biz görücü usulü fakat ben onu habersiz iki yıl boyunca sevdim kader oda beni gelip istedi ilk mucizem düğün gibi ama sadece nişan düğünüde burda yapacaz
değişikmiş hikayen canım ne zaman düğün bellimi? düğünde hamile olursan ne yapıcaksın peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz görücü usulü fakat ben onu habersiz iki yıl boyunca sevdim kader oda beni gelip istedi ilk mucizem düğün gibi ama sadece nişan düğünüde burda yapacaz
değişikmiş hikayen canım ne zaman düğün bellimi? düğünde hamile olursan ne yapıcaksın peki
gideceği varsa gidiyor elimizde olsa kendimiz yardım ederz spermleere ya onlarında savası oluyormuş yumurtalara tutunmak için bayanda zehirleyici sıvı erkeklerde bu zehre karsı koruyucu sıvı varmış yani çogu sperm yumurtalara gitmeden ölü olarak geri dönüyo yeminle onlarada üzülüyorum
bende gorucu usulu ıle evlendım ve evlılıge okadr karsıydımkı hemde gorucu usulune kısmet ıste şimdı dıyorumkı ıyıkı evlenmısım esımle onu cok sevıyorummmmmmm mutluyuz cok sukur ama su evımızı senlendıren bır bebek sesı olsa![]()
canım bizimkiler iranda ya onları bekliyorum kız keşke olsamda düğün hiç olmasa bu arada hepimiz hamiş olursak dğüne davetlisnz koca koca göbeklerle oynarız ne güzel![]()
desene bızım mılyonlarlaca bebıs heba oluyo dıye :)
bende gorucu usulu ıle evlendım ve evlılıge okadr karsıydımkı hemde gorucu usulune kısmet ıste şimdı dıyorumkı ıyıkı evlenmısım esımle onu cok sevıyorummmmmmm mutluyuz cok sukur ama su evımızı senlendıren bır bebek sesı olsa![]()
inş.oda olur canım evlilik güzel ya ben zaten eskiden beri seviyordum onun haberi yokken şimdi öllliiiimmm kız bebemizde olsa ya bizlerin
23 yaşına ne kadar kaldı canım
ben daha 22 bıtcek canım rapor 23yasını doldurmuşlardan baslıyomuş
iğneler içn raporu ben çkartmstm kzlar.
ben adet oldum gene yabir kere daha dünyam yıkıldı
![]()
neden canım gunun geldımıydı:44:
benm de iğnedn snra ki 15.gün gelmşti canm..umudunu yitirme,bu ay ben pek bı rahatm hadi hayrlsı bkalmçok erken oldu daha 6,7 gün vardı iğneden sonraki 15. günümdü sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo artık bana
![]()
![]()
çok erken oldu daha 6,7 gün vardı iğneden sonraki 15. günümdü sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo artık bana
ayy çok üzüldüm yemin ederim ya hepimiz ne kadar şanssızız hemde birer gün araylan oluyoruz zaten adet olduktan sonra umutlar bitiyo nş.ayşegül güzel haber verir yaa
canım senın gunun gelmışmıydı kı ben senı benımle bırlıkte hatırlıyorum cok uzuldum yaaaaaaaaaaa gercektende hemde cokbu nedır kızlar ya bızm topıkten hıc hayırlı bı haber gelmedı bı ugursuzlukmu var neeeeee benım de az kaldı regl ıcın tum belırtılerım var hatta arada bı ıslaklık hıssedınce hemen kontrol edıyorum oldumu dıye kızlar ne olur dualarınıza benıde katın ınş.olmam
hamiş olurum ben guclu degılım bu kacıncı yıkılırımyaaaaaaaaaaaaa
inşallah caanım inan bende cok istiyorum size bakın benım oldu sızınde olacak demeyı ama o testın pozıtık çıkması hamılle oldugunu bılmek ona göre hareket etmek o kadar muthiş bişey ki anlatamam sıze test yanlış sonuç versede o duyguyu bı kac gunde olsa tattım o kadar guzelkı annelık sureklı kendını bışeylerden sakınıyosun aman bebegıme bışey olmasın dıye inş. bu duyguyu hep bırlıkte tatcaz canlarım üzülmeyı sakın![]()