günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz
pınarımmmmm taze hamişşşş kızzzz anlatırmısın nasıl hamiş kalınır ben bu olayı hala çözemedimmmmmm
bu arada değerin güzel doktor görmemiş olabilir ultr.iyi baksaydı uğraşsaydıııı belki görürdü çünküm benim doktorumda 10 dk boyunca bulmaya çalışmıştı tam pes etmişken görmüştüüüüü
cici annneeeeee benden sonra sen geldinnn bakalım sen hangi fıstığı peşine takıyorsunnn
DİĞER HAMİŞ OLMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLARIM RABBİM EN KISA ZAMAMNDA SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAAAAAHHHHHHH AMİNNNNNNNN
inanamıyorum benim kader arkadaşlarımdan biri daha hamilemi, çok sevindim cnım daha geçen bir kaç kişi sayıorduk şu kadar kişi kaldık diye zeynoş dan sonra gülme sırası sndeymişinş. bizlerede fazla kalmamıştır.
kızlaaarr...
geçen hafta tahlillerimi yaptırdım .sorun yok. şükür HSG yi bugün çektirdim.. anestezi alana kadar hündür hüngür ağladım..mahvoldum diyebilirim. anestezi alınca 5 dak uyku.. süper walla. ağladığıma da sinirlendim sonra ama olsun rahatladım.. hiçbir şey duymamak ve hissetmemek ne harikaymış.. 5 dak uyutuluyorsunuz.. 15 dak içinde de giyinip çıktım.. ağrı eşiği az olanlara tavsiyem, anestezili olmanız. korkunun bir faydası yok.. 100 lr fark ediyor anestezili olunca..
bu arada sağ tüpüm tıkalıymış ve açmışlar.. her ikisi de açık şu an ve mükemmel derecede mutluyum. ilaç tedavisine de başlıyoruz perşembe günü.. şansım 2 ye katlandı.. çok mutluyum. Allahıma binlerce kez şükrolsun bizi bunaltmadı..
yeni hamişleri de tebrik ediyorum..
canım bende geçen cuma hsg çektirdim sonucu yarın alıcam inş.bişey çıkmaz ve önümüzdeki aylarda rabbim güldürür bizi...kızlaaarr...
geçen hafta tahlillerimi yaptırdım .sorun yok. şükür HSG yi bugün çektirdim.. anestezi alana kadar hündür hüngür ağladım..mahvoldum diyebilirim. anestezi alınca 5 dak uyku.. süper walla. ağladığıma da sinirlendim sonra ama olsun rahatladım.. hiçbir şey duymamak ve hissetmemek ne harikaymış.. 5 dak uyutuluyorsunuz.. 15 dak içinde de giyinip çıktım.. ağrı eşiği az olanlara tavsiyem, anestezili olmanız. korkunun bir faydası yok.. 100 lr fark ediyor anestezili olunca..
bu arada sağ tüpüm tıkalıymış ve açmışlar.. her ikisi de açık şu an ve mükemmel derecede mutluyum. ilaç tedavisine de başlıyoruz perşembe günü.. şansım 2 ye katlandı.. çok mutluyum. Allahıma binlerce kez şükrolsun bizi bunaltmadı..
selam herkese kızçeler keseyi gördük dün ama normal edet düzeni olanlarda 8 haftalık olması gereken kese bende 4 hafta 3 günlük doktorum iki hafta sonra ölçtüğümüzde 6 haftalık olursa sorun yok demektir dedi tedirginim çok unutmaya çalişiyorum ama elde değil işte...
birde benm rahmim kalp şeklinde ilerde sorun çıkarabilirmiş erken doğum vs
bide yetmezmiş gibi bir görüntüyü miyoma benzetti kasılmalardanda olabilir dedi gittiğimde tekarr bakacak sorun çıkarmaz inşallh bu durumda..
emaaan ahim bölgem topluca bi sürü sorunlarla boğuşuyor
allahım beterinden saklasın şükür ama endişesiz gün geçiremedim bugune kadar şükür keseyi gördüm ama darisi kalp atışına inşallhh
canım bende geçen cuma hsg çektirdim sonucu yarın alıcam inş.bişey çıkmaz ve önümüzdeki aylarda rabbim güldürür bizi...
inş hamiş kalacaksın cnm ben de 4 ay klomen ovitrelle kullandım sonuç hep hüsrandı en son hsg çektirdim çok çok zor geçti ama şükür çektirdiğim ay hamile kaldım benim sol tüpüm kapalıydı açıldı şükürler olsun bu günüme darısı sana ve tüm isteyenlere inşkızlaaarr...
​nerelerdesınızz kızlarr..hamile kalan artık topıce ugramaz oldu..
arkadaşlar bugün 13.gün az önce test yaptım tek çizgi klomen+iğne sanırım olumsuz sonuçlandı.( Hsg çekilicem herhalde uyutulmadan dayanamam gibi geliyor..
hakkında hayırlısı olsun canım bencede olmadıysa eğer biran önce hsg çektir istanbuldaysan eğer radyotom diye bir yer var gerçekten ağrısız çekiyorlar hiç gerek yok anasteziye tavsiye ederim..
canım bende geçen cuma hsg çektirdim sonucu yarın alıcam inş.bişey çıkmaz ve önümüzdeki aylarda rabbim güldürür bizi...
inş hamiş kalacaksın cnm ben de 4 ay klomen ovitrelle kullandım sonuç hep hüsrandı en son hsg çektirdim çok çok zor geçti ama şükür çektirdiğim ay hamile kaldım benim sol tüpüm kapalıydı açıldı şükürler olsun bu günüme darısı sana ve tüm isteyenlere inş
canım ben arada girip bakıyorum birini bulsamda iki çift laf etsek diyorum ama kimseler yok gelmiyor artık kızlar
​
birsencim sonucu doktra göterdiğimde hiçbirşey çıkmadı dedi,bidaha bi daha sordum ,sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum 1.5 yıl oldu sorun yok bebek de yk aşılamaya yönlendirdi bilmiyoru ne yapıcağımı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?