ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

2 sene önce çektirttim adet bıtımınde çekılıyor..ben hamıle kalamadım cnm ama kalan çok

merhaba arkadaşlar bende ayın 4 ünde çatlatma iğnesi vuruldum yani 10 gün oldu ama her ay tek çizgiyi gördüğüm için bu ayda ümitsizim geçen ay kasıklarım ağrıdı tatlı krizim çok olurdu adete yakın olmadı yani bir kaç hamilelik belirtisi yaşadım hiç gecikmeyen adetim klomenden dolayı 3 gün gecikti yani baya bi ümitlenmiştim olmayınca çok hayal kırıklığı yaşadım benim size tavsiyem belirtileri fazla hamileliğe yormayın olmazsa çok üzülüyor insan inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi buraya yazarız

slm kızlar bende yeni katılıyorum aranıza bu ay ilk defa menegon ve ovitrelle vuruldum ovitrelle vurulduğum gün dahil 7. günümdeyim bu süreç beklemek çok zor ya çok heyecanlıyım daha adetime 10 gün var inşallah ben ve tüm isteyenler yakın zamanda güzel haberler alırız

Selam millet. 14 unde catlatma ignesi vuruldum, yumurtam 19,70 di, tekti.
3_4 gun sonra hcg tesi yaptircam. Adetim 2 gun gecikti ama beklemedeyim ;(

bende geçen hafta cuma yaptırdım iğneyi.o günden beri kasık ve bel ağrım var.acaba normalmi bu belirtiler.ilk tedavim inş da son olur işe yararda...

Ben dun ilac kullanmadan regl oldum, normalde hapla gelirdi. Iyi mi kotu mu bilemedim haftaya hsg cektircem. Nasil bir islem bilen var mi kizlar?

Ben dun ilac kullanmadan regl oldum, normalde hapla gelirdi. Iyi mi kotu mu bilemedim haftaya hsg cektircem. Nasil bir islem bilen var mi kizlar?
hiç sıkıntı strese gerek yok hemen 5 dk da çekiliyosun çıkıyosun ilaç verince biraz kasıklarında ağrı oluyo ama çok kısa süreli.hiç korkma

Normal canım benim de ilk ay felaket ağrım vardı
peki işe yaradımı tedavi yoksa çektiğin ağrılar boşamıymış.benim sanki işe yaramadı gibi geliyo adet olcakmışm gibi ağrım var yüzümde sivilceler filn çıkmaya başladı :S

peki işe yaradımı tedavi yoksa çektiğin ağrılar boşamıymış.benim sanki işe yaramadı gibi geliyo adet olcakmışm gibi ağrım var yüzümde sivilceler filn çıkmaya başladı :S
Canım malesef yaramadı bu ay tekrar kullanıyorum

Slm kizlar bende bu ayin ikisinde ikinci ignemi oldum 11.gun dayanamyip test yaptim negatif cikti acaba kanda cikarmi yoksa cokmu erken davrandim
...

Arkadaslar ikinci igne denemem daha sonuc bekliorum ama bu igne olmazsa en erken ikinci igneye ne zamn baslanilior bilen varmi

Benim ikinci ignem olucak bu da tutmazsa igne tedavisine ne zaman tekrardan.baslanilio

Benim ikinci ignem olucak bu da tutmazsa igne tedavisine ne zaman tekrardan.baslanilio

ovıtrellede sınır yok canım adet oluyosun sonra tekrar tedavıye aynı şekılde devam edıyosun ben çok fazla vuruldum ama öncesınde klomen kullaanıyorddum klomenden sonra gunluk iğnelere basladık yumurta gelıştırıcı hergun göbekten yapıyosun o iğnedende 3. denemede hamıle kaldım sımdı kızım 1,5 yasında

Adetimin ucuncu gunu ilaca basliorum ve bana bi tane igne vuruldu dedigin gibi hergun vurulmuorum......ilk hamileligim bole oldu....desigin gibi simdi klomen iciorum bitince yumurtaliklari kontrol eddip igne vururlar belki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…