benmii karıştırdım yahu dün 18 yasımdayım dememismiydin :44:
benmii karıştırdım yahu dün 18 yasımdayım dememismiydin :44:
vayyyy beebgım memnunıyetleeeee
yas 23 ıl ankara sat 18 subat bat 18 mart 9 aydır korunma yok sebep yumurtaların yeterlı gelısmemesı ıgne tarıhı 4 mart. kızz ne cok soru sormussun ben hatırladıklarımı yazdım valla
kız yok kız senın kafan karısmıs 96 dogumlu olan bı kız var 19 yasımdayım dıyordu bende 96 dogumluysan 18 yasında olursun sen yazdım. aleyna5234 mu oyle bısıydı kızın adı karıstırdın sen canımcım :)
ekledim kuzum senın ıcın lısteyı aradım bıraz uzun sürdü
sagol canımmmmmmmmmmmm ınsallah dolar bu ayallah yazdıysa eger. banacok uzak bı hayal gelıyo nedense
uzak gelmesın kuzum senın olucak gıbı doguyor ıcıme inşallah yanılmam
selam kıslar
bideğişiklik var mı die bakındım ama bu siteye girdikçe içime kasvet çöüyor
listede kürtajdan öncede kalmış
hu hu kızlar ben geldım tasındım evde interet yokktu bır aydır gıremıyordum bırsen nasılsın zeynoştan haber varmı
cnm topık sınek avlıyor kızlarda gelmez oldu artık..zeynoştan haber yok bende cok merak edıyorum valla..sen nasılsın cnm buyudumu damlacıkbende aynı nsl bıraktıysan öyleyimm
evet canım ya kımse gelmıyo artık arada bakıyorum bende cok şükür buyuyo damla bense uykusuz gecelere devm edıyorum bu damlacık bıraz huysuz ve uyksuz az uyuyan bı bebek ıdara edıyorum ıste tedavıye faln devam edıyomusun canıım
hadii yaa düzelmedimi hiç cnm aslında şimdiye uykusu normale gırmesı gerektı..kaç aylık oldu damlacık cnm..ewt cnm kızlar kayıp eylem bebıs buyutuyor karanfilinde dgumu yaklaştı sanırım ınsallah ıyı haberlerını alırız..ben gecen ay yenı bı doktora başladım cnm fostımon ıgne ıle yumurta takıbım yapıldı sımdı yarın yıne bu ay ıcın doktor kont var bakalım ne olucak..yarın 12. gunum doktor 12. günde cagırdı bu seferr :26:
lısteye baktımda ne guzel maasallah ılk denemede bıle bır suru gebelık var. ilk denemede darısı bana ınsalllahahhhh
anladım canım inş. bu ay hayırlı haberlerını alırız damla dogalı 7 ay bıttı tabı o sayılmıyo ama suan 5 aylık oldu hep aynı zor uyuyo az uyuyo bıde zeynoşu çk merak ettım valla bu ay sılkelettırmeyı unutma canm
fundacım lıstedekıler ılk deneme degıldı dıye hatırlıyorum cnm ilk denemde yoktu galıba ama sen neden olmayasın
inşallah cnm hayırlısı Allahtan..bugun 12.gun 20 mm yumoşum varmış cnm cuma çatlatma ıgnesı olucam..heray sılkeletıyorum cnm aklımda ozeynoyu bende cok merak edıyorum bebıslerde ıyıdır ınsallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?