belli olmaz canım bi test yapsana yoksa da ona göre adet beklersin :)
Inşallah canm iyi şeyler duyarım.. Evet canm buay aldım epey kilo bayağıda göbüş çıktı inşallah en kısa zamanda foto çekinirsem eklerim.. Demek gelmedi daha kırmızılar bu iyi bişey şuan belirti valla daha öncede söylemiştim sana benim adet belirtilerinden farklı hiçbir belirtim olmadı İnan hatırlarsan ozamanlar adete az kala konuşmuştuk senle hiiç ihtimal vermiyorum klasik bütün belirtilerim mevcut demiştim.. Hatta hiç test yapmayı bile düşünmezken eczanenin önünden geçerken bi anlık bişi alıp bi yapim deyip yapmıştım testi.. Yani hiç belli olmuyo bu işler zeyno tedavisi dolayısıyla çok ilaç aldı bence ondan dolayı daha farklı belirtiler yaşadı.. Hadi hayırlısı ya inşallah olsun bu sefer..
canım bende beklemedeyim batım 2 kasım..inşallah kırmızlar gelmezde mutluluktan uçarız.
akşam geldıbıle kırmızılar cnm :))
yavrum gıttınmı doktora..merak ettım senı bı sıkıntı yok dımıben hastalandım akşam cnm..
​geldı cnm tam gununde yıne umutlanmama vakıt bıle kalmadı..inşallah sen ıyı haberler verırsın..
bu foruma çakılı kalanlar diye rakip yeni bir baslık açacağım:) geçmişe bakıyorum da efkarlandım vay beeeee
forumun demir başlarından biri daha çıktı ortaya :)ahh canım ya bizede nasip olur mu hamileyimmm demek..bende şimdi aşılamayı araştırıyorum..özeller 1200tl filan tutuyor..ama aşılamanın tutmama ihtimalide var bende devlet hastanelerini araştırıyorum prosedürleri nedir diye..bir bilginiz var mı?
merhaba kızlarrr ;
klomen tedavisi görüyorum ben bu gun 12. gün kontrole gittiğimde biri 17 diğeri 18 mm boyutlarında iki tane yumurtacığım oluşmuş :) ovitrelle verdi ve perşembe sabahı vur akşam ilişki sonrasında gün aşırı ilişki dedi.. bu gun vuruldum. ve şuan sanki iğnenin oldğu yerde ağrı var. yumurtalıklarıma vuran.. normalmıdr ? ilk defa yaptırıyorm da baya korka korka yaptırdım o kadar da korkulcak bsy yokmş oysaki :)
Slm kizlar nasilsiniz? Ben bayramin3. Gunu adet oldum,3.gunumde gittim yumurtaliklar calistigi icn ilac vermiycem bu ay dedi,9.gunumde rahim filmim cekildi şükür tuplerde sorun yok,insallah melegim bu ay gelir
hayırlısı olur inşallah canım.Rahim filmi nasıldı,doktor bana baya ağrılı olur dedi,aneztesi ile olur sanırım yaptırırsam o da özelde dünya para var ya..
Eki Görüntüle 844877 Eki Görüntüle 844877
eşime dayanamayıp test aldık yine sanırım çift çizgiii:)))
Ayy canım pozitif bu:)benim testimde aynen böyle çıkmıştı.. Hadi hayırlı olsun çookk sevindim valla biran önce kan tahlili yaptır bakalım kaç çıkacak değerin.. Seninde büyük süpriz oldu benim gibi tüp bebek için uğraşırken Rabbim gönderdi mucizeni..sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kuzuuummm çok teşekkür ederim ben hala yok canım benim yumurtalarım büyümüyor olamaz bu test yanlış modundayım ama ne bileyim tüp bebek için para toparlıyordum ordan burdan yarın sabah hemen gidip kan testi vereceğiz eşimle şoktayız bizzzzzzzzzzzzzz
dua et nolur bebeğimmm
Canım ya okadar iyi anlıyorumki şuanki ruh halini ama İnan o test boşuna öyle çıkmaz iki yıl sürekli yaptım hep tek çizgi ilkkez böyle çıktı benim inanmadım ama gerçekti hamileyim..Evet takip ediyordum seni adetini bekliyordun tüp bebek için bak süpriz yaptı Bebişin topladığın paralarıda bebeğine ciciler alırsın artık.. Dualarımdasın canm İnlaşllah değerinde güzel çıkacak.. Bizleride haberdar et..
inşllh canm gerçekten hamileysem o paraların bir kısmını ihtiyaç sahiplerine vereceğim:)yarın haber veririm inşllhh
Eki Görüntüle 844877 Eki Görüntüle 844877
eşime dayanamayıp test aldık yine sanırım çift çizgiii:)))
canım hayırlı olsun apacık bellı ıste rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı bana ve tum ısteyenlere ınş. demırbas kaldım heralde ben burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?