Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım olmuyodu ya senın oluyomu
bilmiyorum kı sadece ben regl olduktan sonra hafıf sızlıyo gıbı oluyo
aladım canım akıntı falanda varmı yanma genelde mantar oldugunda oluyo dıye bılıyorum
yok canım allah korusun mantar olsa kasıntı olur dimi akıntım hiç olmazki benim iğneyi yaptığımda olmuştu o kadar
anladım canım normaldır belkıde ya endışelenme gecer yarına
yok canım ya dogru dedın onda kasıntıda olur korkma yoktur
inş. yerleşme kanamasıdır cnm hiç belirtin varmı adete dair![]()
bugüne kadar kahverengi gelrdi hmen ardndan krmzılar da gelrdi,ama bu garip bsey..ne adet belrtm var ne de hamilelik,çıldıriciimminş. yerleşme kanamasıdır egr regl olsaydı kanla karışıkta gelebilirdi veye sonrasında kanaman ourdu inş. yerleşme kanamasdr adet veya gebelik belirtilern varmı
5 gun suruyo benım senın ne kadar suruyo
bugüne kadar kahverengi gelrdi hmen ardndan krmzılar da gelrdi,ama bu garip bsey..ne adet belrtm var ne de hamilelik,çıldıriciimm![]()
soğan için 2 s.b. suyu kaynatıyosun 1 tane orta boy soğanı kabuklarını soyup 4 de bölup kaynayan suda 5 dk agzı kapalı olarak kaynat gunde 2defa yemekten önce iç adetın 7 gununden itibaren 15 gun iç canım bana öle dımişlerdı öle uyguladım ben süt buharıda yarım kılo kadar sute 1 demet maydonoz doğra ocaga koyup kaynat iyice buharının cıkası lazım sonra yere koyup belına carsaf gıbı kalan bışe sararak buhara bacaklarını acarak çömel uzerınde gıysı olmamalı bu işlemı 2 3 defa aynı şekılde deneyın ama dıkkatlı ol yanma canım bırde adetın bıttıgı gun basla 5 gece denencek canım ben soganla sut buharını aynı anda denemıştım
evet cnm,ama kesin adet olcm bu ay da olmadı,aralıkta yne tedavi denicem snra 1 ay ara vercem,sürekli stres yoruldum artk : (
bensogan kurunu denedım ama dayanamadım devam etmedım o yuzden ama bu sut ve maydonoz kurunude bı denıycem ınş.gerek kalmaz bu ay![]()