​inşallah cnm ama hıc gelmıycek gıbı gelıyor bana..hahaha yok ben bı tane ısterım bı tane olsun onu guzel yetıstırıyım guzel ılgılenıyım..haklısın cnm olsun dogumdan sonra artıkın parktdı oraydı buraydı gezdırcen sende bebısı :))
evet canımmm kiloyu problem etmiyorum sonradan allah izin verirse çok spor yapacammm evde rabbim yeterki sağlıklı hayırlı kılsın hepimizinkini olmayanlarada en ksa zamanda nasip etsin
ben de yiyemiyorummm köbeğim şimdiden çıkmış 64kilomu koruyorummm
allah allah adet olmak bı dert olmamak bı dert..söktürücü fln içsen kuzum..
canım doktora görünmeden ilaç söktürücü almamaı söylemişti doktorum ne olur ne olmaz diye bekleyeceğim artık canım ne zaman olursam bugunerde misafir ağırlamaktan aklımada gelmiyor sık sık iyiyim yani
sağlıklı olsunda herşekil risski vrmı çoğul gebeliklerin yok birsoşşş bir tanesini sonlandırmammm yaaa yapamam nasıl zehirletebilirimmm onu yaşamına son verebilirimmm rabbim korusun onları
kızzzzz inşallahhhh seninde ikizin olur tek tek diyorsun ya he heee
benden sonrakiler bak hepinizin çoğl olacak ahanda buraya yazdımmmm
ayyyyyyyyyyy canım benım hayırlı olsun uzun zamandır ben gırmıyorum sıteye bıraz sıkıntılar donemler gecırdımcok sukur senın olmus darısı bana ve tum ısteyenlere ınş.rabbım saglıkla 3 nude kucagına almayı nasıp etsın
zeynoşçok sevindim görünce senin adına, sonunda oldu ha bu günleride gördük senin ki azmin zaferi bence allah suratını çişlediği günleride göstersin canım nasıl oldu ilk denemedemi tuttu
o da doğru ama olursa da yapıcak bişey yok tek doğumla 2 bebek ne güzel işte :) aynen canım hayırlısıyla bi dünyaya gelsin de gezdircem onu da bol bol :)
Herkese slm kızlar nasılsınız bakalım çok yazamasamda takip ediyorum hepinizi.. Birsencim son durumun nedir adete az kaldı heralde bakıyorum yine umutsuzluğa düşmüşsün inşallah ummadığın bianda gelicek senin bebişte.. Zeynocum gerçi daha öncede konuştuk ama yine diyeyim riskli bi durum olmadıkça sakın kıyma bitaneyi aldırmayı düşünme buarada iyi olmuş riskli gebelikle ilgilenen bi doktora gitmen hakkında hayırlısı cnm ... Eyloşum ne güzel çok kilo almadın sanırım kibarca göbüşüm var diyosun ben bayağı koca göbekli olucam sanırım çünkü şimdiden kocaman oldu 19. Haftam bitmek üzere ve ben 6 kilo almışım 15i geçmesem iyidir..
canım doktora görünmeden ilaç söktürücü almamaı söylemişti doktorum ne olur ne olmaz diye bekleyeceğim artık canım ne zaman olursam bugunerde misafir ağırlamaktan aklımada gelmiyor sık sık iyiyim yani
fazla yazmazsamda sürekli okuyorum..nasılsınız kızlar nasıl gidiyor..
birsen ne yaptın canım bat ne durumda..
zeynoşş senin adına çokk sevindim 3üz geliyormuz.. doktor birini almaktan yana diğer topikleri okursan herkese aynı şey söyleniyor anneler hayır deyip 3 ünüde sağlıklı doğuruyor sadece bebişler tek bebeklere göre daha küçük doğuyorlar..ve de doğduktan sonra öyle kalacak değiller ya büyürler..yinede tercih senin.. ama senin yerinde ben olsam bu kadar bebek hasretiyle yanmışken 4 üz olsa yine doğururdum..
amin canım allah razı olsun çok sağol darısı sizlerin başına inş.rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsinnnnayyyyyyyyyyy canım benım hayırlı olsun uzun zamandır ben gırmıyorum sıteye bıraz sıkıntılar donemler gecırdımcok sukur senın olmus darısı bana ve tum ısteyenlere ınş.rabbım saglıkla 3 nude kucagına almayı nasıp etsın
aminnn canım hepimize rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çevirmesin inş.zeynoşçok sevindim görünce senin adına, sonunda oldu ha bu günleride gördük senin ki azmin zaferi bence allah suratını çişlediği günleride göstersin canım nasıl oldu ilk denemedemi tuttu
canımmm ben spor derken ev içindeeki spordan bahsediyorum kızzzz git gel iş yap kendimiz eritirizzzzbende öyle diyorum hemen spora başlıcam diyorum ama inşallah yapabilirim :) o gazdan falan olabilir göbeğin canım benimde ilk zamanlar çok şişiyodu hatta böyle giderse dev olurum ben diyodum ama şimdi kibarcacık göbeğim var :)
as canımmmmmmHerkese slm kızlar nasılsınız bakalım çok yazamasamda takip ediyorum hepinizi.. Birsencim son durumun nedir adete az kaldı heralde bakıyorum yine umutsuzluğa düşmüşsün inşallah ummadığın bianda gelicek senin bebişte.. Zeynocum gerçi daha öncede konuştuk ama yine diyeyim riskli bi durum olmadıkça sakın kıyma bitaneyi aldırmayı düşünme buarada iyi olmuş riskli gebelikle ilgilenen bi doktora gitmen hakkında hayırlısı cnm ... Eyloşum ne güzel çok kilo almadın sanırım kibarca göbüşüm var diyosun ben bayağı koca göbekli olucam sanırım çünkü şimdiden kocaman oldu 19. Haftam bitmek üzere ve ben 6 kilo almışım 15i geçmesem iyidir..
tek bi tane topilk buldum canımmm ya doktor desin yapmıycam kusurabakmasın başka alanında uzman doktora gittim hiçte öyle konuşmuyordufazla yazmazsamda sürekli okuyorum..nasılsınız kızlar nasıl gidiyor..
birsen ne yaptın canım bat ne durumda..
zeynoşş senin adına çokk sevindim 3üz geliyormuz.. doktor birini almaktan yana diğer topikleri okursan herkese aynı şey söyleniyor anneler hayır deyip 3 ünüde sağlıklı doğuruyor sadece bebişler tek bebeklere göre daha küçük doğuyorlar..ve de doğduktan sonra öyle kalacak değiller ya büyürler..yinede tercih senin.. ama senin yerinde ben olsam bu kadar bebek hasretiyle yanmışken 4 üz olsa yine doğururdum..
4 kasımda gideccem birsoş kız allah her şekil yardım ediyor insana doktorda dinlen dedi olmuyor gelenn oluyor mecbur ayaklanıyorummmm kimse bilmiyor ya tüp bebek ondanbencede cnm bende olsam bende yapamazdım hem bırını sonlandırdıktan sonra dıgelerı dusenlerde var allah göstermesın..neysee bundan sonra kendıne 3 kat ıyı bakıcaksın artık kendını yorma cok ıs bısey yapma..bıdaha doktor kont nezaman..aman artık yeterkı olsundaa kacız olursa olsun dıyorum
4 kasımda gideccem birsoş kız allah her şekil yardım ediyor insana doktorda dinlen dedi olmuyor gelenn oluyor mecbur ayaklanıyorummmm kimse bilmiyor ya tüp bebek ondan
birsoşşş her zaman ki gibi adet belirtinmi var yanii kız değişik bir belirti yok mu kız ben tüpmüydü diyemi 5.gün farkettim akşammm
inş.yoktur bugün kıbrıstaki hemşire burda bir hemşire ismi verdii bi tanesini sonlandırmak için yok dedim sanmış ben istiyorum olmaz dedim​hadı bakalım az kalmıs doktor kont ıns bı sıkıntı yoktur..ewtt yaa herzamankı adet belırtısı..hıc bı degısık belırtı yok zeynoşş nsl fark ettın kız sen farklı bı belırtınm ı old u ?
Herkese slm kızlar nasılsınız bakalım çok yazamasamda takip ediyorum hepinizi.. Birsencim son durumun nedir adete az kaldı heralde bakıyorum yine umutsuzluğa düşmüşsün inşallah ummadığın bianda gelicek senin bebişte.. Zeynocum gerçi daha öncede konuştuk ama yine diyeyim riskli bi durum olmadıkça sakın kıyma bitaneyi aldırmayı düşünme buarada iyi olmuş riskli gebelikle ilgilenen bi doktora gitmen hakkında hayırlısı cnm ... Eyloşum ne güzel çok kilo almadın sanırım kibarca göbüşüm var diyosun ben bayağı koca göbekli olucam sanırım çünkü şimdiden kocaman oldu 19. Haftam bitmek üzere ve ben 6 kilo almışım 15i geçmesem iyidir..
hehe evet canım sende bebişini alırsın gezdiririz beraber :) zeynoş üçüzlerle yolculuk yapamaz amaorası öylede ne bılıyım ıkısıylede yeterınce ılgılenemem gıbı gelıyor bı tane olsun onu guzelce yetıstırıyoım dıyorum bıde suan bekledıkce bınbır hayale gırıyor ınsan cok hyalletım var hayırlısıyla bı olsa :)) ohh teyzesıde gezdırıcek onu bol bol :))
canımmm ben spor derken ev içindeeki spordan bahsediyorum kızzzz git gel iş yap kendimiz eritirizzzz
devmiiiiiii ayol asıl ben dev gibi olmuşum sen inceciksin balinaaaa gibiiii ayy pardon istavrit gibisinnnn
[/COLOR][/B]
sağol canım bende iyiyim evet yarın kontrolüm şimdiden heyecan sardı beni..bencede cnm bende olsam bende yapamazdım hem bırını sonlandırdıktan sonra dıgelerı dusenlerde var allah göstermesın..neysee bundan sonra kendıne 3 kat ıyı bakıcaksın artık kendını yorma cok ıs bısey yapma..bıdaha doktor kont nezaman..aman artık yeterkı olsundaa kacız olursa olsun dıyorum
kızlarr nerelerdesınız sız yaa yaşıyormusunuzz..neler yaıpıyorsunuz bakalım ?
orası öylede ne bılıyım ıkısıylede yeterınce ılgılenemem gıbı gelıyor bı tane olsun onu guzelce yetıstırıyoım dıyorum bıde suan bekledıkce bınbır hayale gırıyor ınsan cok hyalletım var hayırlısıyla bı olsa :)) ohh teyzesıde gezdırıcek onu bol bol :))
slm cnm ıyılık senden ne haber bakalım ayın 30 daydı dımı kont senın..ewt bugun ıgnenın 15. gunu cnm genelde 16. gun olurum ama suan acaip sancım var..yarınada gıdemıycek herhalde..nasıl umutlu olayım bu durumda..
cnm bı ılc vardı unuttum sımdı ısmını bebek varsa hamılelıgı guclendırıyor yoksa adetı sokuyordu ama sen yınede doktorsuz kullanma..ohh madem oyle inş. süprizle karsılasırsın bu ay
​iğnenenin 15. gunundeyım cnm beklemedım pedımı taktım herhan kırmızıları beklıyorum cok sancım var..sen nasılsın ne durumdasın ?
anladım anladım bende seni heryerden takipteyimamin canım allah razı olsun çok sağol darısı sizlerin başına inş.rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsinnnn
aminnn canım hepimize rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çevirmesin inş.
evet canım ilk deneme zaten bu kistler tüp bebeğe engel değilmiş eski rahimde biriken kanlar döllenmeyi etkiliyormuş
rabbim sizlerede en kısa zman da yaşatsın inş...
canımmm ben spor derken ev içindeeki spordan bahsediyorum kızzzz git gel iş yap kendimiz eritirizzzz
devmiiiiiii ayol asıl ben dev gibi olmuşum sen inceciksin balinaaaa gibiiii ayy pardon istavrit gibisinnnn
as canımmmmmm
bizde seni takipteyizzzzz anladın sen on
evet canım kendiliğinden doçente görüneyim derken tamda alanınna gittim bu arada syende burdan teşkkürlerrrr sana bolcaaa güzel yol gösterdin allah razı olsunnn
kız 6kilo ne ki ilk ayda 5 kilo aldım beni düşün mutluuuu ol takma şu kiloyuuu keyffine bak hasta etme beniiii ye iç doğumdan sonra verirsin
tek bi tane topilk buldum canımmm ya doktor desin yapmıycam kusurabakmasın başka alanında uzman doktora gittim hiçte öyle konuşmuyordu
allah hayırlısıyla size de nasip etsinnn inşallahhh sağlıklı sıhhatli doğsunlarda küçük olsunnn
4 kasımda gideccem birsoş kız allah her şekil yardım ediyor insana doktorda dinlen dedi olmuyor gelenn oluyor mecbur ayaklanıyorummmm kimse bilmiyor ya tüp bebek ondan
birsoşşş her zaman ki gibi adet belirtinmi var yanii kız değişik bir belirti yok mu kız ben tüpmüydü diyemi 5.gün farkettim akşammm
evet canım 7 kilo falan aldım bu zamana kadar ama keşke iştahlı yemek yesemde kilo alsam dediğimde oluyo yiyememekte çok zor yani :) aman gönlünüzce yiyin kadınların kiloyu hiç dert etmediği bi bu dönem var değerlendir işte
hehe evet canım sende bebişini alırsın gezdiririz beraber :) zeynoş üçüzlerle yolculuk yapamaz ama
sen zaten 2 3 aya tığ gibi olursun herhalde üçüzlerle uğraşırkenbiraz göbekli istavrit işte
canım tüp bebek olduğunu bilmeseler de gelenlere söyle üçüz riskli biraz iş yapmamam lazım falan diye onlar da anlarlar herhalde yani hiç çekinme hatta abartabilrsin bile keyfini çıkar bu zamanların işle güçle yorma kendini..
inş.yoktur bugün kıbrıstaki hemşire burda bir hemşire ismi verdii bi tanesini sonlandırmak için yok dedim sanmış ben istiyorum olmaz dedim
kız ne bileyim adte yakın kasık ağrısı olur ya bizde bu kasık ağrısı biraz faklı sanki birde oturup kalkerken çok sert kıraplar oluyor alt karında sağ kasıkta flan
birde bnim çok enterasan oldu gündüzleri göğsüm ağrımazdı geceleri tek uykumdan uyandıran ağrı olurdu sabah birşey kalmazdı
adet olacakmışın gibi çok ağrın oluyor kesin oldum dersin olmazsın çok sık olmadı bende tabi
sağ göğsümde kahve iki leke çıkmıştı acaba tüp bebek diyemi enterasan belirtilerim oldu kız inş.olmazsın yaaa inş.müjdeli haberini verirsin
hehe evet canım sende bebişini alırsın gezdiririz beraber :) zeynoş üçüzlerle yolculuk yapamaz ama
zeynoooşşşşşş inanmıyorum çook sevindim canım Rabbim evlatlarını bağışlasın inşAllah kucağınada almayı nasib etsin çok çok çok sevindim
birsencim inşAllah bu sefer olmuştur canım benim hep dualarımdasınız inan
benim canımda çok sıkkın ne yapıcam bilmiyorum çok üzülüyorum =(( bazen bi umut geliyo çoğu zamanda umutsuzluk çok üzülüyorum halime içimden hiç bişey yapmak gelmiyo(
sağol canım bende iyiyim evet yarın kontrolüm şimdiden heyecan sardı beni..
bugün 16.günün inşallah gelmemiştir kırmızılar ve hiçte gelmez uzunca bir süre...sancı bende de çok olmuştu heran adet olacak gibiydim bikaçgün..seninde hakkında hayırlısı artık..
.
maaşallah çok orantılı almışsın sen kiloyu..senin halamı iştahın yok benim bu bayramdan itibaren bir iştahım açıldıki sorma sürekli yemek yiyebilirim yani..dediğin gibi dert etmiyorum çokta ama çevremdekiler moralimi bozuyor seni 9.ayda düşünemiyoruz diyorlar hep..bide kısmet olursa inşallah normal doğum istiyorum çok kilo alırsam ondan da zorlanıcam oyüzden yani yoksa bebiş sağlıklı olsunda çokta dert değil..
hahahah yolculk yapmakmı zeynoşun kafasını kaşımaya vaktı bıle olmıycak..korkarım forumda ayda yılda bı gırıp slm verıp cıkıcak :))) yok cnm benım bebıs yok senın bebısı gezdırcem benn[/B]
Inşallah canm iyi şeyler duyarım.. Evet canm buay aldım epey kilo bayağıda göbüş çıktı inşallah en kısa zamanda foto çekinirsem eklerim.. Demek gelmedi daha kırmızılar bu iyi bişey şuan belirti valla daha öncede söylemiştim sana benim adet belirtilerinden farklı hiçbir belirtim olmadı İnan hatırlarsan ozamanlar adete az kala konuşmuştuk senle hiiç ihtimal vermiyorum klasik bütün belirtilerim mevcut demiştim.. Hatta hiç test yapmayı bile düşünmezken eczanenin önünden geçerken bi anlık bişi alıp bi yapim deyip yapmıştım testi.. Yani hiç belli olmuyo bu işler zeyno tedavisi dolayısıyla çok ilaç aldı bence ondan dolayı daha farklı belirtiler yaşadı.. Hadi hayırlısı ya inşallah olsun bu sefer..yok cnm bende herzamankı bıldıgın adet belırtılerı var..henuz gelen hıden yok 18. gunde olbılırım bı kerede 18. gunde olmuştum..
hahahah yolculk yapmakmı zeynoşun kafasını kaşımaya vaktı bıle olmıycak..korkarım forumda ayda yılda bı gırıp slm verıp cıkıcak :))) yok cnm benım bebıs yok senın bebısı gezdırcem benn
cnm sende benım gıbı depresyona gırmıssın gel bana kader ortagım ben sana sen bana omuz ver karşılıklı ağlaşalımm :))) naptın cnm bellı olmadı mı ıstanbula gelmen nezman gelıceksın gel şubatta beraber tüplenelim
hadı bakalım cıcıs haberlerını beklıyoruz..kızz gobus cıktı kılo aldım dıyosun resım beklıyoruz senden bak haberın olsun gorelım bakalım koca gobuslu nsloldun..henuz gelmedı cnm ama sınsi bu kırmızılar heran gelebılır bılıyosn..kızz sende de zeynoş gıbı farklı belırtıler varmıydı..belırtılerınden anlamısmıydın hamıs oldugunu ?
malesef hala zorla yemek yiyorum midem hiç bişey almıyo bebiş olmasa aç aç dururum yani o derece..aman boşver çevredekileri benim görümcem 19 kilo aldı :) görsen balina gibi olmuştu ve o kadar kolay doğum yaptı ki şaştık 3 saat içinde sancısını çekti doğurdu kız :) kız korkma da çevrendekilere de aldırma ye iç boşveerrr :)
belli olmaz canım bi test yapsana yoksa da ona göre adet beklersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?