ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ctesi eşimin ürolog randevusu var. o arada kan testi versem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim kızlar aslında iğneden sonra 14. gün oluyo olsa kanda çıkar ama şu 0.01 i görmekten artık gına geldi o yüzden yaptırmamak daha iyi zaten adet hallerim başladı: aşırı duygusallık, bel ağrıları, kasık kasılmaları, iştah açılması vs vs

ben de 6 aralık perşembe sabah iğne olmuştum, doktor cuma dediği için perşembe ilişki olmamıştı...ama asıl perşembe akşam kasık ağrım olmuştu benim...yani bence kaçırmıştık bu ay yumurtayı... şimdi iki gündür de adet sancım ve k.rengi akıntım var. tahminim bu akşam kanamaya döner, en geç yarın sabah. iğneden sonra 14-15 günde regl olmuş olacağım ben de...

ovitrelleyi ilk kez vurulmuştum, önümüzdeki ay takip yaptırmayacağım çünkü tam yılbaşına falan gelecek, gidemem doktora...2-3 ay kadar da korunmaya karar verdim. baharda yeniden başlayacağım... inşallah sizinkiler tutar kızlar :16::16:

Benim ilk hamileligimde hicbir belirti yasamamistim oncede sonrada insallah 2.hamieligimdede boyle olur...
Ama ne bileyim insan yinede beklenti ixinde :)) senin 11.gununmu 15.gun test yapacakmisin peki

canım ben 9 aralık pazar günü iğne oldum bugün iğne gününü de sayarsak 12. günüm...aslına bakarsan adet olana kadar test yapmayı düşünmüyorum...ancak iğneden sonra 20günü felan geçerse yaparım çünki 19. günde felan adet olan arkadaşlar var.

zaten hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi :5:
Igne tapilan gun sayiiyormu yoksa sayilmiyormu sayilirasa benimde 8.gunum

günaydın kızlar herkese hayırlı gün dilerim

Gunaydin:-D

bende iğnenin 16.gününde regl olurum yani adet tarihimle aynı günde olur kızlar üç gün ilişkiden sonra dahada yapmadım çünkü ağım oluyo çok berbat kabus gibi

bende iğnenin 16.gününde regl olurum yani adet tarihimle aynı günde olur kızlar üç gün ilişkiden sonra dahada yapmadım çünkü ağım oluyo çok berbat kabus gibi

biz de yapmadık canım zaten olmuyodu artık ben de pazar iğne olup pazar, salı ve çarşamba yaptık çarşamba doktor çatlamış deyince daha da yapmadık biz de

ctesi eşimin ürolog randevusu var. o arada kan testi versem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim kızlar aslında iğneden sonra 14. gün oluyo olsa kanda çıkar ama şu 0.01 i görmekten artık gına geldi o yüzden yaptırmamak daha iyi zaten adet hallerim başladı: aşırı duygusallık, bel ağrıları, kasık kasılmaları, iştah açılması vs vs
Asiri bel agrisi ve gogusagrisi bendede var canm aslinda yaptir hazir gideceksinnmadem 14.gundede azcok belli olur
Agri bendede oldu hatta biran once su iliskki gunleei gecsin diye dorttgozle bekledim B-)
ben gün saymıyorum canım daha çabuk geçiyor sanada tavsiye ederim olacağı varsa olur

Elimde olmasan sayiyorum :)

Igne tapilan gun sayiiyormu yoksa sayilmiyormu sayilirasa benimde 8.gunum

kimisi sayıyo kimisi saymıyo canım ben de bilmiyom tillahi :32:

ben bi de grip olcak gibiyim ateşim var yaa kızlar bi de ben kilo almışım bu ilaç lar iğneler hep şişiriyo bizi yaaa:43:

bende kilo aldım sanırım klomen yaptırıyor şişkinlik bile yapıyor özelikle göbek yapıyor

Asiri bel agrisi ve gogusagrisi bendede var canm aslinda yaptir hazir gideceksinnmadem 14.gundede azcok belli olur

işte bunlar iğnenin etkisi sanırım tatlım çünkü benim de pazardan beri başladı göğüs ağrısı halen de devam ediyo adet olana kadar da eder adet olunca geçiyo

kızlar neden tüp bebek yapmıyorsunuz devlet ücretsiz krsılıyo hatta bazı özel hast.bile yapıyor artı indirimli yapan yerler bile varmış benim resmi nikahım yok yoksa yaptırmıştım bizimkiler yurt dışından gelene kadar ooo komalık olacam

Back
X