ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar iğneden sonra doktoru progestan veren var mı?? bana reçeteye yazmıştı ama ne zaman içmem grektiğini sormayı unuttum :))))))))))))

hayırlı olsun canım iğnen doktorun numarası varsa arayıp sorbılırsın bana hiç progestan vermedı doktor sadece folık asıt verdı

canım düşük önleyıcı degıl mı o neden verdıkı doktor ben hıç kullanmadım

sanırım döllenme olursa bebek rahat tutunsun diye veriyor...
ben perşembe iğne olmuştum, ctesi kullanmaya başla dedi bana doktorum, yani iğneden 2 gün sonra. istersen hap gibi yutabilirsin dedi, 2 tane, ama yan etki yapıyormuş, baş dönmesi gibi. ben çalıştığım için bana, fitil gibi de kullanabilirsin dedi, yatarken 2 tane yerleştir dedi. Ama tabii ben kullanmıyorum...bebk olmadı nasılsa diyorum

anladım canım ben hiç kullanmadım zaten doktorda vermedı bebek olsa verırdı belkı ama gecen ay yumurtamın catlamasına ragmen olmamış bebek

Son düzenleme:
Sağ olun kızlar şu an ağrı sızı yok ama bakalım :))))) sabahleyin uzayan akıntım vardı yoğun şekilde inşallah 18 mm olmuştur e2 baktırmadan vurdurdum acil çok kalabalıktı iğneyi bile 30 saat bekledim vurulmak için :)))))

doktorun teli var bugün pazar pazar aramayım adamı yarın ararım artık hemen bugün içilmiyodur zaten çarşamba da kontrole çağırmıştı belki o zaman başla dicekti bakalım ben yarın ararım yine ya da msj çekerim :))))

slm kızlar nasılsınız bakim ben daha iğnemi vurmadım ama göğüs ağrım başladı bile salı günü iğne vuracaktım güya gitmeyi düşünmüyorum artık

canım progeston günde üç tane alıp bi hafta araylan alıyosun 8 16 24 diye gidiyor dr.öyle demişti bi kaç arkadaşımada bana dediği gibi kullan demşti sen yine sor doktoruna inş.bebeğin tutunur sana

slm kızlar nasılsınız bakim ben daha iğnemi vurmadım ama göğüs ağrım başladı bile salı günü iğne vuracaktım güya gitmeyi düşünmüyorum artık

ne iğnesi canım çatlatma mı? Niye vurulmadın canım??

brsn61 NERELERDEKİ LİSTEYİ U YAPMIŞTI NASIL YAPTI Kİ BEN BECEREMİYOM :))))

Son düzenleme:

slm canım ıyıyız ssen nasılsn ben bu ay kurtuldum o agrıdan kırmızılar gelcek ama hala daha agrı yok valla

ne iğnesi canım çatlatma mı? Niye vurulmadın canım??

şimdilik düşünmüyorum benim kabuslardan birini hayal meyal bugün rüyamda gördüm sanırım ayda bir görürüm onları zaten çocukta olmuyor onları görünce boşa iğne yapmim diyorum zaten gördüğüm kişilerinde çocuğu yok biri 50 yaşında olmuyo artık diğride 7yıldr olmuyo ne hikmetse ayda bir bana görünüyolar

ya kızlar akşam gelen mısafırlerım hep sordular ya daha cocuk dusunmuyomusun dıe yok düşünmüyorum dedım hep ya

iğnesiz de çatlıyodur heralde ama sen bilirsin canım olumsuz düşünme yine de

ya kızlar akşam gelen mısafırlerım hep sordular ya daha cocuk dusunmuyomusun dıe yok düşünmüyorum dedım hep ya

en nefret ettiğim sorulardan biri düşünmüyorum derken insanın içi yanıyo kim ne anlayabilirki insanın içindekini

evet canım ya hep aynı sorular ben de sıkıldım artık ilk evlendiğimizde eşya aldık, düğün yaptık borç var onu ödüyoz diyoduk e borçlar bitti bu defa kira var bir ev alalım yok kredi ödüyoz diye geçiştiriyorum ama artık insanlar da borç bitmez siz yapın demeye başladılar ((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…