sağlıklı olsun yeter kız hamileyken sağ tarafında ağrın oluyormuyduu
sağol canım bende iyiyim şimdilik..belirtiler için erken bence bende başlarda pek bişi hissetmedim öyle geçer sandım ama 6.haftadan sonra fena başladı bulantı tiksinme halada hafif olsada devam ediyor..ama kimisinde olmayabilirde..
bakalım bebişler birmi ikimi çok merak ediyom kızz..
allah yardımcın olsun bol bol dinlen yapacak başka birşey yok malesef dikiş de atamıyolar bende senın gıbı oldum senn sonun bnm gıbı olmasın allah korusun ve kaybettm bnm ıkızdı bırı vajınaya inmişti 1 hafta sancı çektım hastanede yattım sonra dogdu 5 dk yasadılar öldüler şuan tekrar hamıleyım ama yıne kanamm var yatıyorumallah yardımcımız olsun acill şifa versin hastaneye yatsan daha iyi olur aslında bakabilecek biri varsa hep kontrol altında oluyosun
as canımmm
allah büyüktür kız inş.allahın izniyle birşey olmayacak allah korusun inş.günü gelince doğurursun yavrucuğunu kısalma nasıl oluyor onu anlamadım rabbim korusun bebeğini
Canım çokk geçmiş olsun.Yat yeterki olumsuz bişey olmasın,üzülme Allah bebeğini korusun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
a.s canım rabbim senide bebeğinide korusun inşallah sağ salim kucağına alırsın moralini yüksek tut kendine çook dikkat et canım..allah yardımcınız olsun
aminnnn canımmm rabbim kimseyi bu duygudan yoksun etmesinnn evet var ama 8.gün 129sdu 12.günde normalde kaç olması gerek kız ikiye katlanmışmı bu değerimmmamiiin canım inşallah allah herkese nasip etsin..
12.gün değerin gayet iyi halada ikiz olma ihtimali var bence..
artık adet olacakmışım gibi olmuyorum 3.gün 4.gün o belirtileri yaşadımmm tüp bebekle doğal gebelik arasında ki farkmı aceppppadet olacakmısın gıbı agrılar falan oluyodu canım o agrılar normal artık rahım falan buyudukce agrıda oluyo
dikişlik durumum yok evet canım yatıyorum öyle zor oluyo ama kayınvalidemle aynı binadayız o yardımcı olur artık hastaneye doktor şimdilik yat demedi 3 hafta sonra gidicem kısalmaya devam ederse o zman yatış verecek sanırım..çok zor bi durum Allahım tekrar yaşatmasın o acıları..sende dikkat et kendine..
inşallah olmaz canım..doktor 9 ay götürmez seni zaten diyo en azından 7 ayını doldursa daha iyi olacak..benim karnımda kasılmalarım oluyodu onlar doğum kasılmasıymış bebeği aşagıya almış o da..yola girmiş gibi yani..dua edin bana ve kızıma canım..
çok saol canım..ben yatmaya razıyım yeter ki kızım dayansın..
amin canım inşallah dua edin bana moralim çok bozuk..
inşallah olmaz canım..doktor 9 ay götürmez seni zaten diyo en azından 7 ayını doldursa daha iyi olacak..benim karnımda kasılmalarım oluyodu onlar doğum kasılmasıymış bebeği aşagıya almış o da..yola girmiş gibi yani..dua edin bana ve kızıma canım..
az kaldı canım bayramdan hemen sonra gelecek galıba kızım evımıze iyi olursa bayramı evımızdede gecırecek gıbyız bellı degıl yanı odası kıyafetlerı herseyı hazır melegımızı beklıyoruzayşegülcüm kızın nasıl nezaman buluşucaksınız..rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
aminnnn canımmm rabbim kimseyi bu duygudan yoksun etmesinnn evet var ama 8.gün 129sdu 12.günde normalde kaç olması gerek kız ikiye katlanmışmı bu değerimmm
artık adet olacakmışım gibi olmuyorum 3.gün 4.gün o belirtileri yaşadımmm tüp bebekle doğal gebelik arasında ki farkmı acepppp
aminnnn canımmm rabbim kimseyi bu duygudan yoksun etmesinnn evet var ama 8.gün 129sdu 12.günde normalde kaç olması gerek kız ikiye katlanmışmı bu değerimmm
artık adet olacakmışım gibi olmuyorum 3.gün 4.gün o belirtileri yaşadımmm tüp bebekle doğal gebelik arasında ki farkmı acepppp
az kaldı canım bayramdan hemen sonra gelecek galıba kızım evımıze iyi olursa bayramı evımızdede gecırecek gıbyız bellı degıl yanı odası kıyafetlerı herseyı hazır melegımızı beklıyoruz
bılmıyorum kı canım erken daha belırtıler hemen ortaya cıkmayabılıyo belkı hıç belırtılerın falan olmayacaktır
canım dualarımız seninle bu sıkıntılı süreci atlatırsın inşallah..çok haklısın ama moralini yüksek tut lütfen..
bende geçen haftaki kontrolümde doktor plesentada hafif kanama görünüyor dedi korkuyorum allaha emanet artık bol bol dua edelim canım..sık sık ya mubdi esmasını çek düşük riski için iyiymiş allah yardımcın olsun canım..
belki götürse diyecem inş.götürürde ne kdar kaldı 7.ayınaa inş.bebeiş yolundan cayarda oturur uyur sıcacık yerinde acele etmesin
allah korusun ikinizi sağlıkla kucapına almmayı nasip etsin inş.
canım çok sevindim inşallah biran önce kavuşursunuz meleğinize..
ne güzel canım pembiş pembişmi yaptınız odayı bayılırım kız çocuk odalarına..
kız inş.bayrama sabırsız meleğinizle giresiniz bak dayanamadı gelmek istedi anam anasına kavuşmmak istedi bayramda sizinle olmak istedi fenamı ettiiiibılmıyorum kı canım erken daha belırtıler hemen ortaya cıkmayabılıyo belkı hıç belırtılerın falan olmayacaktır
kızzz ne değerlerden anlarım nede birşeyyyy anammm sordum bi dövmediğin kaldı değerimde anormallik yok şükzeynocum nacizane tavsiyem hiiç bu ikiye katlanmışmı dueumlarına girme boş yere stres valla kalbini ferah tut inşallah çarşamba keseyide görürsün hayırlı sağlıklı olsun bi tane olsun değilmi..
bence tüp bebekle normal gebelik belirtileri arasında çok fark yoktur bende bikaç gün şiddetli bi şekilde adet olcak gibi ağrılar çektim hatta hamileliğe ihtimal vermediğim için niye sancı varda bi türlü gelmiyo demiştim..yani normal canım.
1 ay var 7 ayının dolmasına inşallah acele etmez..
inşallah canım kızımı da üzmemeye çalışıyorum o da etkileniyo ama çok üzüldük 2 günden beri..bende de 2 defa falan plasentada kanama olmuştu onlar tehlikeli bişey değil ama yine de dikkat etmek gerekiyo devam ederse eğer bebeği plasentadan ayırabiliyo o yüzden sende dikkat et canım..
canım allahın izniyle hiç bişi olmicak öyle düşün..bak kayınvaliden yakınmış sana yardımcı olur hiç bi iş yapma mümkün olduğu kadar yat bol bol doktorun dediği gibi enazından 7.ayın dolana kadar çok dikkat et hiçbişici olmaz inşallah..
evet canım bende okadar panikledim doktorada çok soramadım netten baktım biraz içim karardı dikkat edicem vede bol bol dua başkada elimden bişi gelmez rabbim korusun meleklerimizi..
1 ay var 7 ayının dolmasına inşallah acele etmez..
canım benim iyi günlerde güle güle kullanın..amiin canım allah herkese yaşatsın..bende hayalini kuruyorum eşyaları almışım yıkayıp hazırlamışım bebeğimi bekliyorum inşallah rabbim gösterir o günleri..şimdilik daha hiçbişi almadım 7.ayı bekliyorum ozaman ufaktan başlarım artık bende..amin canım mobılyalarını beyaz aldık kapakları ve dolapların tutulan yerlerı cıceklı renklı kucuk besıgımız ve ana kucagımız pembe arabamız kırmızı sıparış verdık bı kac gune gelecek kıyafetlerı falan yıkadım mıs gıbı kokuyo herşeyı hazırlamak cok zevklı allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yasatsın
kız inş.bayrama sabırsız meleğinizle giresiniz bak dayanamadı gelmek istedi anam anasına kavuşmmak istedi bayramda sizinle olmak istedi fenamı ettiiii
yok zaten belirti peşinde değilim aslında kızzzz aramıyorum kendimde belirit
kızzz ne değerlerden anlarım nede birşeyyyy anammm sordum bi dövmediğin kaldı değerimde anormallik yok şük
ür olsada yapacak birşey olmaz zaten rabbim nasıl uygun görmüşsee
ayyy canımmm yerimmm seniiiii sana hiç kıyarmıyımmmmm zaten kıyılmazki sanaaa kız hiç hassas dğilimmm biliyorum öyle bi sıkıntı yaşadığını birde hesapla diye demiştimm ama nerdeyse dövecektin beni ayolll korktum sendenyok yavrum bu hamişlik seni şimdiden hassas yapmış anaam yandık biz..iyiliğin için dedim ben çok stres oldum öldüm öldüm dirildim resmen..oyüzden dedim hassas hamişim benim
bbbz hayırlı olsun arkadaşım,Rabb imyavrunu kucağına almayı nasip etsinayyy canımmm yerimmm seniiiii sana hiç kıyarmıyımmmmm zaten kıyılmazki sanaaa kız hiç hassas dğilimmm biliyorum öyle bi sıkıntı yaşadığını birde hesapla diye demiştimm ama nerdeyse dövecektin beni ayolll korktum senden
eylem canım neden dikişlik durumun yok dedi doktor?dikişlik durumum yok evet canım yatıyorum öyle zor oluyo ama kayınvalidemle aynı binadayız o yardımcı olur artık hastaneye doktor şimdilik yat demedi 3 hafta sonra gidicem kısalmaya devam ederse o zman yatış verecek sanırım..çok zor bi durum Allahım tekrar yaşatmasın o acıları..sende dikkat et kendine..
az kaldı canım bayramdan hemen sonra gelecek galıba kızım evımıze iyi olursa bayramı evımızdede gecırecek gıbyız bellı degıl yanı odası kıyafetlerı herseyı hazır melegımızı beklıyoruz
amin çok sağol canımm allah razı olsun darısı siz isteyen arkadaşlarımın başına inşallahbbbz hayırlı olsun arkadaşım,Rabb imyavrunu kucağına almayı nasip etsin
görünce cetvelini cok sevindim..
benim 2 ovitrella dönemimin birinde aynı zamana denk gelmişti seninle..
ara ara takip ediyorum topici seni de tebrik etmek istedim..
benim tedaviler cevap vermedi..hala deniyorz bakalım..
canım bak senin için gece yatağa girdiğimde hesap yaptım 8.gün değerin 129 du 12. gün değerin 639 normal bi hamilelik için iki günde bir iki katına çıkması lazım şu sonuca göreayyy canımmm yerimmm seniiiii sana hiç kıyarmıyımmmmm zaten kıyılmazki sanaaa kız hiç hassas dğilimmm biliyorum öyle bi sıkıntı yaşadığını birde hesapla diye demiştimm ama nerdeyse dövecektin beni ayolll korktum senden
sağol canım rabbim biran önce sizlerede nasip etsin inşallah..öncelikle çok stres yapma ve herşeyden önce rahat ol..ben toplam 3 kez çatlatma iğnesi oldum ilk iki kez iğneden sonraki gün ilişki olmuştu..ama hamile kaldığım ay salı sabah 8de iğnemi yaptım salı akşam ve perşembe akşam ilişki oldu.. bide iğneden önceki pazar günü yani günaşırı olmuş oldu..tabi kiminin yumurtası daha erken kiminin daha geç çetlayabilir..içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence..inşallah bebişin çok uğraştırmaz seni hemencecik gelir..merhaba kızlar,
tekrar geri geldim aranıza yeni bi iğne denemesiyle,hayırlı olsun hamile hanımlara çok sevindim hepiniz için sağlıcakla alırsınız kucağınıza,bebişleri olan arkadaşlar Allah ömür versin inşallah..
Kızlar bugün 2,5ta iğne vuruldu karnımda kasığa doğru adet sancısı gibi ağrım var doktor yarın gece 11 e ilişki dedi napsak ya bekleyelim mi yarını ya da bugünde denesek bişi olur mu olumsuz yönde zararı falan..acil cevap lütfeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?