ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

arkadaşlarrr maşallah allah bebeklerinizi kucagınıza almayıda nasip etsinn.....

ben bişi sorucam kızlarrr...4.5 yıllık evliyim ve pko rahatsızlığım varrr ..şimdi yine tedaviye başlıcam inşallahh...bu iğneleri kullanarakmı hamile kaldınızzzz ????

bide iğne almak için rapor çıkartılıyormuşşş...raporu nasıl çıkartıyotuz neler gerek li ?? bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek kimse varmıı ??

canım çok zor yaşadıkların inşallah kısa zamanda düzelecektir yavrun dua et bol bol bizde sizin için dua edicez..Allahım onu size bağışlasın inşallah..

selam eylemx nasıl gecıyor hamılelık kacıncı haftandasın?

a.s canım iyi geçiyo canım benim bulantılarım vardı o yüzden çok kötüydüm 2 hafta önce doktorum serum taktı o zamandan beri çok daha iyiyim yine sabahları oluyo ama o bişey değil benim için :) 18 haftalığım canım..senin nasıl geçiyo..

amin canım saol..ne kadar zamandır çocuk istiyosunuz? bende de pko var 8 9 ay çocuğumuz olmadı sadece 1 kere oldum bu iğneden o ay olmadı ama..ben tedavisiz hamile kaldım umarım sende en kısa zamanda kavuşursun yavrucuğuna..

birsencim istersen bi ay ara ver hem vücudun dinlenir hemde kafanı toplarsın biraz sen bilirsin de tabi..

karanfiltoş senle de görüşemiyoruz ne zamandır nasılsın nasıl gidiyo hamişlik..

cnm ben klomen kullandım 3 kez ve ıgne de kullandım ıkı kez... sonuncusunda ıgnesız sadece klomenle kaldım ben de pcos var uzun yıllardır .3.de oldu daırısı basına ınsallah
cok sukur benım de ıyı gecıyor bas agrılarım var bır de tansıyon bazen

biz 4 yıldır istiyoruzz ilk zamanlar 5 ay klomen tedavisi gördüm bişi gelişmedi...kilo ver dedi dr um..acık verdim kiloo şimdi yine başlamak istiyorum tedaviyee ama çok kötüyümm hala alışamadımm bu konuya ve tedaviyee..

inşallah canımm...bendede varmışş...ilaçsız adet olamıyorumm...bakalım önümüzdeki ay başlıyorum inşallahh...burada paylaşırım gelişmeleri fikirlerinize ihtiyacımm olacakkk..

pkonun en büyük düşmanının kilo olduğunu biliyorum..çok kilolumusun ki biraz gayret edip versen onun bile etkisi oluyomuş..bu arada soğan kürü falan deneyebilirsin onu da pko için tavsiye ediyolar ben hamile kalmasaydım onu yapıcaktım..

evet ya insan stres yapıyo nasıl acaba iyimi diye..bugün gittim doktora çok şükür herşey yolunda bebişte iyiymiş çok şükür..ama bi dünya ilaç yazdı bende hiç hap yutamam nasıl kullanıcam bilmiyom..
beşik konusu zevkine ve kullanılış biçimine göre al bencede benim fikrim normal mobilya beşik ayrıca onlarında çok kullanışlıları var hatta 3 yada 4 yaşına kadar kullanılabilir olanları var..
birsencim istersen bi ay ara ver hem vücudun dinlenir hemde kafanı toplarsın biraz sen bilirsin de tabi..

karanfiltoş senle de görüşemiyoruz ne zamandır nasılsın nasıl gidiyo hamişlik..

evet canm hiç deng gelemiyoruz..sağol canm iyiyim işte enson bulantım yok demiştim ama ondan sonra fena bi şekilde başladı..özellikle tiksinme çok fena parfüm deterjan buzdolabı acaip midemi bulandıran şeyler..normalde severek yediğim hiçbişeyi yiyemiyorum..onun dışında da iyi çok şükür bugündü kontrolüm iyi dedi doktor ama bana ilaç verdi bayağı hem kan hem multivitamin bide mide için şurup verdi..
sen nasılsın canım bulantıların geçtimi bebiş nasıl..

hamilelikten mi kaynaklanıyo baş ağırn? bende migren vardı ama çok şükür hiç ağrım olmadı benim olmaz da inşallah..tansiyonun düşüyo mu?

bılmıyorum kı dısarda yorulunca ya da gunes vurunca agrıyor ama cok degıll. bılmıyorum normalde de agırırdı bazen. tansıyonum bazen dusuyor

bır de ben bugun cola ıctım bır bardak cok cnm cektı(((( bu ıkıncı ıcısım hamılelıgı sırasındaoglum kızacak

hadi ya kötüymüş senin baya canım benim bulantım vardı ama hiçbir kokudan tiksinmedim yemek falan yapabiliyodum yani ama yiyemiyodum bende..3 hafta önce doktora gittiğimde bana serum yazdı hem yiyemediğim için hemde bulantım için ondan sonra iyiyim sadece sabahları biraz oluyo o kadar..istersen çok kötü olursan eğer sende serum taktır hem gücün kuvvetin yerinde olur hemde çok rahatlatıyo..ama hala yemek yiyesim gelmiyo aç olduğum için yiyorum severek yemek yemeyi çok özledim bu arada biz beşik olarak yatak odama sepet çocuk odasına da normal beşik siparişi verdik hiç bir özelliği yok sallanmıyo bile

ben hiç dışarı çıkmıyorum canım sıcak çok fena sende mecbur kalmadıkça çıkma..dolaşmayı özledim valla ama çok sıcak dayanamıyorum ben evde bile yanıyorum sende yanmalar başladı mı bişey olmaz canım o kadar herkes canın isterse iç diyo bende bi kaç kez içtim normalde içmezdim ama canım istedi napayım :)

baya kiloluydumm...ilz zamanlar 103 kilo civarıydımm...şimdi 78 e kadar geldimm..tedaviye başlasamda devam edeceğimm 1 kilo 1 kilodur benim içnn...soğan suyunu yapamadım bi türlü ne bilemm...şimdide dr gitmeyi düşünüyorumm ilk ay klomen kullanıcamm...sonrasında iğne isticem klomen etki etmemişti öncesinde...ama dr um ne der onuda bilmiyorumm...

slm kızlar hala eşime kavuşamadım o antepde ben sivasta:) inşllh haftaya perşembe bitecek hasret özledim çoooooooooook:)

bebişler teker teker gelliyor dünyaya inşllh hiçbi sorun olmadan alırısınız kucaklarınıza:)

darısı bize tabi bir gün yumurtaıklarım büyürse tabi

WAW arkadaşım ben 48 kiloyum ve klasik bir pco hastasıyım canm tabi kilo çok önemliymiş ama kiloluyum diye olmuyor vs stresine girme kiloluda olabilir benm gibi zayıflarda da olmayabiliyor işte..

günaydı hanımlar nasılsınız bakalım çok sıcak ya...bunaldım yiğenimin dogm gunu bugun de pek gidesim yok gözümde büyüdü gitmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…