[sıze=3]canım ben istanbulda idim ama şuan nevşehirdeyim ailem burda eşim erzincanda şu anda gitti geçen ayEvet yaşadıklarımız benziyor umarım rabbim yüzümüzü güldürsün ama biz ara verdik şu an çocuk yapma işine [/sıze]
ben henüz gitmedim canım eşim gitti ama merkez değil gittiği yer açıkçası eşim pek sevmemiş çünkü hep büyük şehirlere alıştığından garipsedi bence ama herkesin memleketi kendisine güzeldir eminim orası da güzeldir. ben nevşehirdeyim bakalım gidince göreceğim bendetaşındınız sanırım erzincana .sen gitmedinmi henüz nasıl beğendinmi erzincanı .
allah yar ve yardımcın olsun canım benim yaa
canım rabbim diledimi bitaneylede tutar ne mucizeler duyuyoruz inşallah olacak..peki doktorun ne diyo bu duruma
haklısın canım umudun bittiği yerdemi başlar yani mutluluklarrrbbbz canım ınsallah hakkında hayırlısı olur. stres yapma dıyecegım ama bos bır laf olacak.ınan hıc beklemedıgın bı anda gelıyor bak ben de ugrasıyordum ya hanı ama o ay olmaz demıstım esımın spermlerı dusuk demıstı doktor catlatma ıgnesıne bıle gerek yok zaten sperm az deyınce ben umudu kestım o ay ama gene de calısmalar surdu son gune kadar. nasıl olsa olmaz ve asılama yaptıracagız gıbısınden kararsızlıklar yasıyorduk ama o ay geldı benım bebısım. cok sukur bızı cok ugrastırmadı. ınan bu stres olmadan oluyormus demek kı... hıc kendını uzme. gecen bır sıtede okudum ınsanlar hemen cocukları olmayınca tedavılere baslıyor gereksız yere tup bebege gıdıyorlar. acele etmemelıler 1 sene denememıler dıyor normal yastakılere. senın bır rahatsızlıgın var cıkolata kıstı evet ama olduktan sonra Allah ınsallah verıyor canım. bende de pcos vardı doktor belkı de 3 4 sene bekleyecen dedı ama o ay oldu. bınlerce sukurler olsun. Allahım bu sıtedekı her yerdekı bebek bekleyen ınsanları guldurur ınsallah onlara bır bebek verır ınsallah amın.
ZEYNOŞŞ NAMAZLARDAN SONRA DULARIM SENİNLE CANIM İNŞALLAH TUTAR ÜZME KENDİNİ
ben henüz gitmedim canım eşim gitti ama merkez değil gittiği yer açıkçası eşim pek sevmemiş çünkü hep büyük şehirlere alıştığından garipsedi bence ama herkesin memleketi kendisine güzeldir eminim orası da güzeldir. ben nevşehirdeyim bakalım gidince göreceğim bende
ZEYNOŞŞ NAMAZLARDAN SONRA DULARIM SENİNLE CANIM İNŞALLAH TUTAR ÜZME KENDİNİ[/COLOBEN ERZİNCANLI DEĞİLİM BABAM ORDA GÖREV YAPMIŞTI SİZİN GİTTİGİNİZ YER NERESİ MERAK ETTİM ,UMARIM SEVERSİN SONUÇTA ORDA Bİ SÜRE YAŞIYACAKSIN CANIM
canım evet söylemiştin unuttumERZİNCANLI DEĞİLİM BABAM ORDA GÖREV YAPMIŞTI SİZİN GİTTİGİNİZ YER NERESİ MERAK ETTİM ,UMARIM SEVERSİN SONUÇTA ORDA Bİ SÜRE YAŞIYACAKSIN CANIM
aleyküm selam canım bende giremedim uzun zamandır yeni yeni giriyorum sen nasılsın?slm kızlar uzun zamandır giremiyodum nasılsısnz
ÇOK SEVİNDİM CANIMkızlar hamileyim cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsn
kızlar hamileyim cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsn
birsencim benim yeni bat 26 agustos
slm kızlar. . bu ay adetim 8 gün gecikmişti ama negatif neyse..adetim sadece 3 gün sürdü ve 11 gündür de sadece tuvalette adete benzer oluyorum ve iyice atlatmaya başladım..dr a gittim. tahlillerde bişi de çıkmadı. çocuk istiyoruz tabiki.. böyle adet olmaya dewam edersem yumurtlama nasıl olacak. şaşırdım ya walla.. sadece her zamanki gibi prolaktinim 40 çıktı. o da yüksek değil dedi.. dostinex verdi 2 tane .ptesi perşembe yarım kullanıom. o zaten çok düşürüyo nasıl bir ilaçsaneyse o düşer ona takılmıoyom da.. bu adet işi canımı sıkıyo.. şimdi benim bu ara artık yumurtlama dönemim aslında ama wc de adet kanaması kadar oolmasa da az bişi geliyo. walla orucumu bile tutuyorum. her gün duş alıyorum içim rahat etsin diye..bilemedim şimdi . ilişkiye girsem mi .. normalde bişeyim yok çünkü
emus merhaba canım nasılsın _ sen ıkılı test yaptırmısmıydın?
slm kızlar. . bu ay adetim 8 gün gecikmişti ama negatif neyse..adetim sadece 3 gün sürdü ve 11 gündür de sadece tuvalette adete benzer oluyorum ve iyice atlatmaya başladım..dr a gittim. tahlillerde bişi de çıkmadı. çocuk istiyoruz tabiki.. böyle adet olmaya dewam edersem yumurtlama nasıl olacak. şaşırdım ya walla.. sadece her zamanki gibi prolaktinim 40 çıktı. o da yüksek değil dedi.. dostinex verdi 2 tane .ptesi perşembe yarım kullanıom. o zaten çok düşürüyo nasıl bir ilaçsaneyse o düşer ona takılmıoyom da.. bu adet işi canımı sıkıyo.. şimdi benim bu ara artık yumurtlama dönemim aslında ama wc de adet kanaması kadar oolmasa da az bişi geliyo. walla orucumu bile tutuyorum. her gün duş alıyorum içim rahat etsin diye..bilemedim şimdi . ilişkiye girsem mi .. normalde bişeyim yok çünkü
merhaba kuzularr nasılsınızz bakalım..benım 12 gun gecıkmeden sonra dun kırmızılar gelmiş durumda..sanırım yumurtalıklarımın bı kont edılmesı gerekıyor bayramdan sonra bı kont gıdıcem doktora...
bu arada köstebek tatlısını isteyen kızlarada burdan yazıyorum tarıfı ısteyen alabilirr
6 tane yumurta
5 fincan (kahve fincanı ) un
5 fincan şeker
2 paket kakao
2 paket kabartma tozu
bunların hepsını çırpıyoruz kek hamuru halıne gelınce fırın tepsısıne döküp 180 derecede kek gibi pişene kadar beklıyoruz..bu arada 1.5 su bardagı sütle 2 paket kremşantiyi çırpıp soguması ıcın dolaba atıyoruz..dier yandanda 2 bardak suya 2 bardak şeker koyup şelbet yapıyoruz ve sogumaya bırakıyoruz..pişen kekimizi çıkrtıp bı bardak yardımıyla yuvarlak kekler çıkarıyoruz..(ben en sn yapısımda 16 tane yuvarlak çıkartmıştım) yuvarlak keklerı alıp kalan kek parçalarını rondoya atıp çekiyoruz..
şimdi sırasıyla yuvarlak kekı önce şelbetlı suya batırıp çıkartıyoruz bı kasık yardımıyla uzerıne kremşantımızden sürüyoruz..kremşantının uzerıne cıkolata parcasını serpıyoruz bı kac tane (isteyen bı dılım muzda koyabılır ) daha sonra çektıgımız kalıntıları yaptıgımız işlemın uzerıne kremşantısı gorunmıycek şekilde serpip kapatıyoruz..diğer butun hepsını aynı sekılde uyguluyoruz..kalan kremşantıylede uzerıne süs yapıp dolapta beklemeye alıyoruz..afıyet olsun bıraz ugrastırıcı bı tarıf ama çok guzel ve şık oluyor
Eki Görüntüle 766019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?