- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
adetimin 19. günü bu gün ve lekelenme var bende, bu kadar erken adet olmaz ne yapıcam ben ya nedir bu şimdi![]()
Canim belki yerlesme kanamasidir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetimin 19. günü bu gün ve lekelenme var bende, bu kadar erken adet olmaz ne yapıcam ben ya nedir bu şimdi![]()
Canim belki yerlesme kanamasidir...
yerleşme kanaması nasıl oluyor tam bilemiyorum o kadarda iğne yedim tedavim boşuna gidecek çok korkuyorum
hoşbulduk canım iğnenin16. günündeyim. adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. bekeleyeceğim, test yapıpı yapıp negatifi görmekten sıkıldım. hayırlısı artık...Hosgeldin canim ee senin zamanin gecmis tahlil yaptinmi igneyapali kacgun oldu.
Kizlar benin zaten igneden 16gun sonra regl zamanim oluyo 16gun beklemem yeterlimi acaba
Merak ettim bu tabloyu hastane mi yaptı?
Canim bunu hastanedemi yaptiriyosun nasil oluyo ben bakincads bisey anlsmiyorum bundan
evet ya ama yapamadım
kızzzzz bunu bende yapabiliyorum ama ilk sayfaya kopyalamalıymışım madem yapamıyorum hergün her sayfada öne alalım farketmiyo hepimizde yapalım madem kopyalayıp yapıştıramyrum öyle yaparz
brsn7274982 [/COLOR .!.:gibi yazıları sil öyle kaydet, yoksa alıntı olarak görünür...
yazılarını silip kaydedebilirsin canım... :13:
Bu arada brsn61 arkadaşımın eline sağlık, liste ve liste bilgileri için.
Ben de ufak tefek düzenleme yaptım o bilgiler sayesinde![]()
Herkeze gunaydinnnn nasilsiniz kizlar....
Kizlar ya benim igneyi vurali 7gun oldu gogusleri cok hassaslasti cok erken deilmi adet belirtisine yada obur turlusune..
selam kızlar bugun reglin 4. günü doktora gideceğim bugun ama hiç istek yok(
canım iğneden sanırım benim de öyle olmuştu hala da devam ediyo iğnenin içinde hcg hormonu var ya o yapıyo heralde :18:
bu iğne insanın düzenini bozuyo o yüzden iğne olundu mu belirti felan aramamak lazım diye düşünüyorum...en güzeli bekleyip iğneden 15 gün sonra hala adet olunmamaışsa kan testi yapmak
selam kızlar bugun reglin 4. günü doktora gideceğim bugun ama hiç istek yok(
evet canım erken oldu bu ayy 7 gün falancanım sen erken adet oldun dimi listeye göre yanii
Benim ilk hamileligimde hicbir belirti yasamamistim oncede sonrada insallah 2.hamieligimdede boyle olur...
Ama ne bileyim insan yinede beklenti ixinde :)) senin 11.gununmu 15.gun test yapacakmisin peki
Slm canim uzuntuyle baslama...
Benim ilk hamileligimde hicbir belirti yasamamistim oncede sonrada insallah 2.hamieligimdede boyle olur...
Ama ne bileyim insan yinede beklenti ixinde :)) senin 11.gununmu 15.gun test yapacakmisin peki
canım ben 9 aralık pazar günü iğne oldum bugün iğne gününü de sayarsak 12. günüm...aslına bakarsan adet olana kadar test yapmayı düşünmüyorum...ancak iğneden sonra 20günü felan geçerse yaparım çünki 19. günde felan adet olan arkadaşlar var.
zaten hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi![]()