canm benmde işite kürtajdan sonraki korunma sürem bu ay bitecek adet olmayı bekliyorum tabi yine 36-37. günüme geldim tık yok hala :S
adetle birlikte doktora gideceğim nasıl bir yol izleyeceiz bilmiyorum....garip şekilde içimde istek yok doktora hiç gitmek istemiyorum napacağım bilmiyorum tatlım ya...
senin aşılama hangi gün olacak canım
yaptımm cnmm maalesef negatıfffsen nasılsın cnm damla nsl
kızz senn nerelerdesınn bakayım
inşallah cnm yaa eşim bu sabah bı rüya görmüş kalabalığın ıcınde kucuk bı kız çocuğu kalabalııgı yrarak yanıma geldı dedı aynı bana benziyormuş kızz ben gelıcem ama bıraz daha bekle beni demiş çok şaşırdım ..
off sen hıc olmazsa bı tutturdun bende oda yok yaa çöpsüz üzüm olduk herkes hamıle herkes çocuklu bazen tahammül edemiyorum kımseyeeZeynep yok yaa kaç aydır sesı çıkmıyor cok merak edıyorum bende..
canım babamda bu pazar ewlenıyor..hıc evlenmemıs bı kadınla o yüzden kadın herşeye hves edıyor sozuydu nısanıydı kınasıydı davetıyesıydı sekerıydı gelınlıktı oydu buydu herşey yaptırdı babma oda ayrı bı sıkıntı benım için..çarşamba günüde annecıgımın senesı ctesı kendı evımde kuran okutucam bende..
tesekkur ederım canım inş. sızlrde anne olacaksınız umudunuzu kaybetmeyın ınan her gece sızler ıçın dua edıpte yatıyorumuzun zaman olmuş ben girmeyeli yaa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inş. eskileren pek kimse yok heralde brsen le ben varım bi tek hamiş kalamayan halaaaaaaaa(
yaptımm cnmm maalesef negatıfffsen nasılsın cnm damla nsl
kızz senn nerelerdesınn bakayım
tam belli değil tarihi canım perşembe kontrolüm var muhtemelen ozaman söyleyecektir dr.bende gitmek istimezken kendimi bir anda dr.buldum yoruldum bu git gellerden bizimde nasibimz böyle yorulucaz ama değecek ben ilk defa kendimden umutluyum canım sende bi dene sansını asılamada rapor çıkartınca ilaçlar çokta uyguna geliyo ben bütün ilaçlarıma 75 tl bi para ödedim sen yanlış hatırlamıyosam g.antepteydin dimi orda daha çok bu konularla ilgili uzman dr.umkanı var benim burada çok uzman dr.yok bu konularda
bende bugun hiç beklemiyordum ama regl oldum
3. veya 4. gün giderim yine doktora :)
ama tatlım buranın devlet hastahanesi çoooook kalabalık gidilecek gibi değil suriyeden gelen halk da eklenince devlet hastahaneelri fena olmuş(
rapor özelden çıkmıyo dimi nasıl çıkartılıyor ki ?
tesekkur ederım canım inş. sızlrde anne olacaksınız umudunuzu kaybetmeyın ınan her gece sızler ıçın dua edıpte yatıyorum
hayırlısı canım ya napayım damlayla ugrasıyorum zor uyuyocok sukur ıyı ama teyzesı
Kizlar herkese meraba.yaklasik 9 aydir duzenli regl olmuyorum.bu surecte 4_5 kutu duphaston kullandim.en sonki kontrolumde yumurta buyuklugu normal dedi doktorum. Bu arada hafif derecede pcolu ciktim.
Size sorum regl olmamam yumurtamin catlamadigini gosterir mi. Yani regl olmadan da hamile kalabilir miyim
Kizlar herkese meraba.yaklasik 9 aydir duzenli regl olmuyorum.bu surecte 4_5 kutu duphaston kullandim.en sonki kontrolumde yumurta buyuklugu normal dedi doktorum. Bu arada hafif derecede pcolu ciktim.
Size sorum regl olmamam yumurtamin catlamadigini gosterir mi. Yani regl olmadan da hamile kalabilir miyim
selam kızlar bugun doktoruma gittim . ben hemen tekrar ilaç yada iğneyle devam ederim die beklerken bisürü test yığdı vucudunu hamileliğe hazır hale getirmemiz gerek dedi( acelemizz yok dedi kızamıkcıkla ilgili bi test yaptırıyor hepatit kızamıkçık simir midir ne o roid bilmem ne .....eğer uygun görürse iğne olacakmışım 4 ay korunacakmışım anlamadım ben bu işi çoook iyi bir doktor ama ilk kez duydum bunu..
hayırlısı olsun canım testlerı falan anladımda o 4 aylık korunma suresı nıye onu anlamadım zaten vakıt kaybedıyoruz durmadan boyle
Yok yaa baban kaç yasında yada evlendiği bayan harbi isterler mi acabaaa:44:
bir ara battım çıktım canım psikolojim çok bozulmuş bi halde tekrar aşılamaya başladım ogün gttim hatta LC waikikiden bebeğime tulum bile aldımçıldırıyorum galiba
zeynebi bende merak ediyorum yaa acaba ne yaptı canım baban için hayırlı olsun allah hayırlısını versin gülüm anneninde mekanı cennet olsun :2::2:
evlendıgı kadın genç 43 yaşında istermi ister...
sağol cnm.. sorma zeynoo bı haber etse bızı keşke..
ii yaptın kız ugur getırır ınsallahh o tulum sanaa
kızamıkçığa karşı imiş ama şükür gerek kalmadı bebeğim ..doktorum bu ay hiçbişe yapmama kararrı aldı vitamin folik asit ve coraspin verdi ben senden imitliyim aslında hiç ilaca gerek yok vs dedi 6 ay içinde gebelik bekliyorum olmazsa gelecek ay gelirsi yumurta gelişimini destekleyici ilaç kullandırırım falan dedi ama bende doktora vakit kaybetmek istemiyorum dedim ama ne acelen var zaten en son çözüm yaptırırsın tüp bebek bu stresle zaten şu an olmaz falan dedi ..
herneyse çok iyi bir doktor gerçekten ama benim kafam çok karışık doktorda değiştirmek istemiyorum napcam bilmiyorum
kızlarrrr herkes nereye kaybolduuuu artık topiğe ugrayan yokk
ben burdayım cnm kadımlı demırbas oldum hiç bi yere gıtmeye nıyetım yok
ah canım ya bu gunlerde gececek de ben zeynoşu çok merak edıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?