• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar biri yardımcı olsun Alllah aşkına deliricem 3 yıllık evliyim artık herkes gibi bebiş istiyorum devlette iyi bi doktor var dediler gittim bu arada pculuyum adetin 3 günü tahliller yapıldı eşimden sperm istendi en son benden hsg istendi hepsi normal çıktı tedaviye başlayalım adetin 3 günü gel dedi gittim baktı klomen kullan 5. günü başla 5 gün kullan 2 gün sonra gel dedi bugün gittim 17 mm yumurta var dedi iğne verdi vurun 36 saat sonra ilişki dedi ay soru soruyorum adam akıllı kimse cvp vermiyo bende kavga edip çıktım şimdi merak ettiğim 36 saat sonra ilişkide sonrası kaç günde bir ilişki olmalı bu iğne nerden vurulmalı ben tekrar ne zaman gelmeliyim ne zamaderlen gecelik için tahlil yapılmalı bu aşamalar ile ilgili hiç bişi anlatmadı bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi :KK43:(((
canım merhaba iğneyi sağ kol yada sol koldan vurdur dedi doktorum,ayrıca iğneyi vurdurduğum gün de dahil 3 gün arka arkaya ilişki verdi 36 saat sonra diyorlar ama benim doktorum böyle uygulamıyor.

Ya tatile gidecegiz de asilamadan sonra yatmak gerekiyor mu acaba yani çok gezersem olmaz zaten diye kararsizim ben de[/QUOTE
ben aşılamadan sonra merkezde 30 dk dinlendim ve sonrasında bütün gün gezdim eve geldiğimde de ağır iş yapmadım ama günlük işlerimi yapmıştım genelde yatınca tutacak diye bir şey yok

iğnenin olduğu gün ve gün aşırı ilişki 1 hafta süreyle dr lar genelde 36 saat sonra diyorlar ama erken de çatlayabilir belli olmaz...iğnenin adı ne ovitrelle mi ben kendim göbekten yaptım prgnly ise kalçadan yapıyorlar sen hastaneye git vurdurmaya hemşireler bilir zaten.. iğnenin 14. 15. günlerinde eğer gebelik varsa belli olur..ilk 10 gün testler yanıltır iğnenin etkisi geçmemiş olabilir
evet canım iğnenin adı ovitrelle cumartesi gittim hastaneye göbekden vurdular saat 12 dün dün akşam saat 12 dede ilişkiye girdim dün öğle saatlerindede evde kullanılan ovulasyon testi yaptım anında 2 çizgide kıpkırmızı çıktı şimdide kasıklarımda baya ağrı var çok kımıldayamıyorum nerdeyse ayyy inşşş bebiim olur sen ne zaman kullandın oldumu bebiş

evet canım iğnenin adı ovitrelle cumartesi gittim hastaneye göbekden vurdular saat 12 dün dün akşam saat 12 dede ilişkiye girdim dün öğle saatlerindede evde kullanılan ovulasyon testi yaptım anında 2 çizgide kıpkırmızı çıktı şimdide kasıklarımda baya ağrı var çok kımıldayamıyorum nerdeyse ayyy inşşş bebiim olur sen ne zaman kullandın oldumu bebiş
yok bende bu cuma yaptım ovitrelleyi aynı günler beraber bekleriz sonucu artık:KK76:

yok bende bu cuma yaptım ovitrelleyi aynı günler beraber bekleriz sonucu artık:KK76:
ayyyy çok heyecanlı seninde kasıklarında ağrı varı peki ya bende bide pco var çatladığını hissediyorum testtede çıktı zaten ama şu pco illeti yüzünden ya tutmaz sa diye de tedirginimmmm ama çok heyecanlıyım :KK49:

ayyyy çok heyecanlı seninde kasıklarında ağrı varı peki ya bende bide pco var çatladığını hissediyorum testtede çıktı zaten ama şu pco illeti yüzünden ya tutmaz sa diye de tedirginimmmm ama çok heyecanlıyım :KK49:
ağrı mı:KK57: kız ben ölüyorum zannettim bende yumurta çoktu onun etkisiyle sanırım 2 gün yerimden kalkamadım bu gün iyiyim ama şükür allahtan haftasonuna denk geldi de yattım yoksa mahvlurudum benim de ovulasyon 2 gün boyunca kırmızıydı

ağrı mı:KK57: kız ben ölüyorum zannettim bende yumurta çoktu onun etkisiyle sanırım 2 gün yerimden kalkamadım bu gün iyiyim ama şükür allahtan haftasonuna denk geldi de yattım yoksa mahvlurudum benim de ovulasyon 2 gün boyunca kırmızıydı

hım bende ilk 2 gün iyiydim bugün var ağrım hadi bakalım inşşş bende bugünde bakıcam ovulasyona gene kırmızıysa bugünde girerim ilişkiye hiç gün aşırı diye düşünüp tedbiri elden bırakamam :anneadayı::anneadayı:

hım bende ilk 2 gün iyiydim bugün var ağrım hadi bakalım inşşş bende bugünde bakıcam ovulasyona gene kırmızıysa bugünde girerim ilişkiye hiç gün aşırı diye düşünüp tedbiri elden bırakamam :anneadayı::anneadayı:
:KK48: haklısın da canm gün aşırı olmasının sebebi, ard arda olunca spermin kalitesi düşüyormuş o yüzden birgün arayla girmek daha sağlıklı ayrıca spermler 72 saat yaşıyor zaten sen düzgünce yerleştirmeye bak:KK53::KK45: kısmetinde varsa olur gerisi Allah a kalmış

:KK48: haklısın da canm gün aşırı olmasının sebebi, ard arda olunca spermin kalitesi düşüyormuş o yüzden birgün arayla girmek daha sağlıklı ayrıca spermler 72 saat yaşıyor zaten sen düzgünce yerleştirmeye bak:KK53::KK45: kısmetinde varsa olur gerisi Allah a kalmış[/

önerilerin varmı canım yapmam gerekenler konusunda azıcık bilgisiz gibiyim :KK70::KK9:

mrb cnm bende cumartesi ovitrelle oldum sabah aynı zamanda kullanmışız rabbim nasip eder inş, sende kaç yumurta oluşmuştu cnm bide bende hiç ağrı sızı olmadı ya acaba çatlamadı mı ki cnm

Back
X