ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

mıden için tuzlu krakerlerden ye iyi gelıyo leblebıde ıyı gelıyomuş benım bulantım olmadı ama genelde kraakerler bastırıyo dene istersen

günaydın hanımlar....

cnm çubuk kraker iyi gelir doktor da demişti....gelebilirsin inşallahnşallah en kısa zamanda...tatil iyi gelir de hakikaten pahalıymış bilet falan gelebilirsin inşallah:)

günaydın hanımlar....

cnm çubuk kraker iyi gelir doktor da demişti....gelebilirsin inşallahnşallah en kısa zamanda...tatil iyi gelir de hakikaten pahalıymış bilet falan gelebilirsin inşallah:)

Cnm evet pahali baya bakalim butcemizi duaeltebilirsek bir aya bayrama gelmeyi cok istiyorum turkiyenin herseyini ozledim lokantalarini iskender kebabini etli pidesini dondurmasini of off tasi topragi altin memleketimin

mrh kızlar.. ben dün gece üşüme ve titremeyle uyandım gecenin 3 ücüydü .. battaniye aldım üstüme geçti..neden olabilir ? ben gibi yaşayan varmı?

mrh kızlar.. ben dün gece üşüme ve titremeyle uyandım gecenin 3 ücüydü .. battaniye aldım üstüme geçti..neden olabilir ? ben gibi yaşayan varmı?

başlarda bende çok üşürdüm cnm..kat kat giyerdim millet yanarken geçti şimdi de elim ayağım yanıyo resmen...

ewet canım..Allah yardım etsin..Allah tan benim son zamanlarım kışa denk gelecek inş..

benim yanmalar tam yaza geldi:)...geceleri sürekli kalkıyorum camları açıyorum üstümede hiç bişi örtmeden yatıyorum...tam kıştada bebiş gelecek bakalım hayırlısı o gelsin de sağlıkla napalım anneler katlanıcaz:)

kızlar hastalığımın 3.günüdeyim yarın hormon testi yaptırıcam.geçen aylardA soğan kürü,bal-tarçın-çörekotu denedim ama bende faydası olmadı bu ayda hayıt tohumu aldırıp ben onu eşimde keçi boynuzu suyu içicek. yumoş tarihlerinde sabaha karşı ilişki ayarlıycaM inş. bu sefer tutar.

ben geldim canımmm ne habersin kız buda kimse kalmadı herkes nerde bilemedimmm:44::44::44::44::44:

ben uykulardayım iki gündür sürekli uyuyorum baygın gibi...şimdi bile kalktım ama kafamı zor tutuyorum yatmak istiyorum
ne oluyo anlamadım hamilelikten bu kadar olur mu bilmiyorum ya eşim iki gündür uykusuz sabah 5 buçukta çıkıp 8 gibi geliyor onun yerinede uyuyorum galiba:) biriii beni uyandırsınnnnnnnnn

iyyim canım sıkıntıları atlattım şimdi seni bekliyorum az kaldı senin tedaviye...
evet canım bencede bu ay hayıt dene belki bi faydası olur inşallahta olur inş.tutar canım bu sefer adet gününe kadar gün aşırı denee
canım ya allah herşeyin sabrını veriyor valla he canım benimm az kaldı bakalım artık hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hayırlısıyla

havalardan olsa gerek belki o yüzden bol bol uu bebekte sende şiş sonra doğumun zorlaşsın tamam mı
kızzzzzzzzzzzz
fazla uyuma öyleee ben orda olsam bi güzel uyandırırdım
evet artık herkes gezmelerde kımseler yok
hocammm sanırım herkes tatildeee

iyi geceler zeynocum nasılsın...bu saatte ne işin var internet başında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…