzzz anla etkilerse diye artık bi ay içinde nasıl düzüene sokacaksa
ayyy canım ya belli çok sevmişsin kız orda da iyi insanlar bulursun sonra bi kaç yıl sonra ayrıldığında bu sefer bu ayrılık içinde ağlayacaksın ne zaman gidiyorsunağla ağla bi hal oluyoyorum her vedalaşmada arkadaşlarımdan ben çok alışmıştım buraya
sogan kürünüde dene derim kuzum bir yakınım bir yıl sonra sogan kürü ile hamile kaldı polikistik overi vardı.hadi insallah etki eder etmese doktor beni bir ay sonraya cagırmazdı kuzum mutlaka eder.ayrıca sitede hipotroidi olup ilaç kullanıp hamiş olanları okudum
ayyy canım ya belli çok sevmişsin kız orda da iyi insanlar bulursun sonra bi kaç yıl sonra ayrıldığında bu sefer bu ayrılık içinde ağlayacaksın ne zaman gidiyorsun
evet çokkk alışmıştım sanmıyorum buradaki dotluklarımın yerini tutamaz artık hiç b,r yer:SSS
ama hayırlısı canmm dediğin gibi inşllhhh iyi insanlarla karşılaşırızz temmuz yirmi gibi gideceğiz canımcımmm hayırdır bişemi çıktı sendeee
kız öyle deme bakarsın kankan olur birileri ya bu konuda canını sıkma hem birazda işinbu tarafından bak orda çoook iyi doktorlar var belki nasibinde orası var zaten bulunduğun yerde imkanlar kısıtlı pcolu olup hamile kalınıyor belki muczeni orda yaşarsın
evet ya pınoş tiroit biraz yüksek okadar moralim bozuldu bu seferde bu sebep olmasa iyi ya olmazsa diye korkuyorumm
inşllh bebeğim inşllh ağrılı olmadı anteplı olsun bari:)))
kuzum daha önceden neden baktırmamıştın bildiğinm kadarıyla ilaçla düzene giriyordu yavv
cnım ya çikolata kistim var soğan kürü kesinlikle bana fayda etmedi yaptım kürü artık tüp bebek yolundayımmm kız o ne rumuzunda ikizbebiş yazıyor yoksa ikiz bebekmi istiyorsun
he kız olsunda nereli olyrsa olsun demi yeterki hayrlı sağlıklı evlat olsun onnlardan kopuyorsun bak biz burdayız pınarım sen hiç canını sıkma seninleyiz kız
inş.girer dzene ne diyim allah kaldı inş. engel olarak karşıma çıkmazzz
evet ikiz bebek istiyorum kuzum yaaaa daha evli degilim ama bakalım aday var ondan önce gel askım gel bebeklerim yazdım bi dilek işte :)
hadi bakalım insallah bebişlerimiz olur herkes hamile takvimi yapmıss ya onu yapmayı cok istiyorum insallah bizde en yakın sürede onu yaparız :)
he kız beni sev onları unut artık hasretini benle gider abla inş.kız inşallahoyy kuzumm sende ağrılısın zaten özledikçe buradakileri sana yapışırım artık
bebeğimm inşllh sorun olmaz sende de hiçbirimizdede sonbaharda bizde burada kalan müzbin kısırlar toplu çocuk yaparız artıkınnn
kızzzzzzz allah canını almasın emiiii güldürdün beni
şimdiden plan kuruyorsun önce kocayı bul ayol
bu arada bende senin gibi ikiz meraklısıydım daha 1 ay öncesine kadar sezeyan olunuyor daha çok azgeçtim tekiz istiyorummmm hade evlende ikiz yap
he sorma kuzum sevgilim var doktor da zaten vakit kaybetme hemen evlen dedi.simdi uzakta hele bi gelsin kışa evlenmek istiyorum.kuryom kuzu dua bile ediyom bebek adlarına bakıyom:) zaten evlensem hiç durmıycam 3 üz bile olabilir Allah versinde bebişleri kucagımıza:)insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?