- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
merhabalar, son dönemde kimselerden ses çıkmıyor. tüp bebek deneyen arkadaşın durumunu merak ediyorum, çok aktif yazmıyorum ama konunun takipçisiyim :) az önce başka bir konuya yazdığım hikayemi hızlıca copy-paste yapıyorum "Yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşimin spermiogramı normal, rahim filmi iyi, tüpler açık, hormon testim normaldi. son 6-7 ay içinde sırasıyla 2 kez klomen,1 kez gonalf ile yumurta takibi, 1 kez aşılama denedik. 1 kez daha aşılama yaptırmak istediğimde daha çok ilaç almama rağmen yumurtam iyi büyümedi ve çatlatma iğnesi yapıp aşılamadan vazgeçtik. bir ay ara verdim. ikinci ayında başka bir doktora gittim. adetimin 2.günü yaptığı ilk muayenede çikolata kistim olduğunu söyledi (tek tarafta, 2 tane yaklaşık 4er cmlik) yeni doktor muayene için baya uzun sıra beklenilen bir doktor ama bir önceki gittiğim doktor da ismi bilinen, iyi bir profesör."
bunca zaman sorunum yok, niye olmuyor diye düşünürken şimdi çikolata kistim olduğunu öğreniyorummutlaka ikinci bir doktora gitmek lazımmış demek ki.. şimdi de bir paranoya oldu, bir 3.e gidip teyit mi ettirsem diyorum..
sonuç olarak bana ya "ameliyat ve sonrasında 6 ay içinde %50 kendiliğinden gebelik şansı" ya da "ameliyat olmadan tüp bebek" dedi. sanırım ikincisini seçicem. içinizde çikolata kisti olan var mı? sizce 3. bir doktora da gitmeli miyim?
canım her doktorun dediğiğ tutmuyor bende kaç doktora gittim hepsi farklı şey söylüyor.laporoskopi diyen ona gerek yok aşılam yapalım,oda olmaz tüp bebek yapalım diyen.en son başka doktora gittim diğerlerinin görmediği rahimde polip var histeroskopi sonra aşılama dedi ama bu seferki benimde içime sindi sende hangisine güveniyorsan ona git.Allah yardımcın olsun
merhabalar kızlar..
yoklama zamanı kimler burda
Kızlar ben klomen ve çat.iğnesi ile gebeyimmm..dün ogrendimmm :) Allah herkese tattirsin..
Kızlar ben klomen ve çat.iğnesi ile gebeyimmm..dün ogrendimmm :) Allah herkese tattirsin..
kızlarrr herkes nerede kımse ugramaz oldu:44:
aynen canım ya kimseler gelmiyor artık..kızların hepsi topluca ortalıktan kayboldular..
evet canım ya kimse yok maalesefslm kızlar ben varım....pek yazamıyorum bu aralar kimselerde yok ya....dün cinsiyetimizi kesinleştirdik teyzeleri kızımız geliyor:))2 aydır gitmemiştim kontrole gördük kızımızı rahatladım ...insan korkuyo göremeyince ya hayırlııyla herkese nasip eder inşallah:)
bir hamişimiz daha olmuş gözü aydın olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almasını nasip eyler inşallah:))))
bayağı yoğunsun canım allah kolaylık versin sana..aynı şekilde bende zeynoyu çok merak ediyorum ama yok bende facce de kayıtlı ordan da yazdım ama cevap yok orayada hiç gelmiyor..merhaba kızlar evde değilim annemlerdeyim hala ev taşımadık tayin işlerimle uğraşıyorum kocam yok bisürü bisürü işim var şu eylul 10 a kadar falan ...zeynooyu çok merak ediyorum haber alan var mı yada teli olan falan
a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın geldinmi türkiye ye yanılmıyorsam gelmeyi düşünüyordun..selamun aleyküm canlar nasılsınız kimsecikler yok bende geliyorum kimseye denk gelemediğim için çıkıyorum zeynoşş nerelerdesin habersiz bıraktın bizleri herkes seni merak ediyo umarım güzel haberlerle dönersin hamişlerimizin hamilelikleri nasıl gidiyo
evet canım ya kimse yok maalesef
canım ya senin çoğu gitmiş azı kalmış..prensesin olucak demek rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun tabi ama bende ilk bebişim kız olsun istiyorum ama içime hiç kız olucak gibide doğmuyo..hayırlısı olsunda artık farketmez.
amin cnm inşallah...hakkında hayırlısı olsuncnm...bende kız istiyorum kızmış şükür ama kocaman oldum ben ya zaten şişmandım şimdi duble şişmanım ne yatabiliyorum ne kalkabşlşyorum...pek iş falan da yapamıyorum daha 3 ay falan var bakalım nasıl geçecek:))...
sen ne yapıyorusun hazırlıklara falan başladın mı? bu arada zeynebi bende iyice merak etmeye başladım ....inşallah hayırlı haberlele döner aramıza:)
kızlar ben ayşegülün eltisiyim şuan erken doğum yapıyo bebeğimzi küveze alıcaklar hemen dua edin olurmu bi haber vermek istedim
evet canım ya kimse yok maalesef
canım ya senin çoğu gitmiş azı kalmış..prensesin olucak demek rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun tabi ama bende ilk bebişim kız olsun istiyorum ama içime hiç kız olucak gibide doğmuyo..hayırlısı olsunda artık farketmez.
amin cnm inşallah...hakkında hayırlısı olsuncnm...bende kız istiyorum kızmış şükür ama kocaman oldum ben ya zaten şişmandım şimdi duble şişmanım ne yatabiliyorum ne kalkabşlşyorum...pek iş falan da yapamıyorum daha 3 ay falan var bakalım nasıl geçecek:))...
sen ne yapıyorusun hazırlıklara falan başladın mı? bu arada zeynebi bende iyice merak etmeye başladım ....inşallah hayırlı haberlele döner aramıza:)
amin canım..hadi ya çokmu kilo aldın bende 1.68 boy ve 66 kiloyla hamile kaldım gerçi erken daha ama şuan bulantılardan 1 2 kilo vermişte olabilirim..hedefim en azından 60 a düşüp hamile kalmaktı fakat olmadı.. çok kilo alırım diyede korkuyorum..ama yinede olsun canım ya moral bozmak yok doğumdan sonra düzenli beslenip bide spor yaparsak veririz inşallah hayırlısıyla olsunda bebişler..
hazırlıklara başlamadım canım ya daha çok erken cinsiyeti tam belli olsun bide 4.aya girelim ozaman yavaş yavaş başlarım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?