ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar.ben 23 ocak cuma günü çatlatma iğnesi (ovitrelle) yaptırdım.10 gün öncesindede klomen (ovül oluşturucu) kullandım.kendimde tuaflıklar hissediyordum ve idrar testi yaptım evde 2.çizgi silik çıktı pazartesi günü yapmıtım testi.emin olmak için bir sonraki gün kan testi yaptırdım betahcg 34 çıktı.aile hekimim gebelik var diyemeyiz dedi ama yinede sen gebelik var gibi hareket et dedi.kafam çok karıştı şimdi ben hamilemiyim?YARDIM EDİN LÜTFEN

Merhaba arkadaşım
Sürekli takip et kendini Ağrı hissedersen hemen doktora git 2 günde bir Beta hcg yaptir kontrol et Allah korusun dış gebelik olabilir bu konularda tecrübeliyiz abimin Eşinden.

Merhaba arkadaşım
Sürekli takip et kendini Ağrı hissedersen hemen doktora git 2 günde bir Beta hcg yaptir kontrol et Allah korusun dış gebelik olabilir bu konularda tecrübeliyiz abimin Eşinden.
kasıklarımda çok ağrı vardı,dünden bu yanada sanki regli olucam gibi hissediyorum ve göğüslerimde ağrı başladı.inanın çok kafam karışık dr.8 şubata kadar bekle dedi bilmiyorum off.çok teşekkür ederim önerileriniz için

çatlatma iğnesinin etkisnden öleçıkmıştır cnm. çatlatma iğnesinde hcg var 15 gün geçmeden test yapmak yanlış sonuç almana sebep oluyor

Bence olabilirsiniz çünkü misal benim 10. Gün 8 çıkmıştı düşüktü yani siz 2 gün sonra tekrar yaptırın kesin ozaman belli olur 2 katına çıkması lazim

çatlatma iğnesinin etkisnden öleçıkmıştır cnm. çatlatma iğnesinde hcg var 15 gün geçmeden test yapmak yanlış sonuç almana sebep oluyor
evet doğru söylüyorsunuz bende iğneyi araştırınca yaşadığım tüm belirtiler iğnenin yan etkileriymiş bugün 11.günüm iğne yaptıralı ve adet günüme 2 gün kaldı bekliyecem artık.ama beklemek çok zor

Bence olabilirsiniz çünkü misal benim 10. Gün 8 çıkmıştı düşüktü yani siz 2 gün sonra tekrar yaptırın kesin ozaman belli olur 2 katına çıkması lazim
test yaptırmaya korkuyorum negatif sonuç görmek istemiyorum dayanabilirsem 1 hafta daha bekliyeceğim...

peki siz kullandınız mı bu iğneyi bu kadar ağrı olması normal mi?kasıklarımda inanılamz ağrı var ve göğüslrimde de başladı ağrı üstüne yatamıyorum

peki siz kullandınız mı bu iğneyi bu kadar ağrı olması normal mi?kasıklarımda inanılamz ağrı var ve göğüslrimde de başladı ağrı üstüne yatamıyorum

adetime 2 gn var bnm de ınanılmaz agrım var kasıklarımda göğüslerim de geçen ay da vuruldum böle olmuştu ama adet olmuştum

daha öğrenmenize zaman mı var yoksa öğrendin mi test falan mı yaptın öyle mi öğrendin hamile olmadığını?

bu iğneyle gebe olduğumu öğrendim ama keseyi göremedik henüz. İnşallah onu da hayırlısıyla görürüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…