ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Selam canlarimmm kibristayim daha dün toplandı yumurtaların telden girdimmmm burası çok sıcak esim dusari çıkmıyor sıkılıyorum bolca bende burda sizler nasılsınız

kızlar dr bana doğuma kadar kullanmam için vitamin ve kan ilacı yazdı sizde kullanıyormusunuz? doğal beslemek dahaiyi olmazmı ben günlük cevizimi, kuruüzüm vs mi yeyiyorum haftada bir iki balık yicem artık.

cnm bana da elevitle ve kan ilacı verdi ama vitamnin beni ters çevirdi resmen kullanmıyorum...fakat sağlık ocağına gittiğimde tetonoz için tahlil yaptılar.. b12 ve kan çok düşük çıktı...halsizliğimi falan hep ona bağlıyorlar..

Selam canlarimmm kibristayim daha dün toplandı yumurtaların telden girdimmmm burası çok sıcak esim dusari çıkmıyor sıkılıyorum bolca bende burda sizler nasılsınız

sabahtan beri aklımda sen vardın cnm nasıl gidiyo diyo merak etmiştim biz hepimmiz aynıyız inşallah senden güzel haberler bekliyoruz:)

kızlarrrrrr yine ben son haber embriyolog aradı 4 yumurtamdan 3ü gittiiiii 1 tanesi şimdilik iyiymiş artık hayırlısı moralim biraz bozukkkkk
eğer 5.güne kadar dayanırrsa 1 yumurtam transfer olacmm

kızlar dr bana doğuma kadar kullanmam için vitamin ve kan ilacı yazdı sizde kullanıyormusunuz? doğal beslemek dahaiyi olmazmı ben günlük cevizimi, kuruüzüm vs mi yeyiyorum haftada bir iki balık yicem artık.

ben kullanıyorum canım hergun elevit içiyorum kan hapını vermedı daha doktorum kansızlık yok dıe

kızlarrrrrr yine ben son haber embriyolog aradı 4 yumurtamdan 3ü gittiiiii 1 tanesi şimdilik iyiymiş artık hayırlısı moralim biraz bozukkkkk
eğer 5.güne kadar dayanırrsa 1 yumurtam transfer olacmm

hayırlısı canım inş. hayırlısıyla transferin yapılır da tutar moralını bozma saakın

bana da decavıt dıye bır multıvıtamın verdı 12. haftamda......baska bır ılac vermedı ama ben gecıcı doktora gıttım. 16. haftamda kendı doktoruma gıtmıs olacagım bakalım belkı kan ılacı verır. ben de her gun olmasa da cevız fındık badem kuru uzum 2ser tane yanı bır avuc yuyorum mesela sımdı aklıma geldı bugun yememısım ve hıc sut ıcmemısım:)[/QUOTE]

ewet cnm bende yaklaşık 20 gün olmuştur DECAVİT verdi en son gittiğimde de GYNO FERRO SANOL verdi ikisinide kullanıyorum peynir yumurta sütünü ihmal etme dedi zaten sabahları tüketiyorum bunları gümnde bir iki ceviz ye dedi .. bilmiyorum bu kadar yemeyle ilaçlarla ne doğacak bizden canavar olur heralde vitamin dopusu olur hayırlısı olsun ne diyim :

o çok erkek istiyordu doktor son kontrolümde %80 dedi ya eşim %20 lik ihtimali bekliyo:)kontrolü uzattım bu ay bayramdan sonra gidicem o zaman netleşecek inşallah ama bana göre kız:) çünkü çok geç hareket etti 10 gündür falan hissediyorum ben....[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım ya ilk çocuk sanırım ikinci erkek olur inş .. bizde kız istiyorduk eşimde öle .. herşey keder kısmet bizim elimnizden sadece dua e tmek düşür.. hareketleri nasıl anlıyorsun benim son kontrolden sonra sağ tarafta hafif ağrı hissetim..ama yok artık ağrı şeklinde olmaz heralde..

hayırlısı olsun canım ya ilk çocuk sanırım ikinci erkek olur inş .. bizde kız istiyorduk eşimde öle .. herşey keder kısmet bizim elimnizden sadece dua e tmek düşür.. hareketleri nasıl anlıyorsun benim son kontrolden sonra sağ tarafta hafif ağrı hissetim..ama yok artık ağrı şeklinde olmaz heralde.. [/QUOTE]

ilk başlarda pıt ptı arada seyıt bişi vuruyo gibiydi sonradan arttı şimdi seyirme şeklinde olunyo...

selammmm kuzlarrrrr bi tane embriyon var yarına kadar çıkmayabilir ben bugün donuyorummmm hastane ücretsiz dibduracakmiis adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanıp ilaçlara tekrar basluycamm

zeynoşumm moral bozmak yok hayırlısıyla olucak inşAllah geçen burda yağmur yağdı ama baya bende hepinize hepimize dua ettim sana özellikle ismen canım benim inşAllah bu mübarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder bebişine kavuşursun ama anlamadım son yazdığını tedaviyi erteliycekmisin yoksa eğer o 1 embriyo yarın güzelse transfer yapılıcak mı? bizleri haberdar et merakta bırakma zeynoşummm

valla canım haberi verdim hamilesin dua ettt 1 tanesi bari gitmesinnnn dayansın hayırlısıyla

inşallah kuzum dayanır ve bebiş olarak gelir aramıza ...hep dualarımdasın cnm hayırlısıyla olacak inşallah rabbimin izniyle:)

[sıze=3] selammmm kuzlarrrrr bi tane embriyon var yarına kadar çıkmayabilir ben bugün donuyorummmm hastane ücretsiz dibduracakmiis adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanıp ilaçlara tekrar basluycamm [/sıze]
canım bu zorlu yolun sonu inşallah güzel sonuçlanır allahın izniyle

selammmm kuzlarrrrr bi tane embriyon var yarına kadar çıkmayabilir ben bugün donuyorummmm hastane ücretsiz dibduracakmiis adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanıp ilaçlara tekrar basluycamm

zeynocum üzülme lütfen herşeyde bir hayır vardır..transfer olmadanmı döndün ne yaptın bilmiyom ama inşallah bir sonraki tedavin daha hayırlı sonuçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…