yok canım ya iğneden değil şans işte bugünn yine gidecem bakalım ne alemdeeee bende 3 yumurtayla ertelemeyi düşünüyorummm valla bakalım onlar ne diyecek biraz merkeze güveniyorummm dua et bana bebeğinle
buralardayım zeyneş eskısı kadar gırmıyorum artık bel agrılarım falan olmaya basladı senın yumurtaların ne alemde doktora gitcem demişsin keske hayıtta içseydın belkı yumurtaların gelışımıne yardımcı olurdu
canım ben istanbulda idim ama şuan nevşehirdeyim ailem burda eşim erzincanda şu anda gitti geçen aycnm özel mesaj yazamıyorum sana sen nerde oturuyorsun yakınmıyız diye merak ettim hem yaşlarımızda aynıymıs:)
aklıma gelmedi canım ya dünden beri bende hayıtı düşünüyorum keşke deneseydim diye
çok mu rahatsızsın kız hamilelik rahatsızlığı olduğu için çek çek ama arada da uğra
selam canım nasılsın?nasıl gıdıyor. bugun bız de ıkılı test sonucumuzu aldık cok sukur temız cıktı. gıttıgım devlet hastahanesı o kadar kalabalıktı kı sok oldum ıcerıye bır anda bır suru kısı gırıyor. sonuclarım ıcın gırdıgımde doktor 1dk falan baktı tamam temız dedı o kadar cok hızlı bakıyor. ultrasonda ölçüme de pek guvenemedım. yenıden bır ozel hastahaneye gıdıp yaptırayım dıyorumm hıc ıcıme sınmedı benım yaa
kızlar moralim bozuk sadece 3 tane yumurtam var sağda hiç yok solda 3 tane var biri 10mm diğer ikiisi 6mm
kızlar nasılsınız artık herkes kendi drdine düşmüş kimse görünmüyorrrr
BENDE 4 TANE VARMIŞ ÇOK KÜÇÜKLER CTESİ ÇATLATMA İĞNEMİ VURUP SALI YADA ÇARŞAMBA ORDA OLURUM ALLAH İZİN VERİRSE BAKALIM İPTALDE EDEBİLİRİMMM
AYŞEGÜL ALİME TŞ KIZLAR
4 TANECİK TÜP BEBEK İÇİN ÇOK AZ DONDURMAKTA İSTERİMMM
canım ya bi otele günlü 150 200 euro gidiyor maddi manevi sıkıntı işte gelde yapmaaaaa sağlık olsun artık elimden birşey gelmiyor herşeyin hayırlısıhayırlısı cnım ya belkı tutar bılemezsın kı boşuna stres yapıpta kendını üzme zeynoş
canım ya bi otele günlü 150 200 euro gidiyor maddi manevi sıkıntı işte gelde yapmaaaaa sağlık olsun artık elimden birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı
canım ya bi otele günlü 150 200 euro gidiyor maddi manevi sıkıntı işte gelde yapmaaaaa sağlık olsun artık elimden birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı
kızlar nasılsınız artık herkes kendi drdine düşmüş kimse görünmüyorrrr
BENDE 4 TANE VARMIŞ ÇOK KÜÇÜKLER CTESİ ÇATLATMA İĞNEMİ VURUP SALI YADA ÇARŞAMBA ORDA OLURUM ALLAH İZİN VERİRSE BAKALIM İPTALDE EDEBİLİRİMMM
AYŞEGÜL ALİME TŞ KIZLAR
4 TANECİK TÜP BEBEK İÇİN ÇOK AZ DONDURMAKTA İSTERİMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?