- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
ewt cnm kkızlar eskısı gıbı gelmıyor artık hamıs olanlar başka topıklere transfer oluyor..zeynoun kaynanası ondaymıs o yuzden gıremıyor..bu arada mart annelerı topıkınde resmını gordum gobusun baya buyutmussun cok yakısmıs sana maşallahh cnm...ben bu ay bı akrabamız hacdan fatıma ana elı otu getırdı onu denedım şifa allahtan artık..
sorun olmamasına cok sewındım tatlım..bide aşılamayı dene aşılamayla boyle sebebsız ınfetrılıtede hamıle kalan cok var inşallah hıc bıseye gerek kalmadan yuzun guler cnm
ben aslında her açtığımda kk kulübünü alışkanlık ilk buraya bakıyorum ama kimseler yokki sizlerle sohpet etmek çok başka benim için..
zeynodan haberim var facee den konuşurduk enazından ama kaynanası var giremiyor çok..sanada çok bakıyorum waatsaptan face den ama den gelemiyorum bir türlü..fotomu gördün demek sağol canım biraz fazla şiştim ama olsun artık..sıradaki arkadaşımız inşallah sen olursun canım valla hep aklımdasın dualarımdasın ben doğurmadan hamiş olmanı çook istiyorum..
evet o otu bende duydum canım doğumada çok faydası varmış bir akrabamız banada verdi inşallah dediğin gibi şifa allahtan artık sanada şifa olur inşallah..
selam kızlar nasılsınız giremiyorum kaç gündür kaynanam evde ve bir kaç gündür gelen giden olyor
bende akşamdan beri çok rahatsızım bugün tahlil falan verdim sonuç pazartesi alınacak umarım sizlerde iyisinz
birsoş kız yazmışsın hamile kalan uğramıyor diye inş . sizlerdee en kısa zamanda hamile kalırsınıızzz dualarım sizlerle
benimde kendi dktorumçekti filmi ama bişey söylemedi ertesi gü götürdüm sonucu temizhiçbirşey yok dedi ....bende 2 ay bekliyim sonrasında dha büyük dha tecrübeli bi doktorla devam ediyim dyorum bakalım sen hemen aşılma düğşünüyormusun bekliycekmisin... ?dr hemen söylemedi mi canım gördüğünü.. ben hsg çekinirken anestezi aldım. dışarıda arkadaşım bekliyordu. yaptığı her şeyi arkadaşıma anlatmış. sağda hafif tıkanma vardı. açtık. sorun yok. iki tüp de açık demiş. zaten 15 dak sonra da odasına gittik konuştuk.. sorun olmadığını söyledi.. zaten operasyonu bizzat dr yapıyor. gördüğünü hemen söylememesi çok garip. rahim filmimi de hatta ertesi gün aldım. dr istemedi bile. gerek yok getirmene dedi.
hayırlısıyla tez günde bizim de bebişimiz olsun.. sonuçların da temiz çıksın.. Allahım bunaltmasın bizleri.
benimde kendi dktorumçekti filmi ama bişey söylemedi ertesi gü götürdüm sonucu temizhiçbirşey yok dedi ....bende 2 ay bekliyim sonrasında dha büyük dha tecrübeli bi doktorla devam ediyim dyorum bakalım sen hemen aşılma düğşünüyormusun bekliycekmisin... ?
ne aşılaması bebişim.. 6 ay ilaç tedavisi dedi dr.. bu ay ilaca da gerek görmedi hattadurumlar iyi anlaşılan.. aşılamaya 6ay sonra geçecek eğer bu süre zarfında hamile kalmazsam.. hayırlısı artık..
sağol zeynoşş dua et bızım ıcın..sen nsl rahatsızlandın ne oldu cnm..ınş. tahlıllerın temız cıkar cnm
klomen kullanmışmıydın sen acaba ilaç tedavisi derken bundanmı bahsetti yoksa başka bişeymi ?
ben hiçbir şey kullanmadım ve bu ilk ayım . dr her şey normal dedi,,hsg-ultras-tahliller.. ilaç da vermedi , çat iğnesi de.. doğal yollardan olacak galiba..beklemedeyim.
8- 9 ay önce baska dr bana serophene werdi ..çatlatma iğnesi 1 tane..3 ay denedim ama olmadı..dr a hsg istiyorum dedim, ilaçla dewam ettirdi. ne kadar yanlış yaa. ben de 6-7 ara werim dedim. dr değiştirdim. bakalım..
ewt artık eskısı kadar ragbet yok topıcte kımseyle denk gelemez oldum bende..burda sohbetlerımız gırgır şamarta cok baskaydı..bigun bı saat ayarlayalımda hepımız o saatteburda olup sohbet muhabbet edelım :))) ewt cnm gordum cok ımrendım cok guzel gobusun varr sızlerı gorunce nasıl ımrenıyorumm anlarsınız halımden..kafaya koydum subatta yapıcam tüp bebek devlet asılama sartı koşarsada hıc ugrasmadan dırek bı merkezde yaptırıcam..gune gırmıstım gecen sene ondan 5 mılyar alıcam bebısıme feda olsun..buzamana kadar hep tüp bebekten korktugum ıcın erteledım ama daha fazla ertelemıycem..ewt cnm dogumdada cok kolaylık sağlıyormus cok degısık bı bıtkı rabbım o kuru ota suya atılınca nsl canlılık katıyor emınım banada can verecektır..inşallah cnm dualarınızda unutmayın benıdee
Valla uyar bana hangi gün toplanırsanız ben hazırım hemen..canım benim yaa hemde çok iyi anlıyorum seni Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın inşallah dualarımdasın zaten hep..canım Hiiç korkma buyüzdende erteleme sakın ozamana kadar olmazsa Şubat'ta yaptır sende tüp bebek 5bin değil 10binde feda olsun canım hayırlısıyla olsun Bebişin hiiç aklına bile gelmez..
sağol zeynoşş dua et bızım ıcın..sen nsl rahatsızlandın ne oldu cnm..ınş. tahlıllerın temız cıkar cnm
Hayırsız arkadaşlar hiç merak etmiyorsunuz bu kız nooldu diye aşkolsun benim vefasız topktaşlarım karanfilcim çok tatlısın hamile pozunlabirsencim sende artık uzun tedavi süresinden bıkmışsın belli inşallah şubata kadar hamile bile kalırsın bende babam hastanede yatıyordu onun yanındaydım 10 gündr bugün çıktık evde olmak gibisi yokmuş .Diğer kızlar sizede sevgilerrrrrrr .
inş. canım. hamişlerin duası kabul olur derler.. ben de acayip rahatladım bu hsg den sonra inan. yumurtlama dönemim ve bugün dr a gittim. ultrsn da da baktı. iyi gördü. ilaç falan bile wermedi ya.. çok şaşkınım ve mutluyum.. ben ilaca başlarız sanıyordum :) tahlil werdim e2 ve prolaktin için.. o da yarına çıkıyor. inş hamiş olurum ...
kızzz ayşegül senmisin ayollll nasılsınızzzzhu huu kızlar nasılsınız artık cok fazla gıremıyorum arada okuyabılıyorum bebışler buyuyo masallah darısı dıgr kızların basına inşallah bende kızımla ugrasıyorm sureklı emmek istyo kızlar bebek geldımı yasadıgınız butun zorluklar o mucadeler iğneler ılaclar hrsey gecıyo unutturuyo insana
ccan yoldaşlarım bnm ben geldiğimde kimse olmuyorözledim sizii
hem karanfil ve zeynepppp ve e birbirinde ekli olanlar benm facemde nie yoksunuz bakimmmmmmmmmmmm
hem karanfil ve zeynepppp ve e birbirinde ekli olanlar benm facemde nie yoksunuz bakimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?