• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

arkadaşlar merhaba ben ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum.
dün iğne yapıldı. herkes ağrıdan filan bahsetmiş bende öyle aşırı bi ağrı olmadı. sadece belim biraz ağrıdı birazda kasıklarım ama öyle şiddetli değil. sizlerde ilk nasıl oldu? acaba bende ters giden birşey mi var?

arkadaşlar merhaba ben ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum.
dün iğne yapıldı. herkes ağrıdan filan bahsetmiş bende öyle aşırı bi ağrı olmadı. sadece belim biraz ağrıdı birazda kasıklarım ama öyle şiddetli değil. sizlerde ilk nasıl oldu? acaba bende ters giden birşey mi var?
Yok canım normal herkeste ayni etkiyi yapmıyor sıkıntı yapma sorun yok

sağol canım
kadınlar siz ne kadar güçlüymüşsünüz. ben bu sürece yeni başladım. herşey çok yorucu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. evimizi bebeksiz bırakmasın.

arkadaşlar doktor bana bugün bir doz ovitrelle iğne verdi. bir sorun olmadığını ama süreci hızlandırmak için verdiğini söyledi ancak iğnenin yan etkileri beni korkutuyor. bu iğneyi yaptırdıktan sonra OHSS olmasından korkuyorum. iğneyi kullananlar yardımcı olabilir mi acaba?

nickimikim7 merhaba. bende 18 şubatta iğne yaptırdım. bende korkuyordum yan etkilerinden ancak hiçbir etkisi olmadı. ağrı bile normal zamanda çatlama sırasındaki ağrı kadar oldu. Ben koldan vurulmuştum. Sanırım hassasiyet, ağrı eşiği, tedavi süreci ve daha öncesi kullanılan ilaçlar etkili oluyor. Ben dostinex kullanıyorum prolaktin hormonum yüksek olduğu için onun dışında rahim duvarını kalınlaştırmak için progestan vermişti onu kullanmıştım. Yani yumurta geliştirici filan bir ilaca gerek duyulmadı. Çünkü kendiliğinden on iki günde istenilen seviyeye gelmişti.
Sen başka tedavi gördün mü?

nickimikim7 merhaba. bende 18 şubatta iğne yaptırdım. bende korkuyordum yan etkilerinden ancak hiçbir etkisi olmadı. ağrı bile normal zamanda çatlama sırasındaki ağrı kadar oldu. Ben koldan vurulmuştum. Sanırım hassasiyet, ağrı eşiği, tedavi süreci ve daha öncesi kullanılan ilaçlar etkili oluyor. Ben dostinex kullanıyorum prolaktin hormonum yüksek olduğu için onun dışında rahim duvarını kalınlaştırmak için progestan vermişti onu kullanmıştım. Yani yumurta geliştirici filan bir ilaca gerek duyulmadı. Çünkü kendiliğinden on iki günde istenilen seviyeye gelmişti.
Sen başka tedavi gördün mü?

Merhaba dreamblue. Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Bunun öncesinde herhangi bir ilaç tedavisi gormedim. Bana da doktor sadece ovitrelle ve progestan verdi. Yumurtaliklarimda herhangi bir sıkıntı olmadığını sadece gebelik şansını artırmak için verdiğini söyledi. Yan etkilerini okuyunca tedirgin oldum ben tabii. Senin cevabini okuyunca rahatladım biraz. Teşekkür ederim tekrar.

Kızlar merhaba banada doktorum ilk defa bugün ovitrelle verdi karnimdan vuruldu iğne migdem bulanio ağrım var 11 gün öncede seperhone vermişti inşallah ise yarar bu ay

gayu35 hoşgeldin. geçmiş olsun. İnşallah bebişlere kavuşuruz. her ay adet dönemi yaşadığım belirtileri bu ay hamileliğe yorar oldum.

tatlım ben 2015 mart gibi çocuk düşünüyordum 2014 kasım ayında korunmayı bıraktım ilaç kullandığım için vucüt kendini toparlasın dedim. sonrasında adet düzensizliği oldu kontrol için doktora gittim. ne olduysa o zamandan sonra oldu. prolaktin yüksek çıktı fsh yüksek çıktı. doğal yolla gebelik zor hemen yardım almaya başla dedi devlet hastanesindeki doktor. özel bir hastaneye gittim tahlilleri filan yenilettim şimdi oradaki doktorla devam ediyorum. doktor prolaktinden kaynaklı sorun yaşıyordun şimdi düzelmeye başladı bence birkaç ay doğal yolla deneyin dedi.ama ben korkuyorum olmazsa geç kalırsam diye yaşımda 30 oldu. çocuk istiyoruz. o yüzden bu ay doktor çatlatma iğnesi vereyim garanti olsun dedi. öyle başladık.

Senin sorun ne? Bebişi engelliyor

tatlım ben 2015 mart gibi çocuk düşünüyordum 2014 kasım ayında korunmayı bıraktım ilaç kullandığım için vucüt kendini toparlasın dedim. sonrasında adet düzensizliği oldu kontrol için doktora gittim. ne olduysa o zamandan sonra oldu. prolaktin yüksek çıktı fsh yüksek çıktı. doğal yolla gebelik zor hemen yardım almaya başla dedi devlet hastanesindeki doktor. özel bir hastaneye gittim tahlilleri filan yenilettim şimdi oradaki doktorla devam ediyorum. doktor prolaktinden kaynaklı sorun yaşıyordun şimdi düzelmeye başladı bence birkaç ay doğal yolla deneyin dedi.ama ben korkuyorum olmazsa geç kalırsam diye yaşımda 30 oldu. çocuk istiyoruz. o yüzden bu ay doktor çatlatma iğnesi vereyim garanti olsun dedi. öyle başladık.

Senin sorun ne? Bebişi engelliyor
Canm eşimle bende sorun yok 7 aydır olmuyo nasip seperhone diye bi yumurta geliştirici ilaç verdi doktorum sonra catlatma iğnesi yaptı dün sol tarafta tek yumurtam var 21mm bakalım inşallah olur sana tek tavsiyem olumsuz fikirlere kapılma sürekli dua et sukret

Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Canım bi arkadaşımda sizin gibi sorunsuzdular. ancak hamile kalması 1 yılı bulmuş. Umarım bu ay hamile kalırsın.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Canım bi arkadaşımda sizin gibi sorunsuzdular. ancak hamile kalması 1 yılı bulmuş. Umarım bu ay hamile kalırsın.
Sağol canm rabbim hepimizi görsün kucaklarimizi boş birakmasin

Slmmmm topigim slm kizlar Nasılsıniz okumaya çalıştım biraz burası çok sakinleşmis hata kimseler uğraşıyor birsos arada girmiş
tek tek isim yazmaya hepiniz Nasılsıniz
merhaba yazılarınıza denk geldim,ben tüp bebek tedavisindeyim uğur akyol diye vanda bir beyi tavsiye etti arkadaş macun yapıyormuş,sizin bilginiz var sanırım geçmişte yazmışınız.güvenilir gelmedi sanırım size.nette çok karışık bilgiler var bu bey hk.tereddüt ettim,bir tanıdığım kullandı ve yumurta olmuyordu onda,tek yumurta oluşup hamile kaldı.

Back
X