hiç bilmiyorum kı canım googleden baksana bı
googlede psikolojimi bozuyor herseferinde bi kerede rüyalarımı iyiye yorumlasa iyi çıksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bilmiyorum kı canım googleden baksana bı
rüyada reçete görmek hafif bir haslık geçireceğime işaretmiş allah korusun bebek dışında hiç birşeyi istemiyrum gelmesinler
iyi düşün iyiye yorumla iyi olsun canım boşver gerısını
yaklastı dımı canım gunun
31 ekimde olmuştu ayın 15inde iğne olmuştum acaba iğneden sonraki günlerimi hesaplayacam cevap yaz günlerimi saydırttın bana kafam rahatken bozdun parmak hesabı bile yapıyorum takvim kesmiyorda
kusura bakma valla canım ya iğneden sonra 12i gunun mu o zaman canım![]()
evet canım önemli değil takılıyorum sana bu arada 22si diye hatırlatmıştın unutmadım tarihi bugünde iğneden sonraki onikinci günm
evet bencde hafif hastalıkta belli zaten regl olacam odur[/QU
inş.olmasın canım hem kendini hem bizi sevindirirsin[/QU eee sen nasılsın sende anlat biraz
inş. hakkımızda hayırlı olan olur canım ya boşver yıne unut sen ama insan aklından çıkaramıyo kı zaten
kızlar ben günüm geçmeden test aldığımda dört beş tane birden alırdım hergün bir taneyi kullanırım derdm akşam olunca bitirirdim çok salakçaydı ama sizde alırmıydınz öyle ertesi gün yine alırdım
kızlar ben günüm geçmeden test aldığımda dört beş tane birden alırdım hergün bir taneyi kullanırım derdm akşam olunca bitirirdim çok salakçaydı ama sizde alırmıydınz öyle ertesi gün yine alırdım
bende senın gıbı yapardım canım ama artık test falan almıyorum canım nette sorun var ben cıkıyorum zaten evde degılım bugun annemdeyım arada bakarım yıne