ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gideceği varsa gidiyor elimizde olsa kendimiz yardım ederz spermleere ya onlarında savası oluyormuş yumurtalara tutunmak için bayanda zehirleyici sıvı erkeklerde bu zehre karsı koruyucu sıvı varmış yani çogu sperm yumurtalara gitmeden ölü olarak geri dönüyo yeminle onlarada üzülüyorum

desene bızım mılyonlarlaca bebıs heba oluyo dıye :)

biz görücü usulü fakat ben onu habersiz iki yıl boyunca sevdim kader oda beni gelip istedi ilk mucizem düğün gibi ama sadece nişan düğünüde burda yapacaz

bende gorucu usulu ıle evlendım ve evlılıge okadr karsıydımkı hemde gorucu usulune kısmet ıste şimdı dıyorumkı ıyıkı evlenmısım esımle onu cok sevıyorummmmmmm mutluyuz cok sukur ama su evımızı senlendıren bır bebek sesı olsa :(

bende gorucu usulu ıle evlendım ve evlılıge okadr karsıydımkı hemde gorucu usulune kısmet ıste şimdı dıyorumkı ıyıkı evlenmısım esımle onu cok sevıyorummmmmmm mutluyuz cok sukur ama su evımızı senlendıren bır bebek sesı olsa :(

inş.oda olur canım evlilik güzel ya ben zaten eskiden beri seviyordum onun haberi yokken şimdi öllliiiimmm kız bebemizde olsa ya bizlerin

çok erken oldu daha 6,7 gün vardı iğneden sonraki 15. günümdü sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo artık bana
benm de iğnedn snra ki 15.gün gelmşti canm..umudunu yitirme,bu ay ben pek bı rahatm hadi hayrlsı bkalm :1: gün saymayı brakn kzlar eşiniz takip etsin,inanın rahatlıosunuz ; )

oyuzden kzlar hep diyorum gün saymayalım bakın oyle çabuk geçiyoki zaman anlatamam insan daha bir rahat oluyor

ben adet oldum gene ya:14: bir kere daha dünyam yıkıldı:14:

canım senın gunun gelmışmıydı kı ben senı benımle bırlıkte hatırlıyorum cok uzuldum yaaaaaaaaaaa gercektende hemde cok :14: bu nedır kızlar ya bızm topıkten hıc hayırlı bı haber gelmedı bı ugursuzlukmu var neeeeee benım de az kaldı regl ıcın tum belırtılerım var hatta arada bı ıslaklık hıssedınce hemen kontrol edıyorum oldumu dıye kızlar ne olur dualarınıza benıde katın ınş.olmam :49: hamiş olurum ben guclu degılım bu kacıncı yıkılırımyaaaaaaaaaaaaa

ayy çok üzüldüm yemin ederim ya hepimiz ne kadar şanssızız hemde birer gün araylan oluyoruz zaten adet olduktan sonra umutlar bitiyo nş.ayşegül güzel haber verir yaa

inşallah caanım inan bende cok istiyorum size bakın benım oldu sızınde olacak demeyı ama o testın pozıtık çıkması hamılle oldugunu bılmek ona göre hareket etmek o kadar muthiş bişey ki anlatamam sıze test yanlış sonuç versede o duyguyu bı kac gunde olsa tattım o kadar guzelkı annelık sureklı kendını bışeylerden sakınıyosun aman bebegıme bışey olmasın dıye inş. bu duyguyu hep bırlıkte tatcaz canlarım üzülmeyı sakın:40:

canım senın gunun gelmışmıydı kı ben senı benımle bırlıkte hatırlıyorum cok uzuldum yaaaaaaaaaaa gercektende hemde cok :14: bu nedır kızlar ya bızm topıkten hıc hayırlı bı haber gelmedı bı ugursuzlukmu var neeeeee benım de az kaldı regl ıcın tum belırtılerım var hatta arada bı ıslaklık hıssedınce hemen kontrol edıyorum oldumu dıye kızlar ne olur dualarınıza benıde katın ınş.olmam :49: hamiş olurum ben guclu degılım bu kacıncı yıkılırımyaaaaaaaaaaaaa

inşallah olmazsın canım dualarımız senınle emn olabılırsın:1: guzel haberlerını beklıyoruz

inşallah caanım inan bende cok istiyorum size bakın benım oldu sızınde olacak demeyı ama o testın pozıtık çıkması hamılle oldugunu bılmek ona göre hareket etmek o kadar muthiş bişey ki anlatamam sıze test yanlış sonuç versede o duyguyu bı kac gunde olsa tattım o kadar guzelkı annelık sureklı kendını bışeylerden sakınıyosun aman bebegıme bışey olmasın dıye inş. bu duyguyu hep bırlıkte tatcaz canlarım üzülmeyı sakın:40:

insan regl olacağını bile bile olunca üzülüyo....tabi ümitlerde bitiyor sonra çıkmaz bir yoldaymış gibi çaresizce hayata devammm :43:yaşamanın anlamı mutluluğu bebekte saklı sanki insan istiyo ya onsuz olmaz evliliğin tadı tuzu şekeri tatlısı o :emir_bebek:

Back
X