ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

teşekkür ederim canım. artık azalmaya başladı mutluyum.. 3-5 damla geliyo. ama ben yine de içim rahat olsun, orucum zayi olmasın diye her gece abdest alıyorum.. ilişki işine gelince sorarsan sevinirim.

teşekkür ederim canım. artık azalmaya başladı mutluyum.. 3-5 damla geliyo. ama ben yine de içim rahat olsun, orucum zayi olmasın diye her gece abdest alıyorum.. ilişki işine gelince sorarsan sevinirim.

canım eniştem hocadır sordum 10 gün bittiyse rahatsız olmuyorsa ilişki olur demiş. ayrıca her gece gusül abdesti almana gerek yok güsül bozulmuyor böyle bir durumda. sadece namaz kılarken her vakitte yani her yeni ezanda abdest almalısın bir önceki abdestle namaz kılma anlatabildim mi pedin temiz olsun yani

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. Allah hepimize bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine bebek nasip etsin, aratmasın, kucaklarımız boş kalmasın inşallah.

2 komşum yeni doğum yaptı. hediyelerini aldım. arada kokluyorum kıyafetleri :) diğer komşum da 1 hafta sonra doğum yapacak.. walla böyle kuruya kaçmış gibi hissediyorum kendimi :) tam tohumluk

selamun aleyküm canlaaaarr
nasılsınız görüşmeyelii
karanfiliiiiimmm hayırlı uğurlu olsun cnm benimm çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasib etsin darısı bizlerinde başına Rabbim bu mübarek ay hürmetine nasib etsin bizlerede siz birsenle aynı doktora gidiyodunuz dimi hangi hastaneydi ve hangi doktor bende geldiğim zaman ona gitmeyi düşünüyorum
zeynoşumm üzme kendini dua ediyoruz 4 tane varsa 4 düde kalitelidir inşAllah zaten sana 1 tanesi yarıyo 2 tanede transfer etsen 2 tane dondurabilirsin işlemden önce kaliteli olup olmadığına dair tahlil yapıyolar mı ona göre devam edersin cnm benim Rabbim bu mübarek ay hürmetine yüzünü güldürsün senin ve tüm isteyenlerin inşAllah

kızlar bana kayseriden bildiğiniz iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz galiba bende tedavi için kayseriye geleceğim?

günaydın hanımlarrrr...

cnm ben çetin arık var ona gidiyorum başından beri ama o kadar şey söyleyen var ki ona gitme buna git yok şuna git kafam allak bullak oldu...memorial da tolga bey ve Zeynep hanım varmış galiba onlarıda çok övdüler....

aleykümselam kudaycıkk nerelerdesın özledim seni kızz cadı..nezaman gelıyorsun türkiyeye passaportun halloldumu..ewt yavrum aynı doktora gıdıyorduk ama benım doktorum hastahaneden ayrıldı..karanfılde hamıle akaldıgı ay nısa hastanesınde asıye hanıma gıttı aşılaması ıptal olmuştu kendılıgınden süpriz yaptı bebiş...allahım bızede boyle süprizler yaşattsın tez zamanda inşallahhhhh.....

kızzz zeynooooooooşşşşşşşşşşşşş nerelerdesinn nee oldunn kıbrısa gıdıyonmu yoksa kıbrıstamısınn

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım..bende zeynoşu merak ettim onu soracaktım birsoşum benden önce yazmış yine de napıyo ne diyo soralım ama

karanfiltoş sen napıyosun nasılsın keseyi görmeye gittin mi bakimm

canım senin tariften önce internetten bakıp yaptım ben bunu ama hiçbirinde şerbetle ıslatın yazmıyodu sen kendin mi ekledin onu..çünkü benim ki kuru olmuştu biraz sonradan bunu görünce öyle yapsam daha iyi olurmuş dedim..

rica ederim canım. amin inşallah evet insan kendini kötü hissediyo bebekleri görünce ben bu gidişle kartta kaçıcam artık ona üzülüyorum ya

bende sizleri özledim canım yaa pasaport ikame herşey halloldu bakalım ne zamana nasib olucak gelmem belli değil yani sen şimdi hangi doktora gidiyosun birsoşumm o gittiğin hastanenin ismi neydi ben geldiğimde tahlillerimi tekrarlamak istiyorum o hastaneye mi gitsem acaba doktorun ayrılmasına üzüldüm hayırlısı inşAllah amiiiinnn Rabbim acilen ikram etsin bizlerede bu süprizden karanfiltoş yok ortalarda sanırım hangi iğneyi kullanmıştı neden aşılama iptal olmuştu?
bende zeynoşu merak ediyorum yaa ne yaptın zeynooşşş nerelerdesin kıbrıstamısın yoksa Rabbim yardım etsin işini rast götürsün inşAllah oralarda

kızlar selam gitmedim burdayım size veda etmeden gidermiyim hiç kuday hacı biirsoş eylem tek tek yazamadım nette sorun var yazıyorum kapanıyor
beni merak ettiğiniz için teşekkürler duygulandım bian bende üzülüyordum hergün bakıyordum beni soran oldumu diye bakmadım öğleden sonra falan yazöışsınız hacı yazını görüncekız çoook sevindimmm vallahaaa
DURUMUM ŞU KIZLARRR 4 yumurtam var 2 tane 14mm 1 tane 15mm en büyüğüüü 16mm e2 263 çıktı progesteronmu ne 35 çıktı dua edin rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu yumurtalarla ya dewam yada ertelenir bilmiyorum yarın gece yola çıkacaz 2 gün önceden bilet ertesi güne kalırsa dahada pahalı olur diye otelle anlaştık biz ondan 2 gün sonrayı baklersek masraf çok olur DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN KIZLAR
tek tek yazmak istedim net gittiii kudayyy kız gitmedim burdayımmmm
RABBİM OLANLARINKİNİ ONLARA BAĞIŞLASIN OLMAYANLARADA TÜP BEBEĞE GERK KALMADAN EN KISA ZAMNDA NASÜP ETSİNNN İİNŞ.ÇOK STRESLİ TÜP BEBEK YUMURTALARRRR KAFAYI YEDİRTTİİİ BANAAAA BÜYÜTEMEDİKKK

Son düzenleme:

cnm benimmm hiç sıkıntı yapma Rabbim nasib edecek inşAllah dualar hürmetine e2 mi ne ben ondan anlamıyorm nasıl sonucun Rabbim yüzünü güldürsün bu mübarek ay hürmetine bu mübarek belde hürmetine inşAllah sende dualarını bizden eksik etme canım zeynoşumm

a.s. canm hoşgeldin epeydir yoktun..
sağol canım amiiin inşallah..allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..bi ara birsenle aynı doktora gittik evet ama ben devam etmedim zaten o doktorda ayrılmış orda..ben yenibosnada nisa hastenesinde asiye uzuna gittim canım..
sağol canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik..geçen cuma gittim doktora karından ultrasonla görülmedi kese vajinal baktı doktor bi siyahlık var büyük ihtimal kesedir dedi..yarın yine gidicem inşallah bu sefer net görürüm..
canım ben bu ay ilkkez gonal f kullandım günlük 75lik dozlarda..aşılama yapılacaktı sağda yumurtam oluştu benim sağ tüpümde kapalı diye şansımın çok az olduğunu söyledi doktor ve oyüzden iptal ettik..ama nasip işte rabbim dilerse herşey oluyor..şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim sizleride fazla aratmasın inşallah..benimde hayırlısıyla sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah..

canımm yolun açık olsun hayırlısıyla gidip hayırlı haberlerle dönersin inşallah..sen yumurtaları kafaya takıp stres yapma çok Allahın izniyle sana çok güzel bi şekilde dönecekler..dualarınada bütün kalbimle amiiiinn diyorum canım..
Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:

canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim isterse ne sıkıntın varsa gideriverir inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberleri verirsin bize..dualarına da kocamaannn amin canım..değerlerin normalleri kaçtı ki yüksek mi çıktılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…