ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

slm birsencim nasılsın yumurtalar ne alemde canımm..
çok saol canım inşallah bi kaç hafta daha sabreder kızım yoksa çok zor olucak malesef..hadi ya ben baya kaldım o gün hastane de karşılaşabilirmişiz nerdeyse..sen hangi doktora gideceksin ya karar verdin mi?
eyloşş nasılsın canım gittinmi bidaha doktora inşallah düzelicek enazından bir süre daha beklicek bebeğin..sen yeterki moralini yüksek tut ve bol bol dua et canım

merhaba canım sen hiç aşılama denemedin heralde..daha öncede söylemiştim hatırlarsan bir yada iki aşılama denenebilinir bence çünkü bizim durumumuzda olmaması değil ama biraz daha geç olma ihtimali var..ben klomenle iki kez yumurta takibi bikezde klomenle aşılama yapmıştım..gittiğim başka bir doktor laporaskopi ve histeraskopi yapalım demişti ama ben bikezde iğneyle aşılama yapmak istedim..sadece bir yumurtam oda kapalı taraftandı ama rabbim nasip etti kendiliğinden geldi..ben inanıyorum canım sizlerinde olucak..yeterki sabır olsun..bence bir iki aşılama dene sende..sedece klomen kullandıysan bikaç kezde iğne tedavi uygula rabbim en kısa zamnada sizlerede nasip etsin inşallah.

eyloşş nasılsın canım gittinmi bidaha doktora inşallah düzelicek enazından bir süre daha beklicek bebeğin..sen yeterki moralini yüksek tut ve bol bol dua et canım

yok canım daha gitmedim bayramdan sonra gidicem o zamana çağırdı doktor..sizde dua edin bana Allahım hayırlısını nasip etsin..

canım bana hiç tedavi uygulanmadı bir defa klomen kullandım hatta yumurtalar çok güzel gelişti ama tüplerin 2 side tıkalıymış.ertesi ay rahim filminde anladık ve biri açıldı dr lap.dedi dotoru değiştirdim başka birine gittim o da direk tüp bebek dedisonra 2 farklı doktora gittim eşimin sperm testini tekrar istedi antalya memorilde tüp bebek doktoruydu morfoloji %1 çıkınca ilaç verdi 3 ay kullan sonra aşılamayla başlayacağız dedi.aşılama yapmadan tüpe geçmem senin tüp bebeklik bir durumun yok normal yollada kalabilirsin dedi.tek tüp ve morfolojiye rağmen.aralık gibi ilk aşılamayla başlayacağız.benim için en iyi örnek sensin hep aklıma sen geliyosun valla rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dua edin bize ben en çok çocuk isteyipte olmayanların biran önce hamile kalmasını istiyorum,hemencik yada kazayla hamile kalanlara gıcık oluyorum çünkü:))))

yok cnm aşılama ıcın genel anlamda düşük şans oranı var dedi..banada tüp bebeklık durumun yok dedı ıkı tüp bebek doktoru ama beklemek cok zor cnm 3 sene olucak nerdeyse..bende umudumu yıtırmıyorum cnm karanfıl arkadasımız banada cok guzel bı umut oldu..nette araştırıyorum tek tüple hemen hamıle kalanlarda var bızım gıbı ugraşanlarda var..hayırlısı inşallah ama şubattan sonra bende tüp bebek yaptırıcam daha fazla beklemenın alemı yok..

çok saol canım inşallah bi kaç hafta daha sabreder kızım yoksa çok zor olucak malesef..hadi ya ben baya kaldım o gün hastane de karşılaşabilirmişiz nerdeyse..sen hangi doktora gideceksin ya karar verdin mi?

sabreder sabreder sen hıc merak etme..kendını strese sokup mınnoşu etkıleme..bende 12 den 2 ye kadar fln oralardaydım doktor doguma gıttı bende bekledım baaya bı..asiyeye gıttım cnm yumurta takıbı yaptırıyorum..

kızz ilkını nasıl becerdınde bunu beceremıyorsun...acaba çokmu stres yapıyorsun neden olmyor hakketten..allahtan umut kesılmez yıne ben yakında senden de guzel haber alıcaz dıye hıssedıyorum hadı inşallah..

slm aygüncümm ıyıyım sen nasılsın...yumurtacıklardan haber yok teyzesiii cuma kont var ozaman haber gelcek

zeynoşşş çatlakk hamilesiiiiiiiiiiiiiiiii

sen bugün doktora gitmiycekmıydınnn nee olduuu naısıl yıgenıstomlarrr ıkı tanee kesee var dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba sevgili arkadaşlar nasılsınız?Tüm geçmişi okuyamadım ama bilenler lütfen söyleyebilir mi bbbz ne oldu hamile mi yoksa.İnşallah yaa tam anlayamadım bir kaç yer okudum .eylemx canım hayırıdır ne oldu sana erken dogum rıskı mı var? senle aynıyız sanırım ben de 24. haftamdayım.bırsencım sen nasılsın ve dıger tum ısmını yazmadıgım arkadaslar hepınız ıyısınızdır ınsallah yenı haberler kımde?

canım zaten kısalma olduysa rahimagzı yetmezliği durumu vardır..ayrıca enfeksiyon da kısaltır kanda crp testi yaptırmanı öneririm.
belki daha da kısalacak mı diye takip etmek istedi doktorun ama bilemedim..
ben 3 gün önce doktora gitmiştim hersey iyiydi 3 gün sonra doğum yaptım..
aniden kısalmış..ben hiç hissetmeden bebek doğum kanalına girmiş

insaşşalh görmem canım,bir dahakinde 12.haftada hemen serklaj olacağım..
benim teşhisim doğum anında koyuldu..öncesi anlaşılmadı..
bana hiç kısalma olmuş diyen olmadı ama ağrısız sancısız kısaldığı ve aniden doğum başladığı için bu teşhis kondu

doktorlardan en iyileriprof.dr. Cemil Akgül ve doç.dr. Arda Lembet bizim topicte gidipte memnun olmayan yok..
bir muayene olmanı isterim perinatolog oldukları için uzmanlıkları bu alanda isimler..

ayrıca daha ayrıntılı olarak listemiz rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı? topicinde yayınlanıyor..
bir sorun olursa da deneyimli arkadaşların yardımı olur sana..

Senin için en hayırlısı olsun,meleğini kucağına alman dileğiyle..

Son düzenleme:
kızlar merhaba bu topikte klomenle çoğul gebelik yaşayan oldumu biraz kilo verip 3 ay sonra bende başlayacağım inşallah merak ettim

sanırım kuzum tüp bebek merkezine gideceğim artık doktora bırakacağım ne karar verirse:SSsen ne yaptım bebiş nasıııııııı

nolur bu sene olsun artık kızlar bayrama bile memlekete gitmek istemiyorum yine soru soracaklar sinir olacağım

selam kızlar bugün gittim doktora kese için doktor baktı baktı birşey bulamadı alttan bakalım dedi tamam dedm son anda dur buldum dedi kese küçücük noktadan biraz büyük ben kocaman hayal ediyordum darısı benim gibi keseyi görmeyen siz değerli arkadaşlarıma
rabbim sizlerede yaşatır inş.allahım burdaki geriye kalan aradaşlarıımızın mutluluğunuda yaşat hayırlısıyla
AMİNNNNNNN

Son düzenleme:
zeynoşşş çatlakk hamilesiiiiiiiiiiiiiiiii

sen bugün doktora gitmiycekmıydınnn nee olduuu naısıl yıgenıstomlarrr ıkı tanee kesee var dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hele sen bi hamile kalllll görürsünnn istediğimi söyleyecem sana
tek keseee canım sen iki iki dedin benim duyguarmla oynadınnnnnnn gözüme görünme
ne diyeyim tek bedduam allah sana ikiz bebiş versinnn

mrb.canım yoksun takılmıyorsun artık buraya seni takip ediyorum gözüm sendeeee
evet canım hamileyim unutmayıp sorduğun için çokkk teşekkürr ederimmm

sanırım kuzum tüp bebek merkezine gideceğim artık doktora bırakacağım ne karar verirse:SSsen ne yaptım bebiş nasıııııııı

canım inş.emeklerin boşa gitmez rabbim mucizeni yaşatır sana benimkiyle tüp bebek kankaları olur artıkkkk şimdilik iyi darısı sizlrin başına inşallahhhh

Ah canıımmm ağzından bal damlıyor .Bak beni umtlandırma sonra hayallerim yıkılmasın Allahın dediği olur napalım hamişler bol bol dua edin bize bak unutmayın bizi

Valla küçük müçük gördün keseyi gözün aydın .Büyütmemişsin demekki kız o küçücük keseden kocaman mutluluk ve dünya tatlısı bişi çıkcak Allah tüüümm isteyenlere içinde bana da nasip etsin AAAAAMİİİİİİİİNNNNN

canım rabbim nasip ederse benim kasım ayında tüp bebek tedavim başlıyo.Eğer olursa belkide bu topicten ilk tüp bebek kankası benimki olurrrrrr

senin adına çook çook çookk sevindim canım adım adım mutluluğa gidiyosun maşallahh. Kalp atışlarını dinlemek için ne zaman gideceksin?Darısı bizlereee

he kız gördüm valla nasıl büyüteyimki şimdi bunu bennnn evet canım rabbim hepinize bağışlasınnnn

canım rabbim nasip ederse benim kasım ayında tüp bebek tedavim başlıyo.Eğer olursa belkide bu topicten ilk tüp bebek kankası benimki olurrrrrr

senin adına çook çook çookk sevindim canım adım adım mutluluğa gidiyosun maşallahh. Kalp atışlarını dinlemek için ne zaman gideceksin?Darısı bizlereee
hayırlı olsun arkadaşım hangi hastane ilk tüp bebekle hamile kalanın bebeği benimkini hakiki tüp kankası olacakkk aminnnn canım rabbim boşa çevirmesin emeeklerimizi
canım 10 güünlüğüne memlekete gidecem dönüte kalp atışı içinde giderim inşallahhhhhh
aminnn hepinize duacıyız

ben geldiğimde 3tü ama demek ki biraz daha beklesen kapıda karşılaşacakmışız :) asiye de mi devam ediceksin ya canım yumurta takibine..

evet canım erken doğum riski var dedi doktor yatarak geçiriyorum bundan sonra ki zamanı..sen nasılsın nasıl gidiyo..

canım benim kısalmam kasılmalardan dolayı olmuş rahim ağzı yetmezliği durumu yok dedi bana doktor..ayrıntılı ultrasonla baktırlar hatta kesin teşhiş koyalım diye..enfeksiyon yokmuş ona baktırdık zaten kasılmalarım neden oluyo onu bilmiyorum..şimdi de ara ara yaşıyorum kasılmaları inşallah kısalmaya devam etmiyodur..bakalım hayırlısı olsun her geçen gün en azından yaşama şansı artıyo diye seviniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…