mrb cnm bende cumartesi ovitrelle oldum sabah aynı zamanda kullanmışız rabbim nasip eder inş, sende kaç yumurta oluşmuştu cnm bide bende hiç ağrı sızı olmadı ya acaba çatlamadı mı ki cnm
inş canım sen neden bu tedaviyi yaptırdın sebebi varmı benimde 2 taneymiş yumurta ama boyutu bilmiyorum ama bende hiç bi ağrı yok ya olmadı ama iğneden sonra 1 gün sonra akıntı oldu sendede oldumu akıntı hergün mü ilişki buarada cnm sizin
cnm benimde 3 . günüm bugün benimde ilk tedavim benimde iki gündür akıntım varve hergün çalışıyoruz cnm hayırlısı olsun cnm hakkımızda doktorun ne zaman gel dedi
evet ama biz hergün yapak diyoz cnm ya yumurta çok az yaşıyor çnkü o yüzden kaçrımak gibi geliyo aslnda ama iki günde bir en mantıklısı diyolarvalla canım bana doktorum gel demedi ama hergün çalışırsanız sperm kalitesi düşer demişti bana burda arkadaşlar zaten sperm 72 saat ölmüyomuş
yok canım kelin ilacı olsa hesabıayakları dikioz beklioz işte
evet ama biz hergün yapak diyoz cnm ya yumurta çok az yaşıyor çnkü o yüzden kaçrımak gibi geliyo aslnda ama iki günde bir en mantıklısı diyolar
sabah idrar testi yaptım hafif silik çıktı daha iğnenin 6. günündeyim biliyorum ama işte içime bir umutsuzluk çöktü..şişiyorum sürekli akşam 4 aylık gibi karnım büyüdü ödem yapıyor sürekli vücutne durumdasın canım benim karnım akşam fena ağrıdı adet sancısı gibi gece uykudan uyandırdı varmı sendede bişi
cnm bende hiç ağrı yok ya bazen bu durum beni umutsuzluğa sürüklüyor ama herkesin bünyesi farklı diyorum sonra kendime bendede o yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntı şimdi sarımtırak yapışkan akıtıya döndü ve dha da arttı akıntı nerdeyse her vc ye gidişimde oluyor normal mi acabaaane durumdasın canım benim karnım akşam fena ağrıdı adet sancısı gibi gece uykudan uyandırdı varmı sendede bişi
sabah idrar testi yaptım hafif silik çıktı daha iğnenin 6. günündeyim biliyorum ama işte içime bir umutsuzluk çöktü..şişiyorum sürekli akşam 4 aylık gibi karnım büyüdü ödem yapıyor sürekli vücut
cnm bende hiç ağrı yok ya bazen bu durum beni umutsuzluğa sürüklüyor ama herkesin bünyesi farklı diyorum sonra kendime bendede o yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntı şimdi sarımtırak yapışkan akıtıya döndü ve dha da arttı akıntı nerdeyse her vc ye gidişimde oluyor normal mi acabaaa
ben onu bile göremedim yaasen sabah yapmışsın ben 2 gün önce yaptım çift çizgi çıktı kıpkırmızı çok erken olduğunu biliyorum ama bi an onu görmek bile çok mutlu etti valla beni umutsuzluğa kapılma iyi düşün evrene güzel mesajlar yolla içini ferah tut bol bol dua et
ben onu bile göremedim yaa
hayırlısı canımm ne bilim bi umutsuzluk çöktü üzerime olmazsa da tedavi olmak falan istemiyorum artıkdaha erken canım normal ayın 21 ine denk geliyo sanırım senin testin azıcık sabır bol dua şimdi olmazsa Allah ın izniyle zmanı gelince olur nasılsa
hayırlısı canımm ne bilim bi umutsuzluk çöktü üzerime olmazsa da tedavi olmak falan istemiyorum artık
inşallah canım ama cıks bitti bende artık test de yapmicam çok kötü oluyor negatifi görmek ..4. iğnem canım bukıyamam içini ferah tut inş güzel haberlerini alırımmm
benim ilk tedavim kuzum senin ne kdr olduki
zaten bu akıntılar varya insanı deli ediyor bi var bi yokcanım bende yok öle bişi hatta normal zamanda akıntım olur bu ara hiç yok hangsi normal bilmiyorum ama bilen biri inş cvp verir sende hemen umutuszluğa kapılma iyi düşün daha zamanı vardır belki dua et
inşallah canım ama cıks bitti bende artık test de yapmicam çok kötü oluyor negatifi görmek ..4. iğnem canım bu[/
anlıyorum da umutsuzluğa kapılma hakkımızda hayırlısı ne diyelim
zaten bu akıntılar varya insanı deli ediyor bi var bi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?