- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
hımm. anladım canım ya cok sağol. benim arkadaslarımda korkulacak bişey yk dediler ama bazıları zor falan yazmıs foruma. insan o durumda tedirgin oluyor. bende özel hastanede çektircem büyük ihtimalle. inşallah dediğin gibi ağrısız gecer. peki rahim filmini nezaman cektirdin ve gebe kaldınmı??
Normal canım benim de ilk ay felaket ağrım vardıbende geçen hafta cuma yaptırdım iğneyi.o günden beri kasık ve bel ağrım var.acaba normalmi bu belirtiler.ilk tedavim inş da son olur işe yararda...
hiç sıkıntı strese gerek yok hemen 5 dk da çekiliyosun çıkıyosun ilaç verince biraz kasıklarında ağrı oluyo ama çok kısa süreli.hiç korkmaBen dun ilac kullanmadan regl oldum, normalde hapla gelirdi. Iyi mi kotu mu bilemedimhaftaya hsg cektircem. Nasil bir islem bilen var mi kizlar?
peki işe yaradımı tedavi yoksa çektiğin ağrılar boşamıymış.benim sanki işe yaramadı gibi geliyo adet olcakmışm gibi ağrım var yüzümde sivilceler filn çıkmaya başladı :SNormal canım benim de ilk ay felaket ağrım vardı
Canım malesef yaramadı bu ay tekrar kullanıyorumpeki işe yaradımı tedavi yoksa çektiğin ağrılar boşamıymış.benim sanki işe yaramadı gibi geliyo adet olcakmışm gibi ağrım var yüzümde sivilceler filn çıkmaya başladı :S
Benim ikinci ignem olucak bu da tutmazsa igne tedavisine ne zaman tekrardan.baslaniliomerhaba arkadaslar ben 5. ignemı oldum yumurtam catlıyo fakat gebelık olmuyo takmamaya calışın eger bebegınız gelecekse bunlar vesılesı oluyo bırde iğneden sonra kasık agrısı oluyo baya bende catladıgını öle anlıyorum zaten doktor kontrollerde söyluyor
canım sadece iğnemi kullanıyorsun klomen kullanmadan mıArkadaslar ikinci igne denemem daha sonuc bekliorum ama bu igne olmazsa en erken ikinci igneye ne zamn baslanilior bilen varmi
Benim ikinci ignem olucak bu da tutmazsa igne tedavisine ne zaman tekrardan.baslanilio
Adetimin ucuncu gunu ilaca basliorum ve bana bi tane igne vuruldu dedigin gibi hergun vurulmuorum......ilk hamileligim bole oldu....desigin gibi simdi klomen iciorum bitince yumurtaliklari kontrol eddip igne vururlar belki....ovıtrellede sınır yok canım adet oluyosun sonra tekrar tedavıye aynı şekılde devam edıyosun ben çok fazla vuruldum ama öncesınde klomen kullaanıyorddum klomenden sonra gunluk iğnelere basladık yumurta gelıştırıcı hergun göbekten yapıyosun o iğnedende 3. denemede hamıle kaldım sımdı kızım 1,5 yasında
Yok kullaniorum adetimin ucuncu gunu basliorum bitince yumurta kontrolu ile igne vuruluorumcanım sadece iğnemi kullanıyorsun klomen kullanmadan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?