hoşbuldum canım...yok maalesef açılmadı amelıyatla acılıyor oda kesın degıl yani...bende ne sancı ne bı akıntı hıc bısey olmadı geçen sefer kist olmuçtu korkuyorum yıne kist oluşuck diye..sen nezaman vuruldn canım ?..
ben gceen ay vuruldum adet oldum pazartsı bellı olcak nezamn vurulacagım çatlatma iğnesını
bilmiyorum benim doktor hastanede nam salmasa bile gönlümde nam salmış acaba anormalikmi var tedavimde menogon niçin veriliyor
bende kullanmştım klomen iğne kullamdım doktorumu degıştırdım o da iğneleere basladı bılmıyorum kı canım
klomenle olmazsa bir sonraki tedavi iğnelermiş işte seninkinin adı farklı sadece hepside aynı amaç için aslında
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız...
bende 2 senelık evlıyım ve 1.5 senedır çocugum olmyor...doktora gidip kontrollerımızı yaptırttık ve benım sol tüpüm tıkalı çıktı...klomen ve çatlatma iğnesiyle bende hamıle kalmaya ugrasıyrum...ekim 31 son adet tarıhım klomen kullandım ve ayın 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum...doktor kontrollerımde sağ tarafta 3 tane ıstenılen boyda yumurta oluşmuş...ama hıc bı akıntı belırtım yok çatladıklarına dair..sadece sol kaasıgımda acaip batmalar var onada anlam veremıyorum..
evet 6 ay bu iğne tedevısı oluyomuş klomenden sonra
6 ay bekleyemeyeceğim ben 3 kullanayım başka tedaviye geçelim diyeceğim oda aşılama mı olur bilemiyorum inşllah gerek kalmaz
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız...
bende 2 senelık evlıyım ve 1.5 senedır çocugum olmyor...doktora gidip kontrollerımızı yaptırttık ve benım sol tüpüm tıkalı çıktı...klomen ve çatlatma iğnesiyle bende hamıle kalmaya ugrasıyrum...ekim 31 son adet tarıhım klomen kullandım ve ayın 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum...doktor kontrollerımde sağ tarafta 3 tane ıstenılen boyda yumurta oluşmuş...ama hıc bı akıntı belırtım yok çatladıklarına dair..sadece sol kaasıgımda acaip batmalar var onada anlam veremıyorum..
anladım canım ben bı kac ay daha denıcem göze alamıyorum asılama falan stresını[/QUbe ilaç tedavisine üçüncü kez deneyişim aşılama düşünüyordum bundan sonra bu arada doktorum hiç aşılama yapmadan tüp bebeğe geçiş yapalım dedide kabul etmedim sizlerin kaçıncı deneyişi
yeni bir arkadaş gelmiş hoşgeldin aramıza bu arada ayşegül bilerek tarihlere bakmıyordum ayın 22si demişsin neden yazdın şimdi ben hiç unuturmuyum gün saymayacaktım saydırttın bana
tüh yanlışlık oldu zehra ya kusura bakma:44:
sorun değil bu ay herşeye aksilk girdi tarihler yolunda gidiyordu saymıyordum oda yarım kaldı herşeyi aralık ayına bıraktım iyikide dedin bugün merak ediyordum ayın kaçı diye kendimi zor tutuyordum bakmamak için
kaç gun kaldı gunune daha var mı
anladım canım 10 gun gıbı bişey var aramızda
evet bizim tarihler hep yakın sonra kimimiz güzel kimimiz kötü haber verecek keşke hepimiz verebilseydik iyi haberi
inş.iyi haber verebılırız kendımden hıç umudum yok ama belkı olur artık her ay hüsrana ugramaktan bıktım ya
seni çok iyi anlıyorum ama yumurtalarında büyümüş bak hersey yolunda giderken şimdiden umutsuzsun üstelik iğneni bile yapmadın
2 senedır aynı sonucu gorunce insan ister istemez böyle oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?