ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım hayırlı olsun valla okurken bile öyle sevindimki.Allah dualarını kabul etti ikiz istiyodun 3 üz oldu bak:)bence doktorunu dinle kendi sağlığını ve diğer bebişlerin sağlığınıda tehlikeye atma.bizede dua et

kızz zeynoşş durdun durdunn 3 tane kuş vurdun..oyy maşallahh vallaa..şimdi yorumlayabılırım ben senın eşinin rüyasını 2 tane koyun erkek bı tane tavuk kızzzzzzzzzzzzzzz
ayy cnm onlara sahıp olmak ıcın ne kadar ugrastın sımdı nsl yook edersın bı taneyı..sağlık acısından herhangi bı sıkıntı olmıycaksa klsınlrr kızz ayy çokk heycanlıı 3ü bi aradaa..ıyıce bı arastır ona göre karar ver ama orda bıkalp atıyor bılmıyorum yaa benolsam sonlandıramazdım herhalde bunca beklemekten sonra..

canııııııııııımmm hayırlı olsun bence aldırma sağık sorunu olmayacaksa kıyamam ya bak vardır bunda da bir hayırrrrrrr ayyyy çok şirin bi olaaaaaaaaaaaaay

çok tebrik ederim bbbz.Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.Hepsi de sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun sana. İkize dönüştürme işinde ise ne şekilde sağlıklı olucaksa o şekilde olsun.Eğer üçü de tehlikeye girecekse ikiz olması daha uygun olur ama bu işler kader Allah güzel yazılar yazmış olsun.Üçüz olup sağlıklı doğanlarda var:))

OOOOO MAAŞALAH CANIM YA,ALLAH VERMİŞ BENCE BIRAK SAKINCASI YOKSA YANİ, AMA ZOR Bİ KARAR ALLAH SAĞLIK VERSİN BEBİŞLERİNEDE SANADA

amin canım ben hep sizlere dua ediyorum ama kafam karma karışıkkk rabbim sizlerede nasip etsin
heee kız vurdum kuşları ama insanın psikolojosi bozuluyorr yaaa
kız bencede yorumu öyle bende şimdi öyle yorumluyorummm artıkın
birsoşşşş kendi sağlığımdan geçtim birini alalım dedi alma şeklide iğneye zehir verip bebeği öldürüyorlar o artık canlanmış kalbi var benim olmasa bi başkasının bile olsaa insan yapamaz ya can veren rabbim hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin inş.rabbim doğru yolda yürütür

canııııııııııımmm hayırlı olsun bence aldırma sağık sorunu olmayacaksa kıyamam ya bak vardır bunda da bir hayırrrrrrr ayyyy çok şirin bi olaaaaaaaaaaaaay
ayyy rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhh
ama canım erken doğum erken kayıp riski oluyormuş yaaa birde aldırma şekli çok kötü iğneyle zehirliyorlarrrr

allah razı olsun darısı başınıza ama ikiz olsun sizlerin bende üçüz var birini sonlandırmak istiyorda doktor rabbiim korusun artık
bende okudum sağlıklı doğuran varda sonşlandırma işlemi kötü ona üzülüüyorum aldırmayı düşünmüyorum

OOOOO MAAŞALAH CANIM YA,ALLAH VERMİŞ BENCE BIRAK SAKINCASI YOKSA YANİ, AMA ZOR Bİ KARAR ALLAH SAĞLIK VERSİN BEBİŞLERİNEDE SANADA
aminnn canım allah razı olsun rabbim korusun onları artık sizlerede nasip etsin inş

zeynoşcum cok sagol caanım inş. allahım bebışlerınıde sana bagışlar bak bı tane ararken allahım 3 tane verıyo çok sevındım

devam ediyorum canım zaten doğum sonrasına uyku depoluyorum bol bolll yapacak bişey yok uyuyorum anca :) hadi hayırlısı olsun bakalım Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin..öyle umutsuzluğa düşmek yok inşallah sende tez zamanda katılacaksın hamişler kervanına :)

bu arada zeynoş haklı bence de ne gezdin öyle yattığım yerden çatladım durdum bende :)

ayy zeynoş nasıl sevindim bi de ikiz diyenlere kızıyodun al sana üçüz şimdi canım ya bende biliyorum onu 2den fazla bebek yaşatmak istemiyo doktorlar gelişmeleri falan problem oluyomuş bi de zaten erken doğum riski de var ama sen doktorla iyice ayrıntılı konuş ya çok bi sorun olmayacaksa yaşasınlar Allahım nasip etmiş vardır bi hayır inşallah..zaten ikiz bebekte de erken doğum riiski oluyo çogu gününü tamamlayamıyo...hayırlısı olsun bakalım..
kız kilona laf etmiyorum daha sen ye bol bol hakkınmış senin :) ama sana kilo yapıcak şeyler değilde bebeği besleyecek şeyler ye sebze meyve ve süt çok önemli bunları bol bol tüket..

zeynoşcum cok sagol caanım inş. allahım bebışlerınıde sana bagışlar bak bı tane ararken allahım 3 tane verıyo çok sevındım
amin allah razı olsun çok sağol canım darsı diğer tüm isteyip dileyen arkadaşlarımızaaa artık rabbim korusunn herkesinkini ve benimkini
heeee kızzz ne yapayım takdir ilahi artık
bugün farklı bir doktora gittim çoğul gebelik riskli gebelik bölümü çok ilgili bir doktordu ben beğendim şimdilik onla dewam edecemmm 10 gün sonra popo ölçümü yapacakkkk meyve yiyorum sebzede yiycem artık
kızzzz zaten atan kalbini nasıl zehirleyip öldürtebilirimm kıyılmazki rabbim korusun onlarııııı
başka ne yiyeyimmmm

hayırlısı olsun canım..kuru yemiş ceviz fındık falan da çok iyiymiş hamilelikte ama ben yiyemedim pek ama sen bana bakma benim zaten yeme sorunum var :) hala zorla yemek yiyorum hiç iştah açılması falan bişey olmadı bende..canın ne istiyosa ye canım hamur işlerinden ekmek makarna falan onlardan biraz uzak dur yeter sen zaten ister istemez çok kilo alıcaksın kolay mı üçüz doğurmak

canım sen yıne doktrlarlla gorus tek başına karar verme rabbım hayırlısınınasip etsın inşallah..inş. sorunsuz sağlıcakla kucaklarsın mınıkkuslarını cnm..

ohh yarasın kuzuma işin ne uyu bolbol sonra bu gunlerıcok arıycaksın :)) nasıl düşmiyim cnm hepinizin altında hamılelık takvımı var ben demırbas olarakkaldımburda üzülmemek nemümkün..kızz nee gezmesı ayoll asıl ben catladım senın gıttıgın yerlere abantlar oralar buralar pehh..kış geldi zaten otururum bundansonra oturdugum yerde..

kızlaaarr iyi akşamlar kimseler yok mu :))

iyi akşamlar cnm nbr nasılsın bakalım..ne yapmaya karar verdın?

canım adet olamıyorumki bir türlü sarktıkça sarktı yine bir olsam gidip görüşeceğim doktorla ama yok yine 45. gün yine ben beklemedeyim bugun yarın olurum inşllh

seninde o günlerin gelicek canım zamanı var inşallah ozaman bizim bebişlerimiz de snein bebişine ablalık abilik yapar işte :) hem bakarsın sende zeynoş gibi üçünü birden bulursun :) aman gezdim de ne oldu canım şimdi evden dışarı çıkamıyorum sen yine de gez hamiş olunca gezsen bile zevkli olmuyo bulantıydı falan derken..

canım adet olamıyorumki bir türlü sarktıkça sarktı yine bir olsam gidip görüşeceğim doktorla ama yok yine 45. gün yine ben beklemedeyim bugun yarın olurum inşllh

allah allah adet olmak bı dert olmamak bı dert..söktürücü fln içsen kuzum..

​inşallah cnm ama hıc gelmıycek gıbı gelıyor bana..hahaha yok ben bı tane ısterım bı tane olsun onu guzel yetıstırıyım guzel ılgılenıyım..haklısın cnm olsun dogumdan sonra artıkın parktdı oraydı buraydı gezdırcen sende bebısı :))

evet canımmm kiloyu problem etmiyorum sonradan allah izin verirse çok spor yapacammm evde rabbim yeterki sağlıklı hayırlı kılsın hepimizinkini olmayanlarada en ksa zamanda nasip etsin
ben de yiyemiyorummm köbeğim şimdiden çıkmış 64kilomu koruyorummm

canım sen yıne doktrlarlla gorus tek başına karar verme rabbım hayırlısınınasip etsın inşallah..inş. sorunsuz sağlıcakla kucaklarsın mınıkkuslarını cnm..
sağlıklı olsunda herşekil risski vrmı çoğul gebeliklerin yok birsoşşş bir tanesini sonlandırmammm yaaa yapamam nasıl zehirletebilirimmm onu yaşamına son verebilirimmm rabbim korusun onları
kızzzzz inşallahhhh seninde ikizin olur tek tek diyorsun ya he heee
benden sonrakiler bak hepinizin çoğl olacak ahanda buraya yazdımmmm

Merhaba güzeller 28 Ekim'de kısmetse 2.aşılamam yapılacak. Bana da dua ederseniz çok sevinirim. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah. Ilk aşılamadan sonra bir sürü engel nedeniyle 2 ciye ancak geçebildik . Şimdi bile değişik nedenlerden dolayı kafamda bir sürü şey işe uğraşırken aşılamayı araya sokmayı başarabildik. Şansımı çok zorlayarak bu işe giriştiğimi biliyorum ama hiçbir şey yapmamaktansa çok şeyin arasına sıkıştırmayı tercih ettim. Allah yüzümüze güler inşallah .

ayyyyyyyyyyy canım benım hayırlı olsun uzun zamandır ben gırmıyorum sıteye bıraz sıkıntılar donemler gecırdım cok sukur senın olmus darısı bana ve tum ısteyenlere ınş.rabbım saglıkla 3 nude kucagına almayı nasıp etsın

zeynoş çok sevindim görünce senin adına, sonunda oldu ha bu günleride gördük senin ki azmin zaferi bence allah suratını çişlediği günleride göstersin canım nasıl oldu ilk denemedemi tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…