ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben 3 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım bu ayda menogon çatlatma iğnesi verdi bana niye seninkinden vermedi acaba

ben 3 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım bu ayda menogon çatlatma iğnesi verdi bana niye seninkinden vermedi acaba

bilmiyorum benim doktor hastanede nam salmasa bile gönlümde nam salmış acaba anormalikmi var tedavimde menogon niçin veriliyor

bende kullanmştım klomen iğne kullamdım doktorumu degıştırdım o da iğneleere basladı bılmıyorum kı canım

daha var canım ya çatlatma iğnnemı bile olmadım 15 kasımda adet gördüm en son

hayırlısı çatlatma iğnende sanırım cuma günü olacak bakalım güzel haberi ki verecek ilk haber olumlu olumsuz benden olacak ilk ben iğneyi vurdum

hayırlısı çatlatma iğnende sanırım cuma günü olacak bakalım güzel haberi ki verecek ilk haber olumlu olumsuz benden olacak ilk ben iğneyi vurdum

bilmiyorum canım pazartesı cagırdı kontrole ozamaan soylıcek catlatma iğnesını nezaman olcagımı inş. hayırlı haberler verırsın

bilmiyorum canım pazartesı cagırdı kontrole ozamaan soylıcek catlatma iğnesını nezaman olcagımı inş. hayırlı haberler verırsın

bu ay ümitli değilim ben aksilikler çıktı hep bu ara bugün ayın kaçı bilmiyorum ama sanırım günüme az kaldı bu ay tarih takvim aklımdan silmişim

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız...
bende 2 senelık evlıyım ve 1.5 senedır çocugum olmyor...doktora gidip kontrollerımızı yaptırttık ve benım sol tüpüm tıkalı çıktı...klomen ve çatlatma iğnesiyle bende hamıle kalmaya ugrasıyrum...ekim 31 son adet tarıhım klomen kullandım ve ayın 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum...doktor kontrollerımde sağ tarafta 3 tane ıstenılen boyda yumurta oluşmuş...ama hıc bı akıntı belırtım yok çatladıklarına dair..sadece sol kaasıgımda acaip batmalar var onada anlam veremıyorum..

hoşgeldın canım tüpün açıldımı peki agrın olmaması normal herkeste aaynı olmaz ama benım çatlatma iğnemden sonra agrım çok oluyo

hsg çekilrken açılmadı mı cnm ?benim ikiside tıkalydı açıldı..

benım korkumm kıste falan dönüşmesı hiç bsıma glmdı çok şükür

benm bundan önce ki tedavim serephone le olmuştu,snra çatlatma iğnesi vurulmuştm ama çatlamayan yumurtam kist olmuş,doktor bu kist küçük ilaç vermcem kendliğnden küçülmesni beklcem ddi,gerçekten de kendlğnden yok oldu,kist oluşsa ble eger küçûkse, illa ilaç kullanman gerekmez cnm..

hoşgeldın canım tüpün açıldımı peki agrın olmaması normal herkeste aaynı olmaz ama benım çatlatma iğnemden sonra agrım çok oluyo

hoşbuldum canım...yok maalesef açılmadı amelıyatla acılıyor oda kesın degıl yani...bende ne sancı ne bı akıntı hıc bısey olmadı geçen sefer kist olmuçtu korkuyorum yıne kist oluşuck diye..sen nezaman vuruldn canım ?..

hsg çekilrken açılmadı mı cnm ?benim ikiside tıkalydı açıldı..

yok canım açılmadı senınkılerde hafıf tıkanıklık vardı demekki...sol tüpümden hiç ilaç geçmedi benim sağ tüpümden geçti ama onunda ne kadar işlevsel oldugu belırsız...eger bu ayda tutturamazsak amelıyat olmayı dusunuyorum laparoskopiyle açıyolar tıkalı tüpleri..

benm bi tanıdgmn da çikolata kisti vardı,ameliyat oldu,şmdi bebişi var..

doktor hsg den snra,çok ugraştrdn bzi ddi,ilaci baya zorlamş sanrm,açılmasaydı bende laparoskopi olcktm

doktor hsg den snra,çok ugraştrdn bzi ddi,ilaci baya zorlamş sanrm,açılmasaydı bende laparoskopi olcktm

çok şanslısın canım açılmış ben tek tüple deniyorum amelıyat olsam kesın açılacagına dair umut vermıyor doktor...bakalım en sonunda bende olucam galıba..

çok şanslısın canım açılmış ben tek tüple deniyorum amelıyat olsam kesın açılacagına dair umut vermıyor doktor...bakalım en sonunda bende olucam galıba..

inş.bebişin olur da bu skıntıya katlanmak zorunda kalmazsn cnm,Rabbim hakkmzda hayırlsını versin..

arkadaslar ben laparoskopı oldum ama hsg yerıne oldum ayrıntılı olması acısından

küçuk olan 6 ml sanırım doktor öle bışey dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…