cok sagolun kızlar çok şükür dün kızımı makınadan cıkarmışlar artık kendı nefes alyo durumu iyiye gidiyomuş ben iyiyim dikişlerim var işte doguma gelınce nasıl oldugunu bende anlamadım hiç bir şeyım yokken bı anda karnıma agrı gırdı doktora gıttım bışey ckmadı ertesı gun sabaha karsı kanamam basladı ve o hastanedede bıze göre küvez yokmuş benı 2 saatlık baska bı hastaneye sevkettıler oraya gıdene kadar 7 cm acılmamam olmuş bende bebegı rıske atmamak için sezeryan istedım hergun sut sagıp donduruyoruz hastaneye göturecegz işte böyle kızlar gec kavuştum kzıma ama kaybetmektende cok korkuyorum
selam eylemx nasıl gecıyor hamılelık kacıncı haftandasın?
arkadaşlarrr maşallahallah bebeklerinizi kucagınıza almayıda nasip etsinn.....
ben bişi sorucam kızlarrr...4.5 yıllık evliyim ve pko rahatsızlığım varrr ..şimdi yine tedaviye başlıcam inşallahh...bu iğneleri kullanarakmı hamile kaldınızzzz ????
bide iğne almak için rapor çıkartılıyormuşşş...raporu nasıl çıkartıyotuz neler gerek li ?? bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek kimse varmıı ??
arkadaşlarrr maşallahallah bebeklerinizi kucagınıza almayıda nasip etsinn.....
ben bişi sorucam kızlarrr...4.5 yıllık evliyim ve pko rahatsızlığım varrr ..şimdi yine tedaviye başlıcam inşallahh...bu iğneleri kullanarakmı hamile kaldınızzzz ????
bide iğne almak için rapor çıkartılıyormuşşş...raporu nasıl çıkartıyotuz neler gerek li ?? bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek kimse varmıı ??
cok sukur benım de ıyı gecıyor bas agrılarım var bır de tansıyon bazena.s canım iyi geçiyo canım benim bulantılarım vardı o yüzden çok kötüydüm 2 hafta önce doktorum serum taktı o zamandan beri çok daha iyiyim yine sabahları oluyo ama o bişey değil benim için :) 18 haftalığım canım..senin nasıl geçiyo..
amin canım saol..ne kadar zamandır çocuk istiyosunuz? bende de pko var 8 9 ay çocuğumuz olmadı sadece 1 kere oldum bu iğneden o ay olmadı ama..ben tedavisiz hamile kaldım umarım sende en kısa zamanda kavuşursun yavrucuğuna..
inşallah canımm...bendede varmışş...ilaçsız adet olamıyorumm...bakalım önümüzdeki ay başlıyorum inşallahh...burada paylaşırım gelişmeleri fikirlerinize ihtiyacımm olacakkk..cnm ben klomen kullandım 3 kez ve ıgne de kullandım ıkı kez... sonuncusunda ıgnesız sadece klomenle kaldım ben de pcos var uzun yıllardır .3.de oldu daırısı basına ınsallah
cok sukur benım de ıyı gecıyor bas agrılarım var bır de tansıyon bazen
biz 4 yıldır istiyoruzz ilk zamanlar 5 ay klomen tedavisi gördüm bişi gelişmedi...kilo ver dedi dr um..acık verdim kiloo şimdi yine başlamak istiyorum tedaviyee ama çok kötüyümm hala alışamadımm bu konuya ve tedaviyee..
cok sukur benım de ıyı gecıyor bas agrılarım var bır de tansıyon bazen
evet ya insan stres yapıyo nasıl acaba iyimi diye..bugün gittim doktora çok şükür herşey yolunda bebişte iyiymiş çok şükür..ama bi dünya ilaç yazdı bende hiç hap yutamam nasıl kullanıcam bilmiyom..iyidir korkma sen..bu hamilelerin genelinde oluyo galiba bende gitmeyince korkuyorum doktora gidince rahatlıyorum...2 AY gitmemiştim ramazan araya girince korkmuştum epey:) beşik konusunda ben kararsızım yA kim ne derse ona dönüyorum bi normal bi oyun parkı şeklinde:))
birsencim istersen bi ay ara ver hem vücudun dinlenir hemde kafanı toplarsın biraz sen bilirsin de tabi..
karanfiltoş senle de görüşemiyoruz ne zamandır nasılsın nasıl gidiyo hamişlik..
hamilelikten mi kaynaklanıyo baş ağırn? bende migren vardı ama çok şükür hiç ağrım olmadı benim olmaz da inşallah..tansiyonun düşüyo mu?
evet canm hiç deng gelemiyoruz..sağol canm iyiyim işte enson bulantım yok demiştim ama ondan sonra fena bi şekilde başladı..özellikle tiksinme çok fena parfüm deterjan buzdolabı acaip midemi bulandıran şeyler..normalde severek yediğim hiçbişeyi yiyemiyorum..onun dışında da iyi çok şükür bugündü kontrolüm iyi dedi doktor ama bana ilaç verdi bayağı hem kan hem multivitamin bide mide için şurup verdi..
sen nasılsın canım bulantıların geçtimi bebiş nasıl..
bılmıyorum kı dısarda yorulunca ya da gunes vurunca agrıyor ama cok degıll. bılmıyorum normalde de agırırdı bazen. tansıyonum bazen dusuyor
bır de ben bugun cola ıctım bır bardak cok cnm cektı(((( bu ıkıncı ıcısım hamılelıgı sırasında oglum kızacak
pkonun en büyük düşmanının kilo olduğunu biliyorum..çok kilolumusun ki biraz gayret edip versen onun bile etkisi oluyomuş..bu arada soğan kürü falan deneyebilirsin onu da pko için tavsiye ediyolar ben hamile kalmasaydım onu yapıcaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?