selam kızlar..2 gündür doktora gidiyoruz çok kötüyüm..dün lekelenmem olmuştu zaten kontrolüm vardı doktora gittim rahim ağzında kısalma var dedi ayrıntılı ultrason istedi..bu günde onu çektirdik doğruladı doktoru yani her an doğum riskim var ama bebeğim daha çok küçük..kasılmalarım da var..bundan sonra yatarak geçiricem hiç bişey yapmamam gerekiyo..dua edin bana kızlar çok üzgünüm..
selam kızlar..2 gündür doktora gidiyoruz çok kötüyüm..dün lekelenmem olmuştu zaten kontrolüm vardı doktora gittim rahim ağzında kısalma var dedi ayrıntılı ultrason istedi..bu günde onu çektirdik doğruladı doktoru yani her an doğum riskim var ama bebeğim daha çok küçük..kasılmalarım da var..bundan sonra yatarak geçiricem hiç bişey yapmamam gerekiyo..dua edin bana kızlar çok üzgünüm..
iyiyim sağol canım sen nasılsın damla bebek nasıl iyimizeynoş nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık varmı belırtı şikayet doktora gıttın mı
iyiyim sağol canım sen nasılsın damla bebek nasıl iyimi
bende herşey aynı hafif sanki midem bulanacak gibi oluyorum çarşamba gidecem doktoraaaa bugünde tahlil verdim sonucum 12.gün 639.43mü ne çıktı
inş.canımmm rabbim artık ayurmasın sizi hep birlikte olun rabbim daim eder damla bebekleee haftası belli canımm yaa dr.ayrımı söyleyecek 8.gün 129falandı şimdide 639 falan olunca çogul gbelitn ümidi kestim değer fazla artmamışiyi olmaya çalışıyorum canım kızım olmadan çok şükür damlada ıyı yakında kavuşacagız aklına getırme canım bulantıyı inş. sakın keyıflı bı hamılelık gecırırsın degerın ıyı yukselmış inş. gittiginizde keseyı görursun hem kac haftalık oldugunu oğrenırsın
iyiyim sağol canım sen nasılsın damla bebek nasıl iyimi
bende herşey aynı hafif sanki midem bulanacak gibi oluyorum çarşamba gidecem doktoraaaa bugünde tahlil verdim sonucum 12.gün 639.43mü ne çıktı
iyiyim canımmmm sen nasılsın karanfltoşummmmcanım nasılsın kan testini tekrarladınmı..başladımı belirtiler inşallah herşey yolundadır..
inş.canımmm rabbim artık ayurmasın sizi hep birlikte olun rabbim daim eder damla bebekleee haftası belli canımm yaa dr.ayrımı söyleyecek 8.gün 129falandı şimdide 639 falan olunca çogul gbelitn ümidi kestim değer fazla artmamış
yazmışsın cnm görmedim hayırlı olsun tekrargüzel artmış..çarşamba günüde keseyi görürsün inşallah
amin canım ya inşallah hepimizin evladını bagışlasın allahım bana tekmış gibi geliyo canım ya tek olsun allahım ona saglıklı uzun ömürler versın inş.
sağlıklı olsun yeter kız hamileyken sağ tarafında ağrın oluyormuyduuhayırlısı canım ya belkı ikizdir
iyiyim canımmmm sen nasılsın karanfltoşummmm
canım belirtim şimdilik yok gibiiii yaeni ya ondan değerim 639.56 12.gün
anammmm bana ikiz ikiz dedilerrr kendimi ikize üçüze dördüze alıştırmıştım kanımca tekiz sağlıklı olsundaaaaa ayolll ama alışmakta fenaaaa bana ikiz diyenler karşıma çıkmasınnn artık benden sonra hamile kalacak arkadaşlarıma allah nasip etsinnnn inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?