ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar nasılsınız okudum ama yazamadım bi türlü zeynoşcum hayırlı olsun rabbim herkese nasip etsin inşllah...
biz kocaman olduk ama daha gelmedi kızım kasım ortası sezeryan olucam galiba hiç bişey yapasım yok yatıyorum anca

belli olmaz canım bi test yapsana yoksa da ona göre adet beklersin :)

akşam geldıbıle kırmızılar cnm :))

yavrum gıttınmı doktora..merak ettım senı bı sıkıntı yok dımı ben hastalandım akşam cnm..

canım bende beklemedeyim batım 2 kasım..inşallah kırmızlar gelmezde mutluluktan uçarız.

​geldı cnm tam gununde yıne umutlanmama vakıt bıle kalmadı..inşallah sen ıyı haberler verırsın..

ayy inşallah canım..bu ay üstüste 10 gün arayla eşi,min kuzenini sonra dedesini kaybettik..o yüzden pek ümidim yok..ama nasip benimde 2 günüm var..

bu foruma çakılı kalanlar diye rakip yeni bir baslık açacağım:) geçmişe bakıyorum da efkarlandım vay beeeee

merhaba kızlarrr ;

klomen tedavisi görüyorum ben bu gun 12. gün kontrole gittiğimde biri 17 diğeri 18 mm boyutlarında iki tane yumurtacığım oluşmuş :) ovitrelle verdi ve perşembe sabahı vur akşam ilişki sonrasında gün aşırı ilişki dedi.. bu gun vuruldum. ve şuan sanki iğnenin oldğu yerde ağrı var. yumurtalıklarıma vuran.. normalmıdr ? ilk defa yaptırıyorm da baya korka korka yaptırdım o kadar da korkulcak bsy yokmş oysaki :)

bu foruma çakılı kalanlar diye rakip yeni bir baslık açacağım:) geçmişe bakıyorum da efkarlandım vay beeeee

forumun demir başlarından biri daha çıktı ortaya :)ahh canım ya bizede nasip olur mu hamileyimmm demek..bende şimdi aşılamayı araştırıyorum..özeller 1200tl filan tutuyor..ama aşılamanın tutmama ihtimalide var bende devlet hastanelerini araştırıyorum prosedürleri nedir diye..bir bilginiz var mı?

çok normal endişelenmene hiç gerek yok. iğneyi olduktan sonra 2 gün benimde kasık ağrılarım ve karın bölgemde şişlik oldu. umarım seninde benim gb olur suan 2 aylık hamileyim :)

aynen öyle demirbaş olduk forumun valla ben garip bir psikolojideyim canım bazen o kadar rahatımki napalım olmuyor falan diyorum bazen oturup kendime üzül üzül bir hal oluyorum...evlatlık edinme şartlarını vs okurken buluveriyorum kendimiD bu arada şartları karşılıyoruz
canım devlet hastahanesine ağrıdayken bir kere gittim adam saçma sapan konuştu yok biz yapmayız daha önceki tedavini bilmiyorum sil bştan yapmam gerrek vs daha da gitmedim...antepteyim şimdi gözüm almıyor zaten devlet hastahanesine gitmeyi ben aşılama yaptırmayacağım bu yüzden canım...adet olursam bir gün (52. günümdeyim hala bekliyorum:)) direk tüp bebek için görüşeceğim doktorla bakalım ne diyecek ben 5-6 ay ilaç içtim diyeceğim bakalım sabırsızlıkla beklemedeyim..

Slm kizlar nasilsiniz? Ben bayramin3. Gunu adet oldum,3.gunumde gittim yumurtaliklar calistigi icn ilac vermiycem bu ay dedi,9.gunumde rahim filmim cekildi şükür tuplerde sorun yok,insallah melegim bu ay gelir

bu ay ben de ilk kez klomen kullandım bugün kontrole gittim 18mm yumurtam olmuş.3.kez ovitrelle verdi,yarın 12 gibi vurdurcaksın 36 saat sonra ilişki dedi.ben diğerlerinde aynı gün ve bi önceki gün ilişki denedim ama kısmet işte olmadı,bu ay napsam diye yine düşünür oldum 36 saati beklesem mi ki :SS bu ay oldu oldu olmazsa Hsg beni bekliyor :"((((

Slm kizlar nasilsiniz? Ben bayramin3. Gunu adet oldum,3.gunumde gittim yumurtaliklar calistigi icn ilac vermiycem bu ay dedi,9.gunumde rahim filmim cekildi şükür tuplerde sorun yok,insallah melegim bu ay gelir

hayırlısı olur inşallah canım.Rahim filmi nasıldı,doktor bana baya ağrılı olur dedi,aneztesi ile olur sanırım yaptırırsam o da özelde dünya para var ya..

hayırlısı olur inşallah canım.Rahim filmi nasıldı,doktor bana baya ağrılı olur dedi,aneztesi ile olur sanırım yaptırırsam o da özelde dünya para var ya..

Yok canim bende cok korktum ama adet sancisi gibiydi ama ben korkudan kastim kendimi,ben oldugum ilde ozelde300 verdm,ilac5tl

Eki Görüntüle 844877 Eki Görüntüle 844877

eşime dayanamayıp test aldık yine sanırım çift çizgiii:)))

Ayy canım pozitif bu:)benim testimde aynen böyle çıkmıştı.. Hadi hayırlı olsun çookk sevindim valla biran önce kan tahlili yaptır bakalım kaç çıkacak değerin.. Seninde büyük süpriz oldu benim gibi tüp bebek için uğraşırken Rabbim gönderdi mucizeni..sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

kuzuuummm çok teşekkür ederim ben hala yok canım benim yumurtalarım büyümüyor olamaz bu test yanlış modundayım ama ne bileyim tüp bebek için para toparlıyordum ordan burdan yarın sabah hemen gidip kan testi vereceğiz eşimle şoktayız bizzzzzzzzzzzzzz

dua et nolur bebeğimmm

Canım ya okadar iyi anlıyorumki şuanki ruh halini ama İnan o test boşuna öyle çıkmaz iki yıl sürekli yaptım hep tek çizgi ilkkez böyle çıktı benim inanmadım ama gerçekti hamileyim..Evet takip ediyordum seni adetini bekliyordun tüp bebek için bak süpriz yaptı Bebişin topladığın paralarıda bebeğine ciciler alırsın artık.. Dualarımdasın canm İnlaşllah değerinde güzel çıkacak.. Bizleride haberdar et..

Son düzenleme:

inşllh canm gerçekten hamileysem o paraların bir kısmını ihtiyaç sahiplerine vereceğim:)yarın haber veririm inşllhh

inşllh canm gerçekten hamileysem o paraların bir kısmını ihtiyaç sahiplerine vereceğim:)yarın haber veririm inşllhh

canım gözlerim oldu..çok sevindim artık senin parayla ben aşılama yaparım.. 52. gün demiştin sen direk kesede görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…