he sorma kuzum sevgilim var doktor da zaten vakit kaybetme hemen evlen dedi.simdi uzakta hele bi gelsin kışa evlenmek istiyorum.kuryom kuzu dua bile ediyom bebek adlarına bakıyom:) zaten evlensem hiç durmıycam 3 üz bile olabilir Allah versinde bebişleri kucagımıza:)insallah
ayy canım ya allahta güzl şirin kılmış evlenmedende insan isttiyor kız ya sevgilin evlenmek istemezse ne olacakkk üçüzmü oda meselemi ben dördüz hayal ediyordum kız kaç yaşındasın sevgilin nerde yoksa askermiii
hadi bakalım hayırlısıyla evlenirsin inşallah madem ciddi ve seviyorsunuz bana da size mutluluklar dilemek düşer inş. enkısa zamanda evlenirsiniz sonra ikiz ve üçüzlerin olur hayırlısıylaaa:) 28 yasındayım canım askerde deil askeri personel.tabi istiyor insan.hele bi istemesin 6 aydır bekliom :) ciddiyiz datlım ALLAHIN YARDIMI ile insallah düsünüyoz kışa :) 4 bebek istiyo napım bari 2 kiz olsunda yarıya indireyim :)
Zeynossss nbr kuzum..troidin yüksek çıkmış sanırım hemen hit amcanın asistanini ara şöyle böyle çıktı değerim ne yapmalıyım tüp bebeği etkilermi diye..ilaçla düşüyor diye biliyorum..arkadaşimunda yüksektı düştü şimdi hamile..ihmal etme hemen ara sor tatlım...
Bana ara verdi doktor..bayramdan sonra bi aşılama daha yapalım..tüp bebekten faydalanman içinde gerekli dedi..zaten tüp bebeğide şubatta yapıcam ozaman doluyor 3 sene..
Diğer kızlar nasılsınız..beyza nerelerde?
hadi bakalım hayırlısıyla evlenirsin inşallah madem ciddi ve seviyorsunuz bana da size mutluluklar dilemek düşer inş. Enkısa zamanda evlenirsiniz sonra ikiz ve üçüzlerin olur hayırlısıylaaa
hayır canın annenin negatif olup babanınki pozitif olunca uyusmazlık oluyor
karnın ağrıdımı bağırsakmı çalışıyor fazla deneme bu kürleri evlenmeye yakın dğünden bi kaç gün önce başla kürlere mürlere eee seninkiyle konuştunmu bari söz kesilsin nişan falan yapılsın kışada düğün olsun elini çabuk tutbişi degil tatlım.kızlar bu sogan kürü bagırsaklarımıda calıstırdı karnım agrıyo
gunaydın kızlar nasılsınız bakalm
ıyıyım canım cok sukur ıyı gıdıyor hala ne mıdem bulandı ne basım dondu:) yarın 9 hafta bitiyor..senın nasıl gıdıyor kac kılo aldıniyiyiz cnm siz nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hamişlik....
bugun kimsecikler yok
ıyıyım canım cok sukur ıyı gıdıyor hala ne mıdem bulandı ne basım dondu:) yarın 9 hafta bitiyor..senın nasıl gıdıyor kac kılo aldın
hu hu kızlar nasılsınız bı kac gundur okuyorum ama yazamadım hamıle kızlar bulantımız falan yok dıye dert etmeyın olmadıgına dua edın böyle daha güzel istedıgını yıyebılıyosun
ayşegüllllllllllllll kız
nerdesin sen neden okuyup yazmıyordun he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?