kocişler isyanı bırak bizi gördüklerinde artık cin çarpmışa dönüyolar kız biz onlara kabus olacaz nerdeyse dr.gün verdiğinde galiba tüm erkeklerin hoşuna gitmiyo acaba kendilerini kötümü hissediyolar
yaa canım benimki bir ara psikolojisi bozulmuştu kız saatlerce uğraşıyodum yanii olsun diyeeeşimdi gene daha düzelti yaa onlar da haklı insanın canı her gün de istemez yani onlar için de zoraki oluyo sonuçta ama yapacak bişey yok yani maalesef biz 1-2 seferde tutturanlardan değiliz
vala okadar uğraştın çocuk yapmak çok zor olmuyo liste için uğraştırdıkta kız bu arada zature için iyi tesbit tebrik ederim olursak şaşırmayalım
yinee erkekler alıyor zevkınıde bız bayanlar hiç zevk mevk hak getıre...benımkıde geçen aya kadar zorla geliyodu bu ay bişey olmuş gunde 2 kere yapalım dıyo hadı ordan manyadınmı dedım her gun yapmaya canım çıkıyor benim...allahım çlışmalarımızı boşa çıkarmasın inş.ya canım eşim de çok şikayetçi afedersiniz ama ısmarlama ilişki mi olur zevk mevk hak getire diyoDayan artık tutturasıya kadar dedim herkes aynı durumda bir doktor iğneden sonra 3 gün üst üste her gün verdi Kocişler isyanda
bi de benim kocişte varikosel var sperm sayı ve hız artsın diye günde 3-4 tane bitkisel takviye hapı yutturuyorum onahapçı oldum diye ona da kızıyo aslında en son sperm testi üzerinden 3 ay geçti yenilemesi lazım değerler de düşme var mı diye ama onu da savsaklayıp duruyo vallahi neyse şu yoğun çalışmalar bitsin zorla da olsa götürcem doktora
önemli değil canım hamişlerimiz dökülsünde sıra sıra ben size bebeklerımızın dogumgunu lıstelerınıde yaparımmhee yaa zature olucam vallaa ctesı ıgneyı vuruldum ogunden berı çalışmalar başladı hergün allahtan ilişkiden önce süt buharı yapıyorumda sıcacık oluyorum...
yinee erkekler alıyor zevkınıde bız bayanlar hiç zevk mevk hak getıre...benımkıde geçen aya kadar zorla geliyodu bu ay bişey olmuş gunde 2 kere yapalım dıyo hadı ordan manyadınmı dedım her gun yapmaya canım çıkıyor benim...allahım çlışmalarımızı boşa çıkarmasın inş.
kız inş.işe yarar doktor iğneden kaç gün sonra ilişki önerdi
iğneyi oldugum gunle gun aşırı dedi ama ben ctesı ıgne oldum ogunden berı hergun ve sut buharı yapıyorum...bu aksamda sut buharlı ılıskı olucak ondan sonra gun aşırıya dusurucem
doktorunun söylediği günler kesmedi sanırım kızz ne süratlısın bence gn aşırıyada düşürme hergün yap hızını kesme yola devammm gün aşırı yapıyozda olmuyo
Canlarım yaaa moralim çok bozukk...ben ctesi doktora gitmiştim yumurtan 16 mm demişti yarın vurul demişti pazar günü için ben de vuruldum. Bu arada doktor sitesinde yazmıştım ordaki doktor da ultroson ile bakılmadan iğne vurulmanız çok yanlış erken vuruldu iseniz sakıncası olabilir demiş :26::26::26::18::18::18: Yya ben de telaşlandım şimdi ya erken vuruldu ise yumurtaların gelişimini engelliyomuş onu da bırak kalıcı bir zararı olmasınIş çıkışı kendi doktoruma gideceğim hemen yaaa keşke dün vurulmasaydın bugüne kalsaydı :2::2::2:
Canlarım yaaa moralim çok bozukk...ben ctesi doktora gitmiştim yumurtan 16 mm demişti yarın vurul demişti pazar günü için ben de vuruldum. Bu arada doktor sitesinde yazmıştım ordaki doktor da ultroson ile bakılmadan iğne vurulmanız çok yanlış erken vuruldu iseniz sakıncası olabilir demiş :26::26::26::18::18::18: Yya ben de telaşlandım şimdi ya erken vuruldu ise yumurtaların gelişimini engelliyomuş onu da bırak kalıcı bir zararı olmasınIş çıkışı kendi doktoruma gideceğim hemen yaaa keşke dün vurulmasaydın bugüne kalsaydı :2::2::2:
kaç aydır gun aşırı denıyoruz dedım bu ayda 3 gun hergun olsun...zaten ıgne olduktan sonra bu 3-4 gun önemli kaçırmak ıstemedım ne bılıyım...zaten umudum yok tüp bebege dogru gıdıyorum
kaç aydır gun aşırı denıyoruz dedım bu ayda 3 gun hergun olsun...zaten ıgne olduktan sonra bu 3-4 gun önemli kaçırmak ıstemedım ne bılıyım...zaten umudum yok tüp bebege dogru gıdıyorum
bende ona yoğunlaştım canım doktora bile sordum doktor da bana kızdı
bi an önce ne olacaksa olsun istiyorum aşılama zaten büyük farklılıklar yaratmıyormuş yaşım 29 geç kalmak istemiyorum daha fazla
bende ona yoğunlaştım canım doktora bile sordum doktor da bana kızdı
bi an önce ne olacaksa olsun istiyorum aşılama zaten büyük farklılıklar yaratmıyormuş yaşım 29 geç kalmak istemiyorum daha fazla
kız tüp bebek için daha var iğnelerden sonra aşılama geliiyyy bakarsın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?