Evet canim 5gun oldu dogali saolasin..
sagol canım amin inş. senınde gözun aydın sanırım kızın dogmuş
Kızlar ben klomen ve çat.iğnesi ile gebeyimmm..dün ogrendimmm :) Allah herkese tattirsin..
hayırlı olsun gözünüz aydın olsun Aysegül cüm geçmiş olsun ... Kasımmıydı doğum ben ölye hatırlıyorum.. yanlışmı hatırlıyorum..
ben de 18. haftamdayım 18+1 bugun. detaylı ultrasona 2 hafta sonraya randevu verdı. bugun doktordaydık
bebişiniz nasılmış bakalım annesi....gittikçe büyüyoya görmek ayrı bimutlu ediyo insanı:)
sag ol cnm evet buyumesı guzel. tatıldeydık kendı doktoruma yenı gıttım ama onun ultrason cıhazı sankı guzel gostermıyor. oncden gıttıgımız renklı ıle bıle gostermıstı cok guzeldı. bu sıyah beyaz gosteıyor ama hıc bellı ededmedık bugun. parmaklarını ellerını ayakalarını kafasını falan gorduk. gelısımıne ıyı dedı. maşallah:)210gr oyle bır sey boıyu da 20 cm dedı ama bas popo degıl sanırım tum boyu olması lazım degıl mı cunku 3 hafta once 10.cm dı:)demır hapı verdı bır de....sen de durumlar nasıl? bu arada 2 kılo almısım
iyiyiz teyzesi ne yapalım babamız üşütmüş epey onunla uğraştık 2 gündür....dün hiç kalkamadı yazık ya sahaba kadar kaç defa üst değiştirdik bugün düzelir inşallah bugun düğünümüzde var bakalım naparsak...
benim en son gittiğim doktor süperdi ama doğum pahalı orda kendi doktorumun 4 katı fazla alıyo nerdeyse ama çok ilgiliydi bebeğimizin görüntülerini cd y aktarıp verdi buyudugu için yüzünü gördük artık komple bakamıyoruz kızımıza ama çok güzeldi ya ağzını açıp kapattı gülüyı gibiydi sonra koluyla yüzünü kapattı...sırtı dönük ama hala doktor çok mu streslisin diye sordu hakkatende çok stresliyim her şeyi kafama takıyorum..
ben bu boylardan falan pek anlamıyorum ya 27 haftalık 7. ay bitecek nerdeyse 2 ay kalması lazım ama doğuma 3 ay var
baya kiloluydumm...ilz zamanlar 103 kilo civarıydımm...şimdi 78 e kadar geldimm..tedaviye başlasamda devam edeceğimm 1 kilo 1 kilodur benim içnn...soğan suyunu yapamadım bi türlü ne bilemm...şimdide dr gitmeyi düşünüyorumm ilk ay klomen kullanıcamm...sonrasında iğne isticem klomen etki etmemişti öncesinde...ama dr um ne der onuda bilmiyorumm...
ay masllah canım benm ben de o goruntulerı cok merak edıyorum ınsallah bebısımın o hallerını gorurum Allahın ıznıyle..neden doktor cok mu streslısın dedı anlamadım nerden anladı pekı? ya ınanır mısın ben de cok streslı bır ınsanım bır de ben de temızlık konusunda takıntılıyım gelen bır kısının en ufak seyıne takıyorum elımde degıl strese gırıyorum mısafır geldı mı ne yapacam bılmuıyorum her seyı kafama takıyorum acaba bebek de etkılenıyor mu.yakınımdakı ınsanlar huyumu bılıyor pek ses etmıyorlar annem babam olsun.sağ olsunlar. esım de cok ıyı bır ınsan o da sag olsun elınden geldıgınce kırmamaya calısıyor ama benım elımde degıl her seye stres oluyorum yaa eskıden berı oyleyım ben yenı bır sey degıl
ohh keske ben de bıraz daha rahat olabılsem ya ne guzel bence:) obur turlu her seyı kafana takıyorsun temızlıkle ılgılı.hmm demek arkası donuktu o zaman oyle mı oluyormus bak yenı ogrendım benımkının durumu hakkında arkası donuk falan demedı zaten cok azcık gorebıldık.
Teyzelerrr bebegimizin cinsiyeti kesinleşti artik kizimiz oluyo :) sizler napiyosunuz bu ara ses çıkmıyo kimseden
Zeynoş teyze seni çok merak ediyoruz bizi bi haberdar etsen..
canım ya öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah..bende bu aralar bayağı merak etmiş durumdayım gerçi kız erkek farketmez hiç ama yinede belli olsa kızım yada oğluşum derim artık..öncelik sağlıklı olsun tabi..seninle aynı hastaneye gidiyoruz doktorun kim merak ettim.. gerçi orası bana uzak diye bu aydan sonra gitmim burda yakın bi hastane var oraya gideyim diyorumda kararsızım bilmiyorum doktorumuda çok seviyorum..Teyzelerrr bebegimizin cinsiyeti kesinleşti artik kizimiz oluyo :) sizler napiyosunuz bu ara ses çıkmıyo kimseden
Zeynoş teyze seni çok merak ediyoruz bizi bi haberdar etsen..
cnmm yerım senın kızını hyırlı bı ewlt olur inşallah..bu ay dugun kosturmacasından gıdemedım doktora onumuzdekı adetımle yenı bı doktora başlarım bende eylülde 2. aşılamayı yaparız demıstı handecım ama bıraktı gıttı benı( en son mayısta aşılama tedavısı gormustum baya ara verdım...
zeynoşşşşşşşşşşşşş senı cok merak edıyoruzzzzz gel artıkk nıyee kayboldunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?