• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

rüyada reçete görmek hafif bir haslık geçireceğime işaretmiş allah korusun bebek dışında hiç birşeyi istemiyrum gelmesinler

31 ekimde olmuştu ayın 15inde iğne olmuştum acaba iğneden sonraki günlerimi hesaplayacam cevap yaz günlerimi saydırttın bana kafam rahatken bozdun parmak hesabı bile yapıyorum takvim kesmiyorda

kusura bakma valla canım ya iğneden sonra 12i gunun mu o zaman canım:40:

eee nuray sende konuşsana kalbinden ne geçiyor konuşmak istediğin sormak istediğin birsey yokmu sor rahatlıyo insan

evet canım önemli değil takılıyorum sana bu arada 22si diye hatırlatmıştın unutmadım tarihi bugünde iğneden sonraki onikinci günm

inş. hakkımızda hayırlı olan olur canım ya boşver yıne unut sen ama insan aklından çıkaramıyo kı zaten

kızlar ben günüm geçmeden test aldığımda dört beş tane birden alırdım hergün bir taneyi kullanırım derdm akşam olunca bitirirdim çok salakçaydı ama sizde alırmıydınz öyle ertesi gün yine alırdım

kızlar ben günüm geçmeden test aldığımda dört beş tane birden alırdım hergün bir taneyi kullanırım derdm akşam olunca bitirirdim çok salakçaydı ama sizde alırmıydınz öyle ertesi gün yine alırdım

eskıden ben alırdım canım aynı senın gıbıydı ama atık almıyorum test falan

bende senın gıbı yapardım canım ama artık test falan almıyorum

bende senın gıbı yapardım canım ama artık test falan almıyorum canım nette sorun var ben cıkıyorum zaten evde degılım bugun annemdeyım arada bakarım yıne

bende senın gıbı yapardım canım ama artık test falan almıyorum canım nette sorun var ben cıkıyorum zaten evde degılım bugun annemdeyım arada bakarım yıne

bu ay bende öyle yapmayacam birgün günüm üç gün felan geçerse yaparım

Back
X