ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

mrb cnm bende cumartesi ovitrelle oldum sabah aynı zamanda kullanmışız rabbim nasip eder inş, sende kaç yumurta oluşmuştu cnm bide bende hiç ağrı sızı olmadı ya acaba çatlamadı mı ki cnm

bende 2 tane oldu canım biri küçük biri 18 mm iğneden hemen sonra ağrım olmadı denizlcek kadar azdı cumartesi ve pazar ama bugün ve dün ilişkiden sonra baya oldu halada var ben evde ovulasyonla baktım çatlamıştı varsa evde bi dene istersen hem çatlamıştır içini ferah tut inş bizimde olucak bebişlerimiz bende ilk kez yaptırıyorum ilk tedavi umudunu yitirme iyi düşün

inş canım sen neden bu tedaviyi yaptırdın sebebi varmı benimde 2 taneymiş yumurta ama boyutu bilmiyorum ama bende hiç bi ağrı yok ya olmadı ama iğneden sonra 1 gün sonra akıntı oldu sendede oldumu akıntı hergün mü ilişki buarada cnm sizin

canım bende pco var normal yolla ir yıl denedik olmadı buda ilk tedavim dün vardı ama bugün yok akıntım olmadı canım benim hergün değil iğneden sonra 36 saat sonra devamın dada gün aşırı tatlım senin kaçıncı günündü benim bugün 4. gün

cnm benimde 3 . günüm bugün benimde ilk tedavim benimde iki gündür akıntım var ve hergün çalışıyoruz cnm hayırlısı olsun cnm hakkımızda doktorun ne zaman gel dedi

cnm benimde 3 . günüm bugün benimde ilk tedavim benimde iki gündür akıntım var ve hergün çalışıyoruz cnm hayırlısı olsun cnm hakkımızda doktorun ne zaman gel dedi

valla canım bana doktorum gel demedi ama hergün çalışırsanız sperm kalitesi düşer demişti bana burda arkadaşlar zaten sperm 72 saat ölmüyomuş

valla canım bana doktorum gel demedi ama hergün çalışırsanız sperm kalitesi düşer demişti bana burda arkadaşlar zaten sperm 72 saat ölmüyomuş
evet ama biz hergün yapak diyoz cnm ya yumurta çok az yaşıyor çnkü o yüzden kaçrımak gibi geliyo aslnda ama iki günde bir en mantıklısı diyolar

ne durumdasın canım benim karnım akşam fena ağrıdı adet sancısı gibi gece uykudan uyandırdı varmı sendede bişi
sabah idrar testi yaptım hafif silik çıktı daha iğnenin 6. günündeyim biliyorum ama işte içime bir umutsuzluk çöktü..şişiyorum sürekli akşam 4 aylık gibi karnım büyüdü ödem yapıyor sürekli vücut

ne durumdasın canım benim karnım akşam fena ağrıdı adet sancısı gibi gece uykudan uyandırdı varmı sendede bişi
cnm bende hiç ağrı yok ya bazen bu durum beni umutsuzluğa sürüklüyor ama herkesin bünyesi farklı diyorum sonra kendime bendede o yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntı şimdi sarımtırak yapışkan akıtıya döndü ve dha da arttı akıntı nerdeyse her vc ye gidişimde oluyor normal mi acabaaa

sen sabah yapmışsın ben 2 gün önce yaptım çift çizgi çıktı kıpkırmızı çok erken olduğunu biliyorum ama bi an onu görmek bile çok mutlu etti valla beni umutsuzluğa kapılma iyi düşün evrene güzel mesajlar yolla içini ferah tut bol bol dua et

canım bende yok öle bişi hatta normal zamanda akıntım olur bu ara hiç yok hangsi normal bilmiyorum ama bilen biri inş cvp verir sende hemen umutuszluğa kapılma iyi düşün daha zamanı vardır belki dua et

ben onu bile göremedim yaa

daha erken canım normal ayın 21 ine denk geliyo sanırım senin testin azıcık sabır bol dua şimdi olmazsa Allah ın izniyle zmanı gelince olur nasılsa
hayırlısı canımm ne bilim bi umutsuzluk çöktü üzerime olmazsa da tedavi olmak falan istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…