evet canm o yuzden canım istemıyo tup bebekte aynı şeilde inş.onları yaşamak zorunda kalmayız
allah hepimize yardım etsin rabbim bizide görsün ne olacak halimiz allahım sen bizide gör
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canm o yuzden canım istemıyo tup bebekte aynı şeilde inş.onları yaşamak zorunda kalmayız
amın inşallah görur canım
acaba istediğimiz kadar ilaçla tedavi görebilirmiyiz sanırım benimki üç oldu dört diye biliyordum meğer üçüncüymüş
hoş geldın canım aynı sekılde iğne tdavısı göruyorum bende ama ben 50 doz olarak vuruluyorum benımde 4 yumurtam olmuş pazartesıye tekrardan kontrolum var ama bı arkadasımın akrabası 2. ayında hamıle kalmış bu tedavıyle benımde 2. ayım bu
senin geçen ayda iğneyle yumurtaların gelişti çatlatma iğnesi oldun doğal yolla birlikte oldunuz ama olmadı öylemi?yumurtan o zaman kaçtaneydi?hiç ara vermeden ikinci denemenmi oluyo?valla canım ben perşembe günü gittim 11,5 mm 5 tane yumurtam vardı hergün 100 vurulmaya devam et pazartesi gel bakalım kaç mm olmuş ona göre iğne vurulalım dedi.acaba pazartesiye kadar büyürmü?sen pazartesi iğnemi vurulcan?
evet canım yumurtam 3 taneydı gelişti catladı ama tutmadı işte bende gittim perşembe ama benım dozum düşük sende 10 ml olmuş 4 yumurtam vaardı pazartesıye tekrardan cagırdı iğne için pazartesı yada salıya yaparım catlatma iğnesını birde senın pregon kaclık ben gecenn ay 600luk kullandım şimdi 300luk
Valla canım iğnenin üzerinde 300 yazıyo ama ben hergün 100 vuruldum 4 günde bitti nasıl oluyo ben bilmiyom bitince gittiğimde güzel iğneyi hiç bırakma dedi ve bi 300 lük daha verdi bu pazar son dozu vurulup pazartesi randevum var o zaman aynı zamanlarda iğne olcaz.eşinde bir sıkıntı yok dimi benimde yok.doktordan aşılama istemiştim senin aşılama yapılacak bir durumun yok normal denicez dedi.sanırım tedavimiz aynı şekilde ve aynı sürede olacak.hakkımızda hayırlısı pozitifi görürüz inşallah.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniznasılsınız bu gün kızlar
acaba istediğimiz kadar ilaçla tedavi görebilirmiyiz sanırım benimki üç oldu dört diye biliyordum meğer üçüncüymüş
benimkide aslama konusunda aynısını söyledı hayır esımdede yok canım ben iğneyı şöyle anlatayım ben ilk 600luk oldum o da aynı 50 dozdan gecen ay kullandım ilac bitmedı bu ay yıne 7 gun daha o ilacı kullandım dun bitti bitince bu 300luge gecmemı söyledı bugun onu vurulcam senınkı çok çabuk bitmişya bak ben kac gun kullandım bana tam bi iğne 19 kez yetmış
iyiym canım sen nasılsın![]()
ben klomeni 6 dan fazla kullanılmaması gerektiğini duymuştum ama benimki 3 ten sonra iğneye geçti bir daha gidince sor doktoruna
ben klomeni 6 dan fazla kullanılmaması gerektiğini duymuştum ama benimki 3 ten sonra iğneye geçti bir daha gidince sor doktoruna
valla canım günlük doz bende 100x8 gün boyunca vurulcam pazartesi gittiğim gün adetimin 11.günü oluyo.valla canım iğne olayına bu ay girdiğim için fazla bir bilgim yok.şimdi ben bir ayda 600 lük kullanmış oldum hergün 100 doz.sen pazartesi gittiğinde kaçıncı günün oluyo?
nasıl birşey hiç duymadım bizim burdada hamama giderler ama ben hiç gitmedimbenim doktor ilacı iki kez kullandıktan sonra tüp bebek demişti bu ay planlarım var kürt hamamı yapacam kendime bugüne kadar herkeste olumlu yönde etki göstermiş sadece otlardan oluyor keşke daha önce ailemin dediğini yapsaydım eskiden yapılan bi tedavi
Benim doktorumda 2 den sonra iğneye geçirmişti çünkü kist yapmaya başalamıştı.hayırlısı ile bir mutlu sona ulaşsak:)
bende iyiyim canım, bişey sorucam size bir topikte beyaz akıntım oluyo hamilelik belirtisimi acaba demiş bir ba, benim o akıntıdan hep olur bu bir sorunmu sizin oluyormu öyle