inşallah olmazsın canım benım içimizden bırınden guzel haberler alırız artık
inşallah dedıgın gıbı olur canım artık cok yoruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben adet olmaktan çoooooooooooooooooooooooooooooooook korkuyorummmmmmmmmm![]()
o bi kesın valla hem heycan hem korku boyle oluyo işte
![]()
şimdilik yok canım bıraz anı hareket ettıgımde batma oluyo ama göguslerım acımaya basladı yıne ya![]()
sende de acıdığında reglmi gelir
normalde acımıyodu canım ama gecen ay acımaya basladı şimdilik hafıftan acıyo ve bugun basladı acımaya galıba catlatma iğnesıde yapıyo
evet zaten iğneni yeni yaptın adet bekleme yani bu arada iğnelerden ötürü kilo aldınmı hiç
evet zaten iğneni yeni yaptın adet bekleme yani bu arada iğnelerden ötürü kilo aldınmı hiç
çok şükür almadım canım ama alırım dıye ödum kopuyo dıyet yapıyorum sayılır kılo almamk için
bende yapıyorum ama alıyorum iğnelerden önce kilo alayım diye herşeyi yiyordum şimdi aldım ama göbekten 4 hamile gibiyim ama bazen hiç olmuyor şişiyormuyum ne
şişiriyordur belkı canm sımdı bıde vitamın verdı doktor folik asıt temellı doktorlar bışey yedırmıcek insana ben almadım şimdilik canım inş almamda
folik asit ne işe yarıyorki
vitamın canım B vitamını dıye hatırlıyorum hamılelıgın ilk 3 ayında mutlaka verıyo doktorlar ve hamılelık düşünenlerede vırılıyo bazen ama bana doktorlar arasında ilk defa bu doktorum verdı
geçen ay doktrum yumurta takibi yapıyordu yumurtamın 21ml olmasını bekliyorduk ben iki gün yokum baska bir doktorla konuştum o muane edecek iki gün sonra burdayım yine gel muane edecem dedi eğer yumurtan 21ml ovitrelleyi yazsın dedi kullan ogün gittiğimde 19ml idi doktor progestan verdi 4gün sonra kullan dedi sonra doktoruma gittiğimde kullandrtmadı iğne yazdı progestanı kullandınmı