ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım ıyıyım saol sen nasılsın 20 gun bya bı koşturmam vardı kuzeni ewlendırdık sımdı rahatım kendı halıme kaldım yıne ne guzel stresten uzaklaşmışmtım baya..adetım yenı bıttı doktora başlıycam bende hande gıttıgınden berı hıc cnm doktora gıtmek ıstemıyor acaba yıne bende asıyeyemı gıtsem memnunmusun cnm kararsızım şuan çok..bu ay eczaneden yakı aldım kasıklarıma ve belıme yapıştırdım bıde aktardan karısım aldım balla bırlıkte sabah akşam yıyorum...ahh ahh sormaa zeynep gıttı kızlarda pek muhabbete gelmez oldu..ne guzel çoğu kız hamiş senınde baya buyumus 3 aylık olucak nerdeyse senınde bıdahakı gıdıste cınsıyet bellı olur..içime erkek dıye doğuyor senin..inşallahh canım dua edın benım ıcın artık mucızem benıde bulsun facedekı profıl resmım gerçek olsun

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]2 haziran[/TD]
[TD]15 hziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrnnnn[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 mayıs[/TD]
[TD]4 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bidiqperge[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul [/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18 temmuz[/TD]
[TD]​31 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur3838[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

amin canım çok saol gördüm resimlerini ne güzel olmuşsun kız öyle bayıldım sana :) benimde bi ay sonra kuzenimin nişanı 3 ay sonra da düğünü var ne giyicem şimdiden düşünüyorum koca göbeğimle bişeyin içine de sığamam :) hande nereye gitti ki araştırsan her doktora da gidilmiyo..

bu arada ayşegül nasıl acaba onun da seni çıkmıyo kaç gündür bebiş de iyiydir inşallah..

amin canım senin ki de inşallah :) evet hayırlısı olsun ben hep öyle dua ettim tercihim yoktu ama eşim kız istiyodu o yüzden çok sevindim bende :)ben mürvet hanıma gidiyorum canım sen hangisine gidiyosun..bu arada nerde oturuyodun sen..ya bana da çok uzak hastane bi de gidiyorum 2 saat randevu bekliyoruz çok yoğun doktor ama çok iyi bi diyorum değiştirsem diye ama başka nerden bulucam onu bilmiyorum..

sen nasıl oldun bulantılar devam mı bi daha ki randevuna belki cinsiyeti söyler ne zaman gideceksin :)

birsencim nasılsın profil resmin en kısa zamanda gerçekleşir canım inşAllah gerçekten çok yakışmış size bebiş bende doktor istiyorum medipolden yaa sen orayamı gidiceksin ben burdan araştırdım bi suna hanım var doç bide nilgün hanım var onlardan birini düşünüyorum eğer oraya gidersen bilgilendir beni tatlım ben hala gelemedim gelir gelmezde direk doktora gitmek istiyorum

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim ayaklandım artık gercı hıç yatmamıştım kızımda cok şükür ıyıye gıdıyo haftada 2 gun gidebiliyorum yanına kılo almaya basladı artık

nbr eyloşcum ve mınık kızı :)) cnm isim fln düşündünüzmü kızımıza ohh nee guzel şimdi minik ciciler almaya başlarsın prensesee
sağol canım ewt bende begendım kendımı sade ve şıktı..ama elbıseme nazar değdi sıyah yerlerı beyaz yerlerıne boya verdı napıcam nasıl beyazlatıcam oraları bılmıyorum cok üzüldüm yaa
ohh nee güzel hamiş kıyafetler bulursun cnm bende hep bu kuzenımın dugununde hamıle olmayı hamıle elbısesı gıymeyı hayal edıyordum ama olmadı malesef .. hande kayıplra karıştı cnm bulamadım netten fln nisada asıyeye gıtmıstım daha once onuda begenmıstım hatta karanfıle tavsıye etmıstım orda hamiş kalmıştı belkı bende yıne ona gıderım benı medıpole yönlendırmişti o ..kararsızım ama henuz karar veremedım ne yapıcgıma..

canım benım ıyıyıym sen nasılsın çok sağol bitanem inşallah senınde gerçekleşir en yakın zamanda hıc doktorlara gerek kalmadan kendılıgınden oluverır mucızen..canım ben karar veremedım henuz nereye gıdecegıme hamıle kalırsam medıpole gıdıcemde onun oncesı tedavı ıcın kıme gıtsem bılemedım..medipolde ınfertility doktoru banu kumbak var doç. doktor oda medıpole gıdersem ona gıdıcem bıde nısada asıye var o ıkısı arasında kararsızım..

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim ayaklandım artık gercı hıç yatmamıştım kızımda cok şükür ıyıye gıdıyo haftada 2 gun gidebiliyorum yanına kılo almaya basladı artık

slm ayşegülcüm nasılsın cici anne ..çok sewindim ikiinizinde iyi olmasına bugunler gerıde kalıcak inşallah..

iyiyim canım kızım orda ben burda bıraz üzücü aama napayım bunada şükür en azından ıyıye gıdıyo sınavım hala devam edıyo ilk kızımı bekledım 2,5 3 sene sımdıde erken dogurdum kızım kuvezde inş. bitecek bu gunlerımız

sağol canım bende iyiyim..bişilerle uğraşınca insan azda olsa unutuyor bebiş işini çok yaşadım biliyorum bende..inşallah bütün bu yaptıklarının karşılığını alırsın canım.. benim gibi seninde mucizen çok uğraştırmaz güzel annesini..
ben asiye hanımdan çok memnunum çok seviyorum doğumuda o yapsın istiyorum ama işte mesafe ve eşimin işleri dolayısıyla beni götür getir yapamayışı yani gitmesemde sırf bundan gitmem..canım öncelikle allah nasip edicek ve birileride buna vesile olacak..banada asiye vesile oldu işte..kim ve neresi içine siniyorsa sen oraya git bence..ben hande hanımdan sonra gittim asiye ye ve nedense tuhaf bi şekilde orayla devam etmek istedim çünkü nasibimde ora varmış öyle düşünüyorum ben..
evet canım 3 aylık olduk artık zaman cidden hızlı geçiyormuş benimle aynı olanların çoğu bu haftalarda öğrendi cinsiyeti benimde iki hafta sonra kontrolüm inşallah bende ozaman öğrenirim..sağlıklı olsunda hiiç farketmez kız erkek oyüzden çokta merak etmiyorum açıkcası..seninde içine erkek doğuyo demek ne derece doğru çıkar bilmem ama nedense bende başından beri hep erkek hissediyorum hayırlısı artık..

amiin canım..bende asiye hanıma gidiyorum ilkkez gittim gonal f kullanıp hamile kaldım şimdiye kadarda gidiyorum çok seviyorum kendisini..fakat çok yoğun randevum olduğu halde hep bekliyorum bikaç saat bide acil doğumlar ve ameliyatı oluyor hep..ben zeytinburnunda oturuyorum canım iki üç vesait yapıyorum eşimde işi dolayısıyla genelde götüremiyor götürsede bekleyemiyor kendim dönüyorum o açıdan çok zor geliyor bana..bize çok yakın avrasya hospital var ordada iyi doktorlar var tedavi için gitmiştim daha önce büyük ihtimal oraya giderim..
bulantılar hala aynı şekilde devam ediyo bu aydan sonra inşallah azalır artık..mart annelirinin çoğu öğrendi zaten cinsiyeti bende bi dahaki kontrole iki hafta sonra gidicem büyük ihtimal öğrenirim..benim için farketmiyo kız erkek oyüzden çokta merak etmiyorum ama belli olsa bi yandanda ufak ufak bişiler alırım belki..

a.s canım iyiyiz biz seninde bebişinde iyi olmasına çok sevindim..inşallah en kısa zamanda kollarınada alırsın canım..

Son düzenleme:

bende iyi diyelim iyi olayım canım sıkılıyo gelemediğim için hayırlısı artık banuyu bende gördüm oda bahçecide çalışmış sanırım artık sen benden önce gidersen tavsiyelerini dikkate alırım canım benim ben medipolü istiyorum oraya odaklandım daha doğrusu burdaki yanlış tedaviden sonra artık doğru tedavi ile işini bilen bi doktora denk gelmek istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım sıkkın (26::26::26:

canım isim çok düşünüyoruz ama eşimle bi türlü uyuşamıyoruz ben klasik isimlerden yanayım eşimde değişik değişik isimler buluyo önerilere açığım ama yardımcı olun bana :) elbiseni kuru temizlemeye ver canım onlar halleder diye düşünüyorum..çok ta mütavazisin bu arada ya var mı bildiğin hamile elbisesi satan yerler bakar dolaşırım..nisayı düşün bence de canım doktorları profesyonel benim ki de çok iyi eğer düşünürsen..

bende öyle canım en az 2 saat bekliyoruz diyorum ki hep bana ameliyatı denk geliyo herhalde..ben taaa 4 leventten geliyorum canım oraya sen yine yakınmışsın benden avrasya da benim kuzenim doğum yaptı çok memnundu canım ama doktoru erkekti eğer erkek doktora gidersen sana onun ismini verebilirim..inşallah bundan sonra bulantın olmaz kuzum benim 4 aydan sonra geçti senin geçer inşallah..bende bundan sonra alıcam artık kızıma daha hiç bişeyi yok

sezeryan mı oldun canım sen..sevindim iyi olduğunuza bu günlerde geçicek inşallah..adını ne verdiniz bu arada canım

canım nezaman çıkıcak küvezden..inşallah bundan sonrası guzel olucak rabbım senı cok sewıyormuskı hala sınıyor sabrını ölçüyor bunada şükür cnm hiç o duyguyları yasayamayanlard a var..

inşallah cnm çok sağolasın..ewt cnm haklısın herşey bi vesile dedıgın gıbı handeden once asıyeyıde sevmıştım ben cok ama bana tedavı uygulamamıstı hıc sadece bı kere muayene olmuştum..tam karar veremedım hele bı adet olayım ona göre bi karara varırım..hyırlısı olsun cnm dedıgın gıbı saglıklı sıhattı olsun cinsiyet önemli değil..

cnm sıkma canınnı unutma her sıkıntı bızı guzel gunlere dahada cok yaklştırıcak..hala gelme zamanın bellı degılmı cnm..hepimiz öyle cnm ıyı guvenılır ellere teslım etmek ıstıyoruz kendımızı rabbım hyırlı kapılar açsın bıze..

hahaha benımde yenı nesıl ısımlerı hoşuma gıdıyor ama anlamları internette yazıldıgı gıbı degılmıs sanırım..şu sıralar erva ismi hoşuma gidiyor..ewt cnm bnde son çare kurutemızlemeyı dusundum..hahahahah yok kız ben elbıse ıcın begendım dedım yoksa kendımı fln begenmem pek hele su sıra şişko oldum çıktım ​hmm maalesef hiç bi bilgim yok hamıle elbısesı saten yer fatıhte olur belkı..güzel şifon abıye elbıseler var onlarlada guzel olabılır şekercim..çktımı bu arada göbişin

Son düzenleme:

selam kızlarrrr nasılsınız ben geldimmmm kıbrıs dönüşü memlekete gitmiştim haber veremedim acil durum vardı
sizler nasılsınız anladığım kadarıyla yeni hamişimiz yok inş.bizlerde güzel haberimizi yazarız

ayşegül canım çoook geçmiş olsun rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin inş.kavuşursunuz birbirinize
hamişlerimiz nasıllar bakayım cinsiyetler belli olmuşşşş eyloşunkini tutturmuşum
maşallah büyütmüşsünüz kızlar karanfilll kız seninde erkek bebişin olacak
birsoş kuday matarini nalyec zeynep hacı bizler kaldık galibaaaa

ooo kimler gelmiş zeynoşum meraktan çatlattın bizi kızmemlekete gittin demek ne güzel bi hava değişikliği iyi gelmiştir..bende bi gitseydim memleketime ah ah..
amiin canım rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip edicek inşallah.. valla cisiyeti hiç farketmez benim için sağlıklı olsun yeter..
ee sen anlat ne yapıcan enson tedaviyi yarım bıraktın heralde ne durumdasın ne zaman başlicaksın yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…