canmm sende mi basit bi ameyat olmayı düşünmüyor mu eşin...sende sorun nedir benm gibi adı sürekli değişiyormu sorunun yoksa:)
canım araştırdınmı söylediğim doktoru
Biz catlatma ignesini oldugum sabah ve igneden 1 gun sonra beraber oldu bidahada olamadik
Bende olmaz dusuncesi icindeyim,hic umudum yok 2. ayimda bosa gitti.. Cevremde pusetlii ve hamile kadin gormekten biktimmmmmmm
Biz catlatma ignesini oldugum sabah ve igneden 1 gun sonra beraber oldu bidahada olamadik
Bende olmaz dusuncesi icindeyim,hic umudum yok 2. ayimda bosa gitti.. Cevremde pusetlii ve hamile kadin gormekten biktimmmmmmm
birtanem ağrılı olan bayan arkadaşların hepsine sordum ama yok bilmiyorlar hastahaneye gideceğim bende çok merak ettim gitmiş falan olmasın aceppp
kızlar listeye adını yazıdrmak ıstıyen bılgılerını yazabılır..ben şimdi çıkıyorum eşim beni yemege çıkarıyor...öptüm hepinizi görüşürüz...
benim adetim 7 gün sürerdi şimdi 4,5 gün sürmeye başladı o 7 güne kadar olan kısmıda sarı renkte akıntıyla tamamladım
kızlar listeye adını yazıdrmak ıstıyen bılgılerını yazabılır..ben şimdi çıkıyorum eşim beni yemege çıkarıyor...öptüm hepinizi görüşürüz...
ozamman problem yoktur artıkın:) bende de bir pko oluyorum bir nedensiz kısırlık yok büyümed yok çok büyüdü yok çatlamadı öylee ite:))eşim 2 sene oldu ameliyatı olalı.. evet ya eskiden hep çikolata kisti diyorlardı sonra adı basit kist oldu şimdide kist yok yumurtalarım çatlamıyomuş
yok canım orda ben sana isminide öğrencem ama çok yoğunmuş git bak hastalarınada sor nasıl biri diye okadar çok metediliyoduki gerçekten ben bile merak ediyorum diyeilirm
ozamman problem yoktur artıkın:) bende de bir pko oluyorum bir nedensiz kısırlık yok büyümed yok çok büyüdü yok çatlamadı öylee ite:))
canımm şu eski kadın doğumdadır zaten taşınacak onlarda yakında zati...çok sevinirim öğrenirsen tatlımmmD
ozamman problem yoktur artıkın:) bende de bir pko oluyorum bir nedensiz kısırlık yok büyümed yok çok büyüdü yok çatlamadı öylee ite:))
canımm şu eski kadın doğumdadır zaten taşınacak onlarda yakında zati...çok sevinirim öğrenirsen tatlımmmD
sayı 100000 yazıyo metreküpte hareketli yüzde 50 morfoloji de yüzde 85 normal
ama hiç sorunu olmayanların değerlerini inan hiç bilmiyorum bensizde durumlar nasılll
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım yaş 26 , 3 senedir istiyoruz. sat 1 aralık, bat 30 aralık öptüm
Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar
Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar
Buarada benim bi sonraki bat tarihim 8 ocak cok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?