pkom var diyosun ama adetin düzenli herhalde tam zamanında gelmiş
Sagolun arkadaslar evet canim bende pco var ama duzenli cok sukur odae ilk klomen kullandigimda oldu bidahada gecmedi bizim hic bi sikintimiz yok ne esimde nede bende pco disinda ama olmyo sebebsiz infertilite yani
Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar
canım pko da bir sebeb önce onu tedavi ettir bence hormonların nasıl onlarda bozuk oluyo pkolularda
allah acil şifalar versin herşeyin hayırlısı bu sebeple belki kafandan atıp normal yolla kalırsın her şerde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır
adet geç oluyorum tatlım amakilo yok 48 kioyum tüğlenme ŞIRI DEĞİ HORMONLAR NORMA AMA GÖRÜNTÜ PKOYA benziyormuşadetlerin geç oluyomu? kilolumusun, tüylenme falan varmı? pko olunca bunlar oluyomuş biliyosundur
Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar
arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı
kızlar ben 6 aralıkta iğne olmuştum, ne yazık ki ilişki planına uyamadık, hem eşimin iş yoğunluğu hem de isteksizliği yüzünden, ne yazık ki planlı ilişki beceremiyoruz bizdoktorum bana ctesinden beri kullanmama üzere progestan da vermişti, sizlere de verdi mi doktorlarınız ve kullanıyor musunuz? kullanmasam ne olur?
ayşegülcüm senle benim sat ve bat baş başa gidiyo iğneyi sen daha erken yapmışın nasılsın bir belirti falan varmı 12. günün felan olması lazım senin heralde artık belirtiler başlamıştır
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[nazar]
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]15 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı
[/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[TD]4 kasım
[/TD]
[TD]20 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar ben 6 aralıkta iğne olmuştum, ne yazık ki ilişki planına uyamadık, hem eşimin iş yoğunluğu hem de isteksizliği yüzünden, ne yazık ki planlı ilişki beceremiyoruz bizdoktorum bana ctesinden beri kullanmama üzere progestan da vermişti, sizlere de verdi mi doktorlarınız ve kullanıyor musunuz? kullanmasam ne olur?
canım bana da verdi progestan ama ben ne zaman kullancağımı sornayı unutttumm :))))))))) bu ilaç bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş o yüzden veriliyomuş..sana kaçıncı günü içmeye başlamanı söylemişti canım ve günde kaç tane içmeni söyledi???
beni neden eklemediniz :2::2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?