Kizlar selam uyku tutmadi belim ve sirtimdaki butun kemikler agriyo( bulantilarim fena iki gundur seriliyorum (( ise falan gidemedim boyle bulantisi olan oldumu olduysa ne ile midenizi sakinlestirdiniz ?? Birde kizlar ucak biletine bakiyorum bayrama turkiyeye gelmeyi cok istiyorum onceden hic istemezdim hep kisir gozuyle baktiklari icin ( kaynanamlar) ama bu yaz gidebilsem iyi olacakda cok pahali biletler !! Tek kisi bir milyar bu kadarda olmazki esimde gitmeyelim bebege oda falan bakacagiz daha diyor sizce ne yapayim tatil iyi gelecekti aslinda
Kizlar selam uyku tutmadi belim ve sirtimdaki butun kemikler agriyo( bulantilarim fena iki gundur seriliyorum (( ise falan gidemedim boyle bulantisi olan oldumu olduysa ne ile midenizi sakinlestirdiniz ?? Birde kizlar ucak biletine bakiyorum bayrama turkiyeye gelmeyi cok istiyorum onceden hic istemezdim hep kisir gozuyle baktiklari icin ( kaynanamlar) ama bu yaz gidebilsem iyi olacakda cok pahali biletler !! Tek kisi bir milyar bu kadarda olmazki esimde gitmeyelim bebege oda falan bakacagiz daha diyor sizce ne yapayim tatil iyi gelecekti aslinda
mıden için tuzlu krakerlerden ye iyi gelıyo leblebıde ıyı gelıyomuş benım bulantım olmadı ama genelde kraakerler bastırıyo dene istersen
günaydın hanımlar....
cnm çubuk kraker iyi gelir doktor da demişti....gelebilirsin inşallahnşallah en kısa zamanda...tatil iyi gelir de hakikaten pahalıymış bilet falan gelebilirsin inşallah:)
mrh kızlar.. ben dün gece üşüme ve titremeyle uyandım gecenin 3 ücüydü .. battaniye aldım üstüme geçti..neden olabilir ? ben gibi yaşayan varmı?
başlarda bende çok üşürdüm cnm..kat kat giyerdim millet yanarken geçti şimdi de elim ayağım yanıyo resmen...
ewet canım..Allah yardım etsin..Allah tan benim son zamanlarım kışa denk gelecek inş..
selam kızlar kımse yok muuu
ben hep buralardayım sizide beklerim
iyyim canım sıkıntıları atlattım şimdi seni bekliyorum az kaldı senin tedaviye...ben geldim canımmm ne habersin kız buda kimse kalmadı herkes nerde bilemedimmm:44::44::44::44::44:
ben geldim canımmm ne habersin kız buda kimse kalmadı herkes nerde bilemedimmm:44::44::44::44::44:
kızlar hastalığımın 3.günüdeyim yarın hormon testi yaptırıcam.geçen aylardA soğan kürü,bal-tarçın-çörekotu denedim ama bende faydası olmadı bu ayda hayıt tohumu aldırıp ben onu eşimde keçi boynuzu suyu içicek. yumoş tarihlerinde sabaha karşı ilişki ayarlıycaM inş. bu sefer tutar.
evet canım bencede bu ay hayıt dene belki bi faydası olur inşallahta olur inş.tutar canım bu sefer adet gününe kadar gün aşırı deneeiyyim canım sıkıntıları atlattım şimdi seni bekliyorum az kaldı senin tedaviye...
havalardan olsa gerek belki o yüzden bol bol uu bebekte sende şiş sonra doğumun zorlaşsın tamam mıben uykulardayım iki gündür sürekli uyuyorum baygın gibi...şimdi bile kalktım ama kafamı zor tutuyorum yatmak istiyorum
ne oluyo anlamadım hamilelikten bu kadar olur mu bilmiyorum ya eşim iki gündür uykusuz sabah 5 buçukta çıkıp 8 gibi geliyor onun yerinede uyuyorum galiba:) biriii beni uyandırsınnnnnnnnn
hocammm sanırım herkes tatildeeeevet artık herkes gezmelerde kımseler yok
evet canım bencede bu ay hayıt dene belki bi faydası olur inşallahta olur inş.tutar canım bu sefer adet gününe kadar gün aşırı denee
canım ya allah herşeyin sabrını veriyor valla he canım benimm az kaldı bakalım artık hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hayırlısıyla
havalardan olsa gerek belki o yüzden bol bol uu bebekte sende şiş sonra doğumun zorlaşsın tamam mı
kızzzzzzzzzzzzfazla uyuma öyleee ben orda olsam bi güzel uyandırırdım
hocammm sanırım herkes tatildeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?