ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 17 aylık evliyim. Yaklaşık 6 aydır hastaneye gidiyorum. Yumurtalarımın polikistik yapıda olduğunu söylediler. 3 kez klomen kullandım. İlk klomen denememde yumurtalarımda bi gelişme olmadı. İkinci kullanışımda 23 mm'ydi ve iğnemi oldum yumurtam çatladı fakat hamile kalamadım. en son 7 ekimde adet görmüştüm. Tekrar klomen kullandım 3. kez 3 yumurtam oluştu ama sadece 1 tanesi büyüdü oda 30 mm. Yalnız aklıma takılan yumurtalarıma hep alttan muayene sonucunda mm veriyordu. 30 mm dediğinde sadece ultrasonla baktı ve 2. iğnemide 25 ekimde vurundum. Bugün adet görmem gerekiyordu sancım var fakat olamadım. Sorum şu 30 mm yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilirmi? Alttan muayene etmeden yumurta boyutu ölçülebilirmi? Çok uzun oldu ama:) Yardımcı olursanız çok sevinirim...

amin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

arkadaşlar allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama yapacağım..okunması gereken sureler var..ve tefriciye okutmak istiyorum ama ezberimde olmadığından zor oluyor yardımcı olursanız sevinirim..

kızlaaarr...

geçen hafta tahlillerimi yaptırdım .sorun yok. şükür HSG yi bugün çektirdim.. anestezi alana kadar hündür hüngür ağladım..mahvoldum diyebilirim. anestezi alınca 5 dak uyku.. süper walla. ağladığıma da sinirlendim sonra ama olsun rahatladım.. hiçbir şey duymamak ve hissetmemek ne harikaymış.. 5 dak uyutuluyorsunuz.. 15 dak içinde de giyinip çıktım.. ağrı eşiği az olanlara tavsiyem, anestezili olmanız. korkunun bir faydası yok.. 100 lr fark ediyor anestezili olunca..

bu arada sağ tüpüm tıkalıymış ve açmışlar.. her ikisi de açık şu an ve mükemmel derecede mutluyum. ilaç tedavisine de başlıyoruz perşembe günü.. şansım 2 ye katlandı.. çok mutluyum. Allahıma binlerce kez şükrolsun bizi bunaltmadı..

yeni hamişleri de tebrik ediyorum..

canımm teşekkürler inşallah sorun olmadan geçer gsürecim:))

bende çektirmiştim anestezi olmadan çok ağrımamıştı :) geçmiş olsun canım umarım şans getirir bu ay sana hsg filmi

selam herkese kızçeler keseyi gördük dün ama normal edet düzeni olanlarda 8 haftalık olması gereken kese bende 4 hafta 3 günlük doktorum iki hafta sonra ölçtüğümüzde 6 haftalık olursa sorun yok demektir dedi tedirginim çok unutmaya çalişiyorum ama elde değil işte...

birde benm rahmim kalp şeklinde ilerde sorun çıkarabilirmiş erken doğum vs

bide yetmezmiş gibi bir görüntüyü miyoma benzetti kasılmalardanda olabilir dedi gittiğimde tekarr bakacak sorun çıkarmaz inşallh bu durumda..

emaaan ahim bölgem topluca bi sürü sorunlarla boğuşuyor

allahım beterinden saklasın şükür ama endişesiz gün geçiremedim bugune kadar şükür keseyi gördüm ama darisi kalp atışına inşallhh

canım bende geçen cuma hsg çektirdim sonucu yarın alıcam inş.bişey çıkmaz ve önümüzdeki aylarda rabbim güldürür bizi...

cnm yıne usttenmı baktı doktor vajınal muayane edıcek ıyı bı doktora gıtsene..benımde ıcıme fenalık getırdı bu doktor..hem senın beta hcgn baya yuksek cıkmıstı bencede doktorun dedıgınden buyuk bebıs..sen canını sıkma herşey yolunda olucak ınsallah..bıdaha nezaman gıdıceksın bence başka bı doktora gıt

canım bende geçen cuma hsg çektirdim sonucu yarın alıcam inş.bişey çıkmaz ve önümüzdeki aylarda rabbim güldürür bizi...

​şekerimm inşallah tüplerinde bi sorun cıkmaz ıyı haberlerını beklıyoruz

inş hamiş kalacaksın cnm ben de 4 ay klomen ovitrelle kullandım sonuç hep hüsrandı en son hsg çektirdim çok çok zor geçti ama şükür çektirdiğim ay hamile kaldım benim sol tüpüm kapalıydı açıldı şükürler olsun bu günüme darısı sana ve tüm isteyenlere inş

kızlar iğneden sonraki 12.günüm ne zaman test yapsam ki ben ?? biri cevaplayabilir mi lütfen..

arkadaşlar bugün 13.gün az önce test yaptım tek çizgi klomen+iğne sanırım olumsuz sonuçlandı. ( Hsg çekilicem herhalde uyutulmadan dayanamam gibi geliyor..

arkadaşlar bugün 13.gün az önce test yaptım tek çizgi klomen+iğne sanırım olumsuz sonuçlandı. ( Hsg çekilicem herhalde uyutulmadan dayanamam gibi geliyor..

hakkında hayırlısı olsun canım bencede olmadıysa eğer biran önce hsg çektir istanbuldaysan eğer radyotom diye bir yer var gerçekten ağrısız çekiyorlar hiç gerek yok anasteziye tavsiye ederim..

arkadaşlar allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama olacak..hiçbir sorun olmadığı için demek ki vakti saati var deyip dualarlada elimden geleni yapmak istiyorum..bu yüzden 122 kişiye 1 yasin 1 Meryem suresi dağıtıyorum..ve tefriciye okunacak..yardım edebilecek okuyacak yada okutabilecek olan varsa sevinirim..

hakkında hayırlısı olsun canım bencede olmadıysa eğer biran önce hsg çektir istanbuldaysan eğer radyotom diye bir yer var gerçekten ağrısız çekiyorlar hiç gerek yok anasteziye tavsiye ederim..

evet canım sanırım beklemeden çekileceğim gibi geliyor bu hsgyi umarım kötü bi sonuçla karşılaşmam.Allah korusun tıkalıysa hsg ile açılıyor vs diyenler var oluyor mu böyle bir şey..

​şekerimm inşallah tüplerinde bi sorun cıkmaz ıyı haberlerını beklıyoruz [/QUOTE]

birsencim sonucu doktra göterdiğimde hiçbirşey çıkmadı dedi,bidaha bi daha sordum ,sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum 1.5 yıl oldu sorun yok bebek de yk aşılamaya yönlendirdi bilmiyoru ne yapıcağımı ..

dr hemen söylemedi mi canım gördüğünü.. ben hsg çekinirken anestezi aldım. dışarıda arkadaşım bekliyordu. yaptığı her şeyi arkadaşıma anlatmış. sağda hafif tıkanma vardı. açtık. sorun yok. iki tüp de açık demiş. zaten 15 dak sonra da odasına gittik konuştuk.. sorun olmadığını söyledi.. zaten operasyonu bizzat dr yapıyor. gördüğünü hemen söylememesi çok garip. rahim filmimi de hatta ertesi gün aldım. dr istemedi bile. gerek yok getirmene dedi.

hayırlısıyla tez günde bizim de bebişimiz olsun.. sonuçların da temiz çıksın.. Allahım bunaltmasın bizleri.

inş. canım. hamişlerin duası kabul olur derler.. ben de acayip rahatladım bu hsg den sonra inan. yumurtlama dönemim ve bugün dr a gittim. ultrsn da da baktı. iyi gördü. ilaç falan bile wermedi ya.. çok şaşkınım ve mutluyum.. ben ilaca başlarız sanıyordum :) tahlil werdim e2 ve prolaktin için.. o da yarına çıkıyor. inş hamiş olurum ...

Son düzenleme:
canım ben arada girip bakıyorum birini bulsamda iki çift laf etsek diyorum ama kimseler yok gelmiyor artık kızlar

ewt cnm kkızlar eskısı gıbı gelmıyor artık hamıs olanlar başka topıklere transfer oluyor..zeynoun kaynanası ondaymıs o yuzden gıremıyor..bu arada mart annelerı topıkınde resmını gordum gobusun baya buyutmussun cok yakısmıs sana maşallahh cnm...ben bu ay bı akrabamız hacdan fatıma ana elı otu getırdı onu denedım şifa allahtan artık..

sorun olmamasına cok sewındım tatlım..bide aşılamayı dene aşılamayla boyle sebebsız ınfetrılıtede hamıle kalan cok var inşallah hıc bıseye gerek kalmadan yuzun guler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…