• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben çalışmıyorum herkes yaşını ve çalışıp çalışmadığını sakıncası yoksa ismini yazsın birbirimizi daha iyi tanıyalım rumuzlada hitap etmemş oluruz ilk ben başlıyorum zehra ben şimdilik 25yaşındayım çalışmıyorum[/

kızlar merve bende..24 yaşındayım çalışıyorum..

zehra diye pek hitap edilmez bana kimlik ve resmi yerlerde zehra diye geçer zeynep diyebilirsiniz annem zehra babam zeynep demiş kimlik olmuş zehra günlük hayat olmuş zeynep

ben çalışmıyorum herkes yaşını ve çalışıp çalışmadığını sakıncası yoksa ismini yazsın birbirimizi daha iyi tanıyalım rumuzlada hitap etmemş oluruz ilk ben başlıyorum zehra ben şimdilik 25yaşındayım çalışmıyorum[/

kızlar merve bende..24 yaşındayım çalışıyorum..

memnun oldum merve

Kizlar ben catlatma ignemi yapilali 3gun oldu ve sol tarafimda nasil bi agri var anlatamam bu normalmi ben igneyi ilk kez kullandim oncesinde hep klomen kullandim yanliz

Mrb kizlar bende hüsna 21 yasindayim calismiyorum. pazartesi vuruldum ignemi bugun bel agrim var dun dugunde cok oynadim yaa cok korkuyorum bisey olurmu diye:(belim nie agriyodur??

Kizlar ben catlatma ignemi yapilali 3gun oldu ve sol tarafimda nasil bi agri var anlatamam bu normalmi ben igneyi ilk kez kullandim oncesinde hep klomen kullandim yanliz

Mrb kizlar bende hüsna 21 yasindayim calismiyorum. pazartesi vuruldum ignemi bugun bel agrim var dun dugunde cok oynadim yaa cok korkuyorum bisey olurmu diye:(belim nie agriyodur??

mrb kızlar... bel ve kasık ağrısı bende de oldu..kasıklarımda batma vardı hala arada oluo,belimde müthiş derecede ağrıdı ama sadece bir iki gün falan sonra gecti bel ağrım :34:

Catlatma ignesiyle hamile kalma olsaligi yuzde kac acaba bilen kimse yokmu arkadaslar cok yoruldum ben bu tedavilerden keske bi sihirli degnek olsa ve istedimiz aninda gerceklesse hemen herkezi yapardim:)

benim adımda alime 26 yaşındayım çalışmıyorum 2008 ağustosta evlendim 3 yıldırda çocuk istiyorum zeynep'te doğacak kızımın adı inşallah:1:

canım günaydın bu ara hepinizede günaydın arkadaşlar şimdi bildiklerimi söyleyeyim çatlatma iğnesi yapıldıktan sonraki ağrı aslında iğnenin yumurtlama gününde yapıldığı içindir birde yumurtalar büyüdüğünde de ağrı yapar o yüzden ağrının olması iyi yumurtalar çatlıyor inş.çatladığındada bebek yerleşir bu biraz zor oluyor bendede ağrı olyor tabi ben ümidi kestim inş.rabbim bu ay sizlere ol der olur

mrb canım hoş gldin korkma bence kotü birsey kesinlikle yoktur ağrılar normal iğne yapmışsın bel kasık ağrısı normal yumurtlama döneminde olur birde çatlıyo ya yumurtalar onlarda böyle etki yapar dr.sormuştum yumurta büyümüşse ağrı yapar

günaydın kızlar boşuna takıyosunuz kafanıza bendede her ay çatlatma iğnesını yaptıktan snra agrı oluyo ama sonuc ortada iş

Back
X