kızlar dr bana doğuma kadar kullanmam için vitamin ve kan ilacı yazdı sizde kullanıyormusunuz? doğal beslemek dahaiyi olmazmı ben günlük cevizimi, kuruüzüm vs mi yeyiyorum haftada bir iki balık yicem artık.[/QUOT
bana da decavıt dıye bır multıvıtamın verdı 12. haftamda......baska bır ılac vermedı ama ben gecıcı doktora gıttım. 16. haftamda kendı doktoruma gıtmıs olacagım bakalım belkı kan ılacı verır. ben de her gun olmasa da cevız fındık badem kuru uzum 2ser tane yanı bır avuc yuyorum mesela sımdı aklıma geldı bugun yememısım ve hıc sut ıcmemısım:)
sağol cnm.. kız senin hala belli değilmi? ee eşin neden nanmıyorki? banada 20 gün önce gittim kıza benzetti ama en son geçen gün gittik erkek dedi kesin dedi bakalım hayırlısı olsun[/QUOTE
o çok erkek istiyordu doktor son kontrolümde %80 dedi ya eşim %20 lik ihtimali bekliyo:)kontrolü uzattım bu ay bayramdan sonra gidicem o zaman netleşecek inşallah ama bana göre kız:) çünkü çok geç hareket etti 10 gündür falan hissediyorum ben....
kızlar dr bana doğuma kadar kullanmam için vitamin ve kan ilacı yazdı sizde kullanıyormusunuz? doğal beslemek dahaiyi olmazmı ben günlük cevizimi, kuruüzüm vs mi yeyiyorum haftada bir iki balık yicem artık.
Selam canlarimmm kibristayim daha dün toplandı yumurtaların telden girdimmmm burası çok sıcak esim dusari çıkmıyor sıkılıyorum bolca bende burda sizler nasılsınız
valla canım haberi verdim hamilesin dua ettt 1 tanesi bari gitmesinnnn dayansın hayırlısıylasabahtan beri aklımda sen vardın cnm nasıl gidiyo diyo merak etmiştim biz hepimmiz aynıyız inşallah senden güzel haberler bekliyoruz:)
kızlar dr bana doğuma kadar kullanmam için vitamin ve kan ilacı yazdı sizde kullanıyormusunuz? doğal beslemek dahaiyi olmazmı ben günlük cevizimi, kuruüzüm vs mi yeyiyorum haftada bir iki balık yicem artık.
kızlarrrrrr yine ben son haber embriyolog aradı 4 yumurtamdan 3ü gittiiiii 1 tanesi şimdilik iyiymiş artık hayırlısı moralim biraz bozukkkkk
eğer 5.güne kadar dayanırrsa 1 yumurtam transfer olacmm
Selam canlarimmm kibristayim daha dün toplandı yumurtaların telden girdimmmm burası çok sıcak esim dusari çıkmıyor sıkılıyorum bolca bende burda sizler nasılsınız
o çok erkek istiyordu doktor son kontrolümde %80 dedi ya eşim %20 lik ihtimali bekliyo:)kontrolü uzattım bu ay bayramdan sonra gidicem o zaman netleşecek inşallah ama bana göre kız:) çünkü çok geç hareket etti 10 gündür falan hissediyorum ben....
valla canım haberi verdim hamilesin dua ettt 1 tanesi bari gitmesinnnn dayansın hayırlısıyla
canım bu zorlu yolun sonu inşallah güzel sonuçlanır allahın izniyle[sıze=3] selammmm kuzlarrrrr bi tane embriyon var yarına kadar çıkmayabilir ben bugün donuyorummmm hastane ücretsiz dibduracakmiis adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanıp ilaçlara tekrar basluycamm [/sıze]
selammmm kuzlarrrrr bi tane embriyon var yarına kadar çıkmayabilir ben bugün donuyorummmm hastane ücretsiz dibduracakmiis adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanıp ilaçlara tekrar basluycamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?